Топъл пясък и хавлии-привличат варненскИ фурии!!

• 11 549
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
спряли сме се на чиполино туини и тъй като тя ще е подарък от лелята, все още я нямаме.... в период на изчакване сме  Sick Whistling Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

http://chipolino.com/showpop.php?product=478

# 196
Аз ползвам на чико 50 фактор. Малко трудно се разнася, но девойката ми е много бяла....

# 197
Бюбхен 50 фактор

# 198
Мацки привет!
Да е жив и здрав Виктор! newsm51 А майка му да не се оплаква- поне има с какво да пълниш горницата на банския. Laughing
Преди 30 минути се върнахме от плаж! Супер беше- Сашко беше с нас- под чадър и под неговото си чадърче естествено. Това бебе е злато! Зяпа морето, яде, спа и нито един път не му се чу гласът! Направо си изкарах страхотно. Като си спомня само с Емо какъв ужас беше да се ходи някъде- не само на плаж, и едно сядане на кафене ми стигаше да откача. Shocked Сашето ми е компенсацията. Grinning Всички на плажа ме гледаха съжалително, ама скоро разбраха, че ми е голям рахат.
Тони, за бутането на свекито, не бери грижа, ще ударим по едно рамо. Joy
Ползвам Бюбхен 30- ти фактор. Peace
Вече нямам търпение да ви видя милички. Хайде, до утре! Отивам да къпя бебо. Hug

# 199
хм....ТИ за туй ли ти беше изклю4ен тела А?

# 200
Морска, там няма обхват. Бяхме на страхотно място- под село Горица, преди Бяла. Направо райско местенце. Най- хубавото е, че имаме място 100- тина метра по- нагоре. Laughing

# 201
Ходила съм на палатки там. Много е яко!!

# 202
Ани-бани тортата е страхотна да си оближеш пръстите и познайте кво отивам днес следобед да я опитам и гледам вече липсва едно парче, моята любима свек......... вече хапнала.
Саши знам, че за бутането всеки ще ми помогне Joy

# 203
сега пускам ендо оредложение,утре като се напсите да ми отговорите

да ходим сутринта на плаж Mr. Green не се шегувам,искам д аобърна режима на Теди да спи по малко преди обяд ,а на обяд да спи пове4е и ще излизам следобедите Peace

# 204
  • Откъм Варната
Малиии ша ва набия, човек да не иде за 2 дена до Созопол и вие айде да изпишете темата  Laughing

Аз плескам Митака с Нивеа 30 Ф, ама свършва и минавам на AVON 50 Ф, мирише на бАнбонки, мноо ми ареса

# 205
Добро утро!
Вали, днес съм с двамата, така че ще отклоня любезното предложение. Grinning Обаче, когато съм само със Сашето /след 30- ти юни/ съм на линия. Laughing
Ами, Кали, нали ни знаеш, че като ни се отвори приказката и трудно млъкваме. Ама все пак сме на 11-та страница.
Тони, Дудуланка също я прави, явно аз съм най- мързеливата. Joy
Хайде, до по- късно! Hug

# 206
Ники два дена джитка с една госпожица Flutter
Днеска смятам да го оставя на баба му ,а аз да си почина с една разходка до Мей-то Rolling Eyes да посъбера малко подписи ooooh!
Ох тоя неговия пубертет кога ще мине не тъпим е вече Confused Само хленчи , вряска ,прави на пук ,тръшка се.Не може да се комуникира с него Tired

# 207
  • Варна
Добро утро, мацки.
Ние в събота и неделя се смляхме от разходки, водихме малката на плаж, а тя беше супер доволна. Колко пясък изяде обаче, не е истина Laughing
Ето вижте сами:
http://rumiimiri.multiply.com/photos/album/46#8  нататък
Ходихме до новия МОЛ, амио Мирелка остана супер шашната от толкова  народ  и толкова много интересни неща за гледане.
Сега отиваме на гости на баба и дядо, но пак ще ви следя и пиша. Приятен ден!

Тони, много съжалявам, че не мога сега да ти дам чантата, но малко ще отсъствам от Варна. Blush

# 208
  • морето и сините вълни :)
добро утрооо

Моя  дундьо вее втора сутрин пропуска  в 5 млякото.И таз сутрин в 6 се озъби наспан Mr. Green #Crazy #Crazyнаправо като го видях  ми прималя

та  до 8 без 5 издържа  като се налива с еднмо шише вода Sick
след тва хапна кус-кус и айде беж към леглото  Mr. Green
сега спи, а аз си теглих един душ,прострях пералня,измих чинии...и съм пушка.Нензма обаче днес ще е голям МОООРРР

аз мажа малкия с  Юсерин май беше 40 фактор
Пон е за проблемни кожи и ме устройва идеално,малко скъпичък но бива Peace

Тони ,радвам се че ви е харесала тортата.И аз я обожавам.Та дне се замислям дали да не  направя  и аз newsm78 Joy  chef

# 209
и ние сме с Avon 50ти фактор и за разлика от Бюбхен и Чико им понася на кожите.
Аз до плажа няма да стигна, а и така изгорях в събота, че още боли  Tired

Общи условия

Активация на акаунт