Топъл пясък и хавлии-привличат варненскИ фурии!!

• 11 152
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
  • Откъм Варната
....ИСКАТЕ ЛИ ДА ОТИДЕМ В МОЛА НА ОБИКОЛКА Flutter...

Искам. В новия мол нали ?

# 76
  • Варна
Дилянка , на 10 метра от кръстовището на ул Пискюлиев и ул Бенковска има едно заведение за бързо хранене Хъшове се казва , точно срещу него е , няма начин да се объркаш !

P. S. Аз докато ти напиша 2 реда , те вече мацките ти отговорили ! Party

# 77
# 78
  • Откъм Варната

Ми тогаз някакъв час и да се чакаме пред него

# 79

Въпрос-Някой де е подвързвал дипломна работа /с твърди корици/ Къде ,за колко време е готова и какви финикийски знаци ши искат ooooh!

На ъгъла м/у улица Любен Каравелов и Македония ( на 2 мин път от винса в посока цветята на центъра )

# 80

не рискувайте ,бе мацки hahahaтой няма акт 16....можИ да сЪ срути!!/ни дай боже / Joy JoyАко не се срути от  евентуални конструкционни Shocked нарушения ,можИ да сЪ срути от бъбриви мами с колички ,препускащи В ГАЛОП  най сетне да намерят ,де е този детски кът.... Joy Joy

# 81
# 82
Хайде, мацки - казвайте къде, какво, кога ще се прави,че чакам дзверо да се събуди и да ходим за кухнята Mr. Green
После да се оправяме за излизане Simple Smile

# 83
  • Откъм Варната
Ши ходим в Мола, само Морската гуспоица да каже към колко часа да сме отпред

# 84
и ко стана,за мойта идея само 2 откликнаха Twisted Evil ама и кви приятелки сте вие Crazy

# 85
и ко стана,за мойта идея само 2 откликнаха Twisted Evil ама и кви приятелки сте вие Crazy

аз бих дошла ,ама съм на бач...ще ходя да снимам онези "добри хорица" от Интер Билд -да се жалват ,че антимафиотите са им надули шошоните от бой...ко прав-кой крив..ще видим на срещата!!
Приятна разходка на МОЛ-а.

# 86
аа Дани после да докладваш ,да се посмеем малко Whistling

айдее , аз се сстягам за мола Sunglasses

# 87
Много благодаря на всички за бързите отговори Hug

Ся да ви кажа ква съм шматка Laughing
Отивам с Никито при татиму за по бира и решавам че ще вляза в пикадили да напазаря за вечеря -стигам до касата и гледам то 12.45ч станало.Платих и газ до кухнята.Добре че съм бърза инъче и обяд трябваше да мисля Crazy
Аз за мола съм пас -мойто бу още е в бокса ,а аз на автобус с детето не се качвам Crossing Arms Като ги знам шофьорите как карат -мерси ooooh!

# 88
DZ тука под нас има голям ксерокс май и подвързват ако не ти е спешно ще питам днес. Ти май знаеш къде живея, разбирай до Пикадили - център. Може и до Винса т.е. на ксерокса преди него мога и там да питам  newsm78

За МОЛа аз съм НЕ. Днес ме мързи и не ми се вре в навалица а и колата нещо гасне, когато си иска и не ми се рискува. Така, че аз съм друг път. Освен това в събота ще гледам да взема лятна количка, че този танк няма събиране и не ми се мъкне.

Аз съм за морската кажете къде ще сте след 16:00 ч. предполагам на слъчевата, че днес не е като вчера  Joy толкова топло.

Д2 ако искат да се съберем в градинката до вас.

# 89
Пети, ние след 17 сме в морската.
Валентинооу ади стига с тоз МОЛ, Ила си при нас Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт