Топъл пясък и хавлии-привличат варненскИ фурии!!

• 11 547
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
  • морето и сините вълни :)
Морска,твоя план мен не ме устройва Mr. Green
Моя дрисльо спи предиобед към  1,30 часа .тъй че аз неставам з атоз план.Смао слетобед след 5 за нас Peace

# 211
и ние сме с Avon 50ти фактор и за разлика от Бюбхен и Чико им понася на кожите.

И аз с Avon 50 мажа, доволна съм.
Мисля сутрин да ходим на плаж  Peace

# 212
ако утре кожата ми не е така зле идвам с вас  Mr. Green към колко планирате да се смъкнем newsm78

# 213
Добро утро  Hug

Ей много се радвам, че сте си изкарали добре събота и неделя  Hug  Сега нябързо ще ви разкажа за моя ден вчера  #Cussing out Както писах не спах цяла нощ от зъби не моите разбира се  Joy После реших с една бременна приятелка да отида на плаж до тук добре. Тръгваме да се прибираме колата не пали  Sick както и да е накрая я подкарах. Отиваме до няколко детски магазина а те НЕ работят. През това време в адската жега се счупи климатика на колата  Mr. Green Мъжът ми ми звъни, че магазина, от който трябваше да купи количката на детето и той не работи. Това означава, че днес ще сме със старият танк  #Cussing out  #Cussing out  Отиваме на вилата там паднах един път на коляно с детето и един път на лакът, добре че на малката нищо й няма. Прибрахме се и гледам компа ми се скапал няма тръгване  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out Сега пиша от лаптЪпа на мъжо а неговите символи и някой букви са различни  #2gunfire и така мина моят ден вчера.
 НО се надявам, че днес ще е един прекрасен ден за мен и за всички мами  Heart Eyes И аз нямам търпение да ви видя вече. Без вас май не ми върви  hahaha

# 214
Добро утро и от нас....
Хайде на кИфето......
/а това ако някой иска и цигарка/

Не днес сме на консултация,да видим мойто кюфтенце колко е напълняло пак. ooooh!.......Дано не е много..... PraynigПосле ще водя баткото на тенис.....и така деня м пак е фул.......Приятни ви разходки...... Hug

# 215
добро утро

сама ще си ходя на плаж Crossing Arms

# 216
ani-bani, ние тая работа я свършихме снощи. Остана ми само огромна купчина пране за гладене. Направо ми призлява като я видя, обаче няма как....

# 217
Вале, бих дошла с теб на плажа, но не съм си оправила краката, ще взема на оплаша някой.
Но ако днес успея за краката, утре може Mr. Green

# 218
Привет на сега събудилите се!
Румка, ще я изпапкам тая твойта кукла. Laughing
Морска, сори мила. Потърпи още малко- десет дена най- много и аз ще идвам.
Петс, днес може мъжът ти да я купи количката, така че- спокойно. Пък за компа работата е сериозна. Ремонтирай го бързо, че как тъй без форума? Grinning
Ани, направо утрепа рибата с тая торта. Peace
Мацки и аз изгладих, изпрах, днес не мисля да чистя, остава ми да простра една пералня и да почвам да се контя за градината. Crazy

# 219
Саши,толкова се надявам и новото попълнение в мъжката компания да е като твоето послушно и кротко,за да мога да си плажувам на воля.Казват,че вторите били по-послушни,но ще видим.
Момичета,къде ходите на плаж?
Аз вчера заведох първолачето ми на Камчия,защото с този голям мой корем не исках да плаша хората по Варненските плажове,все пак беше неделя.Обаче-няма чадъри,водата беше препълнена с щипалки,на всичкото отгоре го ухапа пчела и след час на припек се прибрахме.Днес малко ще поработя и следобеда мисля да отидем до трета буна,все пак е понеделник и няма да има много народ.

# 220
  • Откъм Варната
Морска в колко ходите на плаж и на кой плаж?

Аз до края на седмицата имам задачки, но после мисля вече към 4 часа да сме редовни на плажа, когато не ме мързи да слезем от баира

Мами стихоплетки айде измислете тякое заглавийце на темата че запасите намаляват

# 221
Верче след като виден тюлен като мен се простираше по плажовете и с двете бременности няма опасност да уплашиш никой  Mr. Green

# 222
Здравейте на всички ,
Валя с удоволствие бих дошла , но  ще почернея на боптуш  newsm47
Ани , тортата е невероятна , не съм я правила , но комшито Дуду  почерпи .
Тони , ако съм на теб , ще оставя Коко на свекито и беж на плажа , не се притесняваи за Коко те децата са толкова изобретателни smile3516 , че току виж Коко сам smile3513 стои , а свекървати е избегала  smile3511
Петс , оправяи бързо компа  newsm10, а ако не стане рекитираи smile3508 на мъажо си , и на линия  smile3533
Браво Саше ти си супре , изкара ла си един спокоен плаж отпочинала си .

# 223
За плажа аз съм с две ръце ЗААААА ама след 16.00 часа  Peace
Мажът ми сега писа, че на харда нищо му няма т.е. информацията не се е затрила. От това най ме беше страх  ooooh! Количката ще я вземем днес НАДЯВАМ СЕ  Praynig

Саши направо ти се възхищавам колко си позитивна винаги при всичките ти ангажименти  Heart Eyes

Двете ДидКи, къде се губите , че не пишете  newsm78

а ето виииииии  hahaha

# 224
Петя, ще излизате ли на градинка до вас. Че вече ще вземем храната от кухнята-майка и след малко сме в градинката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт