Топъл пясък и хавлии-привличат варненскИ фурии!!

• 11 117
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
ver4eto32, ще бъде кротко, ще видиш. Laughing Я си ходи гордо с корема на плаж и хич да не ти дреме. На който не му харесва, да се чупи от плажа.
Даииидо, кво правите в тез жеги, бе мацко? Хайде оздравявай /крачето де/ и да ходим дружно на плаж.
Петс, аз винаги съм си позитивна, пък относно задачите, не са нищо повече от вашите.
Лятното маце, днес ще те видим ли в Морската? Забравихме те.
Дудуланке, хайде приспивай малката коконка и сядай на компа! Crazy

# 226
опа-тропа Stop
препоръчайте ми моля някакъв крем за стягане на бюст Praynig.....има ли някой доволен...     поне малко? Crossing Arms
Ани, каква е тази торта? дайте рецептата насам

Пари от НОИ.........че за какво са ми ooooh! hahaha

# 227

Хахаха май на никой не му трябват ..... хахаха

Като стана въпрос зма пари, знае ли някой къде се намират социални грижи към кметство Одесос че трябва да ходя да подавам документи за еднократна помощ, пък никой около мен не знае къде се намира.

# 228
привет мами

блазе им на тия дето хойкат по плажове.... аз тая година май само на картинка ще ги гледам  Rolling Eyes Rolling Eyes а виждам че масово се ползва слънцезащитния на ейвън 50 ф, май и аз натам ще се ориентирам. макар че ползваме козметика на бюбхен и май е хубаво да продължа с нея а?

# 229
Тони ще вземем кухнята в 11.30 ч. и тогава отиваме в градинката. Малката сега спи  Grinning Топката се намери  Embarassed Направо се побърках да търся такава по детските магазини  #Crazy Галето я е прибрала така, че си отдъхнах малко бях доста се притеснила  Embarassed

опа-тропа Stop
препоръчайте ми моля някакъв крем за стягане на бюст Praynig.....има ли някой доволен...     поне малко? Crossing Arms

Работа ще ти свърши всеки хубаво ухаещ крем НО трвбва да се втрива добре с въртеливи движения от МАЖЪТ ТИ  hahaha  Wink

Аз ползвам за малката  Peace не за бюста  Joy слънцезащитният крем на Бюбхен 30 фактор  Peace

# 230
ами ние още се мотаме, може да се видим

# 231

Хахаха май на никой не му трябват ..... хахаха

Като стана въпрос зма пари, знае ли някой къде се намират социални грижи към кметство Одесос че трябва да ходя да подавам документи за еднократна помощ, пък никой около мен не знае къде се намира.

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=d52e6bd7a356ff2b5779c86418fe4e … p;ix=31&iy=29

# 232

[/quote]

[/quote]
Тръгваш по "Братя Миладинови" надолу към Морската, като пресечеш Княз Борис, продължаваш надолу и се оглеждаш вдясно за бяла стара къща. Мисля че има табела.

# 233
Лятното маце, днес ще те видим ли в Морската? Забравихме те.
След 5-5:30 със сигурност, преди това незнам дали ще сваря  Rolling Eyes

ей тук

поне там беше преди 2 години Thinking идвайки от светофарите на червения, пресечката с цар Асен в посока нагоре към Медицинския. Минаваш вляво се заобикаля един блок, долу в приземния етаж е

# 234
daiiido, това да не е онази миризлива сграда където беше преди НОИ?!

# 235
Саши там не е ли само за копията за актове за раждане и т.н. Еднократната помощ мисля че е на цар Асен

# 236
Морска в колко ходите на плаж и на кой плаж?

Мами стихоплетки айде измислете тякое заглавийце на темата че запасите намаляват

Ето сега какво измъдрих, докато шефчето ми е за кафе.Няколко заглавийца/ hahahaда се чувства изобилието/

1.Юлски горещици наближават
плажовете варненски по жежки стават
!!

2.Джулай Морнинг и Юрая Хийп
във Варна тази седмица са хит!!!

3.В море,басейн ,на водната пързалка
варненкА е истинска русалка!!!

4.Загар и секси бронзов тен
варненкИ държат мъжете в плен!!

5.Варненски сладури тичат боси
до тях са майки дългокоси!!!

6.Сред пясъци,вълни и буни
варненки са морски хуни!!!

Аз мажа Виктор с Мустела-фактор 50.

Ще бъда на плажа след 17 часа....така ,че който е там ще се видим  :bouquet
:

Последна редакция: вт, 24 юни 2008, 09:27 от daninka

# 237
Като се замисля документи май подадохме на Преслав, а си ги получихме от цар Асен, втория път направо им дадох дебитна карта да не се разхождам

преди сградата където беше НОИ тръгваш надолу в посока арабския ресторант и задграничните паспорти пада се вляво, преди време наблизо имаше ДСК сега незнам

# 238
Да мерси, сетих се къде е - има все още ДСК

daninka, № 6 определено ми харесва много.

# 239
daiiido, това да не е онази миризлива сграда където беше преди НОИ?!
незнам , но си педстави че си пред Валентина , застани с гръб към катедралата и тръгваш по улицата която е пред теб , минаваш през един паркинг ( бариера ) и стотина метра по- надоло в ляво се огледаи за стара зграда с черна метална врата ( отсреща има ofis1 )

Общи условия

Активация на акаунт