Дързост и красота 9 ....или Дъ бест ъф ДиК тру Джинджари айс"

• 25 207
  • 582
  •   2
Отговори
# 285
Анту, по мои груби сметки, ако Стефка е родила на 20 и нея са я родили на 20, прабабата трябва да е на около 80. Има как да е жива все още.
А иначе Джиндж някой трябва да я събуди..тази нощ са били като таласъми, тя, Далия  и комарите... до 2 и нещо са джиткали по форумите! hahaha

# 286
Тя светицата си има и "тъмна" страна и ще се завърне, да ни "светне" за нея

П.П. Станала съм в 7.00ч Simple Smile

# 287
Далия, освен морско си и мъжко момиче! Мен и да ме убиеш ако си легна в два не мога да отлепя в 7! Сори за спама! Embarassed
Ама някой все пак да го гледа този филм и да разказва де! Оставете тия компове за малко!  Crossing Arms

# 288
Анту, по мои груби сметки, ако Стефка е родила на 20 и нея са я родили на 20, прабабата трябва да е на около 80. Има как да е жива все още.
Може, те в Америка рано са раждали на времето. Ама за кога да я вкарват като действащ образ бе, за кога...  ooooh!

# 289
 и аз да семетна нещо, по повод участието на бащата на бРук в сериите, които ги дават сега в щатите. Значи, ако той е направил Брук на 20, а тя сега трябва да е на около 40 ( сега, в смисъл на сериите тук в БГ), защото сина и е на над 20, а тя го роди не по - рано от 20,та в крайна сметка той трябва да е на около 70,  Но защото децата на Тейлър за на по 18, а Рик беше на около 10 когато тя роди, ох, значи БРУК е на около 50 ( но още във фертилна възраст), а баща и на около 70 сега. В щатите нещата вървят с 10 години напред, значи той е там на най-малко 80.

# 290
Може да е някакво изпънато бабе...

# 291
Мариш, направо ми се премрежи погледа докато ги оправя кой кого на колко е раждал! Научна фантастика е този ДиК, казвам ви!

# 292
Още като беше бременна с Хоуп ми се видя старичка, а от тогава трябва да са минали 3-4г newsm78. Медицината напредва Peace

# 293
  • София
Before/After
/

Последна редакция: вт, 24 юни 2008, 11:45 от Lana

# 294
Лана, само защото си ти, вярвам на очите си. Иначе ако някой ми посочи и една прилика, ще го черпя. Е сега, Лана, срина докторката със земята просто!

# 295
Тя да не е падала на устата си? newsm78

# 296
Тя светицата си има и "тъмна" страна и ще се завърне, да ни "светне" за нея

П.П. Станала съм в 7.00ч Simple Smile
Добре дошла в клуба Simple Smile Откакто съм родила повече от 3-4 часа не съм спала Simple Smile Сутринта ме вдигна диването в 5:30 Simple Smile

# 297
Може, те в Америка рано са раждали на времето. Ама за кога да я вкарват като действащ образ бе, за кога...  ooooh!
Е как на 20 тя е следвала а там Абсурд  Naughty Crossing Arms да прави секс ако няма да се жени Simple Smile и малеее докъто е студентка .

# 298
  • В средата на времето
Таз снимка на Тейлър - афтър трябва да е пример за неуспешни пластични операции. (неуспешни, защото жената не е станала по-красива след тях.. А нали това е целта?). С кой акъл си е наслагала толкова силикон и ботокс по лицето просто не знам..Обаче за носа и мислех че много го е пипала, но той си е по начало четвъртит..

# 299
Тя да не е падала на устата си? newsm78
Неееее докъто е правила кафе на възлюбления е целуна котлона Wink
УЖАСССССССс драги зрители "Слушам и невярвам на очите си !"
Ама тя преди е зле а след е .............. добре ако се махнат цицте и устата  Sick

Общи условия

Активация на акаунт