Дързост и красота 9 ....или Дъ бест ъф ДиК тру Джинджари айс"

• 25 198
  • 582
  •   1
Отговори
# 450
Сигурно си е монтирала някакви лампички под дрехите и като изчезва си ги светва Joy

# 451
По-вероятно Брук да я тресе хормонална буря , че на тази възраст и бременна си е нещо нормално , и да е получила халюцинации с образа на Тейлър.Т.е. вътрешният й глас й е подсказал , чий светъл пример да следва.А пък Рич , сигурно и на него му хлопа някоя дъска та му се привижда Тейлър.Ама то и нормално да ти липсва такава жена. Peace

# 452
Въпросът как се появява жива по-късно, като е дух сега, е неуместен, това е сапунка все пак  Crazy.
Аааа, има си логично обяснение за такива неща - страдащият сам създава образ на желания човек, като опит да се справи с мъката.  Wink Той не знае, че е жива все пак.
Ама поне си отдъхнах, че не съм изтървала завръщането на Тейлър. Засега.

# 453
[
Аааа, има си логично обяснение за такива неща - страдащият сам създава образ на желания човек, като опит да се справи с мъката.  Wink

Ама много си права !   Peace

# 454
По-вероятно Брук да я тресе хормонална буря , че на тази възраст и бременна си е нещо нормално ...

Ама то и нормално да ти липсва такава жена....
Peace

newsm53 newsm10
Хайде днес видяхме Тейлърчето , най-после   Peace
Еееееееееееееее сега видхте ли разликата между посредствената хубост и блясъка на красотата  Whistling

# 455
По-вероятно Брук да я тресе хормонална буря , че на тази възраст и бременна си е нещо нормално ...

Peace

newsm53 newsm10
Еееееееееееееее сега видхте ли разликата между посредствената хубост и блясъка на красотата  Whistling

Кажи, че се шегуваш, моля те!!  Joy Joy Joy

# 456
Е, като е дух, Брук как я прегърна, нали духовете нямат плътност Rolling Eyes А най странно ми е, че Брук въобще не се изненада като я видя и нищо не я попита, от къде идва и къде отива.

# 457
Ми как да се изненада като в главата й е "гласовете ви чувам" ? То никой дето му хлопа дъската не го знае !  Joy

# 458
Леле цяла тема имате за сериала !  Simple Smile Аз от 3 години не го бях засичала и днес го мярнах.Ама тази Брук жива ли е още ?! Че и бебе на тези години !Аз си мислих ,че вече е баба!Тя си и изглежда така де!  Peace Обаче Тейлър е страхотна , малко е попрекалила с джуките , но ........ мацка и половина ! Брук в сравнение с нея е като операторка на млеконадойна единица. Ще взема пак да го гледам този сериал !   Peace
smile3521   202uu

# 459
  • София

Peace

newsm53 newsm10

Ами да, ние отдавна сме я забелязали разликата между истинската хубост и пластиката  smile3521

# 460

Peace

newsm53 newsm10

Кажи, че се шегуваш, моля те!!  Joy Joy Joy

явно не знаеш с кого говориш smile3521 newsm62

Диди
добре дошла welcome
само така smile3521 smile3521
много правилно си се ориентирала и много са ти яки постовете newsm10

# 461
По-добре с гланц , отколкото със сбръчкана кожа на препечена тиква!  Peace Особено пък като си вдигна ръцете да си бърше сълзите  Shocked - ужасът е бледа дума ! Тая жена крем няма ли или копа на полето ?! #Crazy

# 462

Peace

newsm53 newsm10

Ами да, ние отдавна сме я забелязали разликата между истинската хубост и пластиката  smile3521

ами Брук да вземе малко да се възползва и тя........все пак е жена на години smile3503 smile3503 срамота  да се разхожда с тези " висящи градини" под очите smile3534 newsm47

# 463
Ееееее не, това заприлича на фентъзи от всякъде.

# 464
10х , begbie ! Аз не съм го гледала от доста години , та на първо време мога да коментирам само външност , ама не ми се и струва да е толкова неразбираема сюжетната линия , та ще влезна в час!

Общи условия

Активация на акаунт