няма ли откъде да разбереш за коя ваксина става на въпрос? консултирай се с педиатърката, а не със свекървата, всичко има срокове, мисля, и точно педи е тази която знае! 
майче..незнам от къде да започна? Първо с това : моля те дай ми примерен списък на нещата които ви искат, пък с каквото мога ще помогна! не се учудвам, даже никак, на тази история, всички знаем как стоят нещата в "държавата ни", но в повечето случаи не ни засяга пряко и просто подминаваме проблема, а когато опре до нас - вече....е друга работа!
Ние пък сме в нова градина/сграда, съответно - нищо няма, мина първата родителска събраха ни парички за щори и завивки, дадох и благотворително кофичи и лопатки (нищо, че до септември не сме там), проблема е с леглата засега, 19бр. са, а групата сме 25 деца, дано да се реши нещо до септември...

Искам да ви помоля, който знае, дайте малко инфо за Сандански, трябва да заведа Криста там към септември, а досега не съм ходила!Или някъде другаде...
Благодаря предварително!
, че да не "вземе да стане пак така!" , а си представете, че съвсем малко да се зачерви сливицата и Т-та е налице, мисля да потърся хомеопат, че тези АБ-ци.......
, цитирам педито "Вдигне ли Т-ра веднага й вземи еди кой си АБ!" и ми го изписва предварително
, е последния път я оправих без, вкарахме я в банята с дрехите и 10 мин. под леко хладкия душ, спадна веднага 
какво възпитателно между другото пускат на това двд?
Приемам всякакви идеи да я парираме бързо, че нали другата неделя заминаваме на Халкидики. Дала съм вече витамин Ц и Осцилококцинум, физ. р-р. Какво беше съотношението на капките с адреналин!? Все си мислех, че съм ги запомнила, но като ми се наложи...
Надявам се да е само това, а не някой вирус, който да ни провали пътуването!