Ноемврийчета 2005 - 16 тема

• 18 164
  • 282
  •   1
Отговори
# 105
  • София
При нас имаше бележка на градината още при записването, до списъците с необходими документи за записване и приемане..

# 106
и на нас ни казаха още при записването.
а за следобедния сън - нали се сещаш, че като става в 7.30 /в 8.30 е закуската, така че в 8.25 детето е добре да е там/ в 1 по обед ще е грогясала. и вечер навярно няма да заспива с първи петли, а веднага след сънчо  Wink
апропо, дават ли сънчо още? аз и това съм изтървала  Rolling Eyes

ва_ва - как е при вас? детето шащисано ли е? вие спокойни ли сте? вероятно ви е трескаво, а? бързо ще се пренасстроите и тримата - като е от добро, та по-добро, човек бързо влиза в крачка  bowuu

# 107
Бре хора, пишете повече де  Wink  Аz уча и току поглеждам дали няма нещо написано да ме раzведри, а вие си траете нарочно. Вдругиден ми е иzпита, а днес детето вдигна 39,4. Почти го очаквах  Rolling Eyes

# 108
Сердика, много кофти.. Sad дано е нещо еднократно и Малик е добре, за да може спокойно да си вземеш изпита, в което не се и съмнявам!  Hug
А за разведряване мога само да ти честитя победата на Германия - финала ще се гледа с кеф и според мен те ща станат и крайни победители!

Майче, разбирам те напълно и аз все изстрадвам така нещата и Георги се опитва да ме промени, да ги приемам за даденост, но ако мога нещо да направя все пак се опитвам, говоря по принцип за всичко случващо се в "Абсурдистан". Истината е, че в София за всяка една градина се казва, че е "най-хубавата"! Ако ще те успокоя - частните детски градини, които посетих, по нищо не отстъпват на държавните такива - стари къщи или апартаменти, понякога има двор, понякога за игра се използва междублоковото пространство при паркиралите коли!  Rolling Eyes А че ще даваме - винаги се е давало и с удоволствие ще го правя без да се интересувам дали другите родители го правят.

Синьо безвремие..., и нас не са ни викали на родителска среща. Но директорката каза, че ще правят ремонт и в края на август да проверим дали ще успеят до началото на септември и вероятно тогава ще има среща.
Иначе си спомням, че вие открай време сте така със съня, но Майчето е правя, че в детската градина ще я "настроят" бързо на техния, дори и ти да не успееш дотогава. Мисля, че там ги слагат към 13 ч. да спят.

wa_wa, много се радвам, че Марина си е вече вкъщи!  Hug Пиши повече за вас! За ваксината момичетата са ти отговорили, но аз само да кажа, че ние бихме по желание хепатитна и сега юли ни е втория прием, та може и да е нещо такова.

Две седмици Юлиана е в София и вече взе да ми писва от мръсотията, въздуха, въобще мразя София през лятото, въпреки че опустява откъм трафик. Вече се чудя какво разнообразие да й измислям - ходи с баща си два пъти на басейн (единия път в компанията на Ъпсурт - всички я забавлявали много), след малко отиваме на Музика и останалото е разходки.
Другата седмица ще ходим до Гърция с нея, това ще е първото й пътуване извън БГ. Милейди, аз май те отказах от Халкидики, но ние все пак ще пътуваме до там, нашите искаха да заведат Юлиана и са организирали без да ме питат много, но аз проучих - в Гърция даже не са й чували за бруцелозата, може и някакъв черен PR да е, няма страшно! Та ще ходим от 6-ти юли за 7 нощувки, дано не е много жегаво! Без Георги е сме, че той има сега много работа, с него по-нататък, вероятно и сами.
И смятам след това въобще да не прибирам Юлиана в София, чак септември за градината - дотогава по морета, планини, баби - с мен и без мен, че ние действаме и по апартамента..

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 09:19 от Сисии

# 109
Сердика, стискам палци да се оправи бързо Малик.
wa_wa, разкажи повече за вас. Ако може и снимки да пуснеш. Много е хубаво, че вече сте заедно. Пожелава бързо да се напаснете.
Юка, майчето ти е казала, когато става в 7.30 няма как да не заспи в 1. А и вечер ще ляга рано. Но пък и ти после трябва да се мъчиш да спазваш режима - събота и неделя. Аз се мъча, а не винаги успявам.

# 110
Привет!
majceto  - много добре си казала всичко, което чувстваш. Странно, защо нормалната човешка реакция ни кара да се чувстваме различни. Колко безхаберни сме станали. Не мога да подмина казаното от теб. Скоро ми се случи следната случка. Работя си аз и слушам по радиото, че във Варна има ВиК авария и предупреждават, че водата не става и за готвене и миене, та да не говорим за пиене. Обаждам се веднага в яслата за да питам имат ли достатъчно минерална вода и госпожата ми казва, че пият от чешмата. Преди месец бях купила малка машина за вода с 30л. туба с договорката, че родителите ще се редуват да носят вода. Не мислих, че някой би отказал и че ротационният принцип е справедлив. Оказа се че инициативата ми свършва с моите действия. Обаждам се на директорката, за да попитам дали общината ще снабди децата с минерална вода при положение, че има обявена авария - отговор НЕ #2gunfire. Пратих мъжът ми да занесе вода и така....Правиш какво считаш за правилно, пък да става каквото ще. Чета какви работи има по Европата и се чудя - ние ли обичаме най-малко децата си......

Да напомня днес от 22,00ч. е втора серия на филма "На брега"

Сердика - и аз стискам палци малкият да се оправи и ти да се вземеш изпита.

режима - когато тръгна на ясла Ники не заспивала следобед/необича да спи в друго легло/, но за моя голяма изненада си лежала и пазела тишина, с времето обаче свикна и си спи. Важно е разбира се и впочивните дни да се спазва режима на яслата. При нас се получава.
Иначе преди два дена се похвалих, че сме без аварии през ноща и по закона на Мърфи последните две нощи  се напишква по два пъти. Sad

wa-wa - много се радвам за вас, предполагам че вълненията са много и от двете страни. чакам  подробности подкрепени със снимков материал.

# 111
wa-wa, привет и от мен на теб и на Марина! честито на голяма патерица на Елспет, както и на Яница и Яните!
Малик днес е по-добре, макар и да е много кисел. Да са ми живи и zдрави свекървата и най-вече детегледачката, че беz тях съм zа никъде.

# 112
Чета какви работи има по Европата и се чудя - ние ли обичаме най-малко децата си......

дали е въпрос на обич?

# 113
 cook
черпя зарад децата.
да са ми здрави камъчетата Heart Eyes

сердика - похвали' се с взет изпит, че те мислим   Wink

# 114
Майче, честит ви празник!!!  bouquet Да са здрави и щастливи и вие покрай тях! Hug Весел ден!

Ние вчера бяхме пак в Борисовата градина, Юлиана се налудува, а и лодка взехме.. После на плаж, на гости, на ресторнат... Въобще Юлиана обича уикендите. Simple Smile

# 115
  • София
majceto - да са ти живи и здрави дечицата.   bouquet

# 116
Влизам и аз да почерпя  Flutter

Днес моят обичан мъж е именик! Почерпете се виртуално за негово здраве   Grinning

Майче, честито на Петра и Камен! Да са ви най-вече здрави, взаимно обичащи се , умерено палави и щастливи!

# 117
Сердика, дано Малик се размине само с еднократна температура! А ти да се похвалиш с успешно взет изпит  Hug

Синьо безвремие, и на нас никой не ни се е обаждал за родителска среща или изобщо за каквотои да е. Чак август месец ще трябва да се отиде до градината, да прочетем от един списък за необходимите документи и това е. Към 15 септември направо от яслата в детската градина  Simple Smile

И да се оплача  Confused Ади пак е с кашлица и големи сополи. Писна ми ....

В петък пуснахме изследване на гърлен секрет и антимикробиограма ( или нещо от сорта беше). Сега пием 3 сиропа - Мукоплант, Аериус, Вентолин. Пустата кашлица изобщо не намалява, все по-влажна ми се струва  Sad
Вече незнам как да я излекуваме от кашлянето. 3 месеца я влачим, мина за 2 седмици и сега пак се появи, уфффф  Confused

# 118
  • Враца
Честит празник на всияки прануващи! Да са живи и здрави и много щастливи.
Dominika, дано бързо се оправи малката и разберете какъв е проблемът.
Аз като начинаеща Embarassedмайка ужасно се страхувам малката да не се разболее, нямам никакъв тренинг.

# 119
мдаа - първата болест винаги е огромен стрес за майката /в нашия случай и за бащата/.
помня, че петра първа се разболя от ноемврийския отбр. беше на 1 месец и вдигна Т 37.2  Mr. Green
е, такива ревове изревах и нерви изтръшках, каквито никога не си и бях помисляла, че може да има.
даже викахме частен педиатър - лелката много ни подмята  hahaha.
сега изобщо не броя Т под 38.5 като повод за притеснение  Mr. Green

от името на маймуните благодаря за честитките  Hug

Общи условия

Активация на акаунт