Моето момче се разболя и понеже следобяд вдигна 38,6Т, взех за всеки случай хексалгинако много задига температурата....
Само ако сте давали да ми кажете по колко капки на кг давате - че на листовката пише 3-10 капки....което си е голяма разлика според мен дали 3 или 10...Той Филип е 12 кг...

Бели Ружи - чудесна новина, поздравления, лека бременност и безпроблемно и лесно раждане ( нищо, че има много време, аз да си го кажа
)!
За боя имаме вече няколко в яслата..много кофти работа! Последния път едно майче като й чу името и ми вика : "Аааа, това ли е разбойничката Криста дето ми шамари момчето!" (сраммммм, срамммм, ама като не съм там каква вина имам)
Винаги я спирам когато посяга безпричинно, но когато някой я предизвика, просто нейната реакция изпреварва стократно моята, после й се карам, ама ...то станалото станало!
Но пък е с любимите Уинкс, които всячески се опитвам да забрави, но не.. Аз мисля по чужди сайтове да разгледам, иначе ние имаме разни тоалетки с огледала и неистински гримове, но тя иска да се маже. 

.
Лека и безпроблемна бременност и здраво бебенце в края и, ти желая от сърце!!!
Дори спа с него през нощта. Избрахме такова на Симба - има 4 червилца, доста цветове със сенки за очи, четчица и апликаторче. От Кауфланд го взехме за 8 лв.