Ноемврийчета 2005 - 16 тема

• 18 157
  • 282
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте - имам едно въпросче...
Моето момче се разболя и понеже следобяд вдигна 38,6Т, взех за всеки случай хексалгинако много задига температурата....
Само ако сте давали да ми кажете по колко капки на кг давате - че на листовката пише 3-10 капки....което си е голяма разлика според мен дали 3 или 10...Той Филип е 12 кг...
Аз й давам по 8к. и тя е 12-13кг. , но ако видиш, че не помага приготви свещички!Крис е така всеки път когато малко й се зачерви сливицата и вдига..трябва да я махаме на есен, уф не ми се мисли от сега!Радвам се , че му се е разминало, а дано не ви се налага!   bouquet
Бели Ружи - чудесна новина, поздравления, лека бременност и безпроблемно и лесно раждане ( нищо, че има много време, аз да си го кажа  Blush )!  EFP  bouquet
За боя имаме вече няколко в яслата..много кофти работа! Последния път едно майче като й чу името и ми вика : "Аааа, това ли е разбойничката Криста дето ми шамари момчето!" (сраммммм, срамммм, ама като не съм там каква вина имам)  Embarassed Rolling Eyes Иначе и из градинките ги има, там само някой път блъска децата, ама то като бърза да се качи преди тях на пързалката! Имахме инцидент и с един батко (към 10г.) взе един камък от земята и го замери, удари го по окото, направо полудях! Crazy Винаги я спирам когато посяга безпричинно, но когато някой я предизвика, просто нейната реакция изпреварва стократно моята, после й се карам, ама ...то станалото станало! ooooh!

# 61
Angel Dust, мерси, за съжаление пак пише за деца над 5 г. Sad Но пък е с любимите Уинкс, които всячески се опитвам да забрави, но не.. Аз мисля по чужди сайтове да разгледам, иначе ние имаме разни тоалетки с огледала и неистински гримове, но тя иска да се маже. Simple Smile

# 62
  • София
Ясно...иначе сега разглеждам има разни на барби и на десни...но вероятно и те са за по-големи....което си е логично, някак за 2 и половина годишни девойки, не ми се връзва някой да произвежда гримове....Wink

nikiki - мерси, аз днес отидох до док, каза не повече от 7 капки като за него. Но за радост сега си легна без Т, дано така задържи.

# 63
Ами давай ги и тях насам да ги видя, то е ясно, че май всички ще са за деца над 5, но това е може би като играчките за деца над 3, а всеки вече си преценя според детето! А тоалетка, огледала имаме, искам конкретно само сенки, червила.. Дисни какво ли не правят, но като видя съдържанието ще преценя, за шампоаните Юлиана отдавна ме врънка, но още не съм й взимала. Но все си мисля, че няма как големите козметични марки да не правят разни подходящи неща - ягодови, малинови напр. пък дори за деца над 5 г., някак по им имам доверие в съдържанието. newsm78 

# 64
  • София
http://www.adimex.be/  ето на тази фирма

http://dostavki.eu/index.php?page=shop.browse&category_id=12 … mart&Itemid=1

ето тук ги гледах на БГ...

Последна редакция: вт, 24 юни 2008, 09:45 от Angel_Dust

# 65
Angel_Dust, ЧРД!!! Жива и здрава!  bouquet

Чеситит имен ден и на малката милейди Яна и на Юка- Синьо безмремие....! Heart Eyes

Последна редакция: вт, 24 юни 2008, 00:07 от =^._.^=

# 66
чрд на марина!
да е здрава, спокойна и усмихната!
и дай боже да се радва на добър мъж и палаво дете още много, много години!

тази нощ при нас мина отвратно.
добре, че първата беше ок.
така имам надежда, че може пак да се повтори  Tired.

# 67
  • София
Честит празник на всички Яни в бандата!

Да съберете 77 и половина билки.

# 68
Добро утро  Grinning

Бели Ружи, честита втора лентичка  Hug Лека и безпроблемна бременност и здраво бебенце в края и, ти желая от сърце!!!

Честит имен ден на Яна на Милейди, и на всички с името Яна! Да сте здрави и обичани!!!

Вчера Ади се сдоби с първия си детски комплект за гримиране. Честно казано се видяхме принудени да и го вземем, аз изобщо не одобрявам в тази ранна възраст да се рисуват децата.
Но вечерта трябваше да излезем и Ади ме видя да си слагам червило. И друг път ме е виждала и винаги с капачката върху червилото се правех, че и слагам. Досега вършеше работа. А вчера изпадна в истерия, че не вижда червило на устните си. Та така .... само това измислихме, че да ни е мирна главата и детето задоволено. От снощи изобщо не се разделя с комплектчето за грим  Joy Дори спа с него през нощта. Избрахме такова на Симба - има 4 червилца, доста цветове със сенки за очи, четчица и апликаторче. От Кауфланд го взехме за 8 лв.

Ами хващам се за работа, приятен ден на всички  Hug

# 69
  • София
Избрахме такова на Симба - има 4 червилца, доста цветове със сенки за очи, четчица и апликаторче.

ААААми да, в Симбата до нас има. Там продуктите са им качествени. Аз бих купила. Кофтито на този магазин е че работи от незнам колко си сутринта до 4 след обяд без събота и неделя. Т.е. аз трудно се класирам да пазарувам там.

# 70
лелее, много съм завеяна  Embarassed Днес много празнуващи имаме  Grinning

Angel Dust, честит рожден ден! И на теб от сърце желая много здраве, обич и усмивки   bouquet Hug

Юка, честит имен ден! Желая блясък на щастие в очите и любов в сърцето!

(честно казано хич ме няма в оригиналните поздравления  Embarassed Embarassed )

# 71
  • София
Здравейте!
Благодаря на всички ви за хубавите думи и пожелания!И аз се надявам всичко да мине гладко и без проблеми!
Честит рожден ден на Angel_Dust!Много здраве и щастие!
Честит имен ден на Яна на Милейди и на Юка, както и на всички други именници!
Май забравих да кажа добре дошла на wa wa   bouquet
Гримове още не сме купували, но като ме види да си слагам червило се нарежда и тя.Добре че моите червила повечето са като гланц.

# 72
  • Враца
Благодаря ви за посрещането.  bouquet Embarassed
Ние изчакване да излезе съдебното решение, че водихме доста епична битка.
Честит рожден ден на Angel_Dust! Здраве и късмет!
Честит имен ден на всички празнуващи днес!

# 73
  • София
Благодаря много за пожеланията, момичета.    Hug  bouquet   Hug

Честито и на именничките днес, да са живи и здрави  Heart Eyes

# 74
Честито на рождениците и имениците - ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ХОРА!

wa_wa   - Добре дошла при нас! Явно трудната част е минала и  сега ти предстоят само хубави моменти с малката скорпионка!  bouquet

Аз имам да се хваля - вече 5 нощи сме без памперс и няма аварии. Това разбира се ми струва голямо безсъние, но сутрин съм щастлива. По 2-3 пъти на нощ я питам дали има пиш и досега само два пъти ми е казвала и съм ставала. Доста ми е странно, защото преди памперса беше пълен сутрин и си мислих, че ще е по трудно. Предполагам, че и психически съм я настроила, защото постоянно и говоря, че една кака като нея неможе се напишква. Simple Smile

гримове - още сме на невидимите модели, защото те са "специално" за нея Wink. Проблема, е когато се похвали на непознати и те не ги виждат и почват да спорят с нея, а аз правя всякакви жестове зад гърба и за да обясня.

боя - Ники не се бие с децата(първа да започне), но ако някои я удари или и взема нещата доста добре се оправя сама - вика и ако след предупреждението не стане и тя удря (слава богу радко се случва).

Общи условия

Активация на акаунт