Ноемврийчета 2005 - 16 тема

• 18 155
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
Angel_Dust, Честит Рожден Ден!! Хубав празник, здравичък Филип, много усмивки и обич!   bouquet

Честит имен ден на прекрасната Нана! Да носи гордо името си и да радва все повече мама и тати!  Hug Весел празник!

Юка, честит имен ден и на теб! Ще ти пожелая да намериш и останеш колкото е нужно в твоето "синьо безвремие"! Wink

wa_wa, стискам палци да си приберете по-скоро Марина вкъщи! Ако можем да помагаме с нещо - насреща сме, с каквото и да е!  Wink

А за гримовете, отдавна вече не си играем на ужким, въобще не мога да я излъжа!

# 76
Честито на рожденичката и именниците - да са здрави и големи късметлий.
Wa Wa честито. Много да те радва малката и бързо да получите решението.
Бели ружи, честито. Лека и безпроблемна бременност.

Кити не започва първа боя, но пък отвръща. Но се случва и да се разплаче и да дойде са се оплаква.
Аз рядко се гримирам - и ако да то го правя на работа. Тя не ме вижда. Не е искала. Иначе имаше едно червило пластмасово и с него се червеше преди време. Аз като я видях и се изненадах, а тя каза че така прави баба Краси. Принципно е видяла моята майка, но прехвърли на свекърва ми това действие.

# 77

Благодаря от името на Нана за поздравите   bouquet Да ви се връща тъпкано и на вас  Wink  Hug

Angel_Dust, ЧРД! Да си ни жива, здрава и много щастлива   bouquet

Юка, честит имен ден и на теб! Да ти носи много късмет и щастие името   Hug

wa_wa, имам познати, които така и не успяха да се преборят с безкрайните проблеми свързани с това! Браво на вас и скоро чакаме хубави новини от вас и Марина.

Благодаря сърдечно за идеята  за водното градинско парти   bouquet   bouquet   bouquet Точно това ще правим днес- барбекю и веселба в двора. Купила съм гигантска топка, басейн и водни пистолети, а имаме и един крокодил, който пръска насам- натам. Ще кажа как е минало довечера  Grinning

# 78
  • София
Ама че съм катка...

Angel_Dust, честит рожден ден!

Злото да те забрави...това ти пожелавам.

Последна редакция: вт, 24 юни 2008, 13:56 от Елспет

# 79
благодаря на всички за пожеланията!  Hug току-що забърках една кана цитронада- освежете се!

честит имен ден и на адашката- яна! милейди, да ти е жива, здрава, много палава и усмихната!   bouquet

angel_dust, честит рожден ден! жива, здрава, щастлива, обичана!   bouquet

# 80
ЧРД , Angel_Dust ! Здраве и много любов в дома ти bouquet
Честито на именниците !Да  са здрави и да получат хубави подаръци!

# 81
  • Пловдив
ЧРД на  Angel_Dust !  bouquet
Честит празник на Юка и Яна МИлейдина! Simple Smile

На всички желая здраве от сърце и много приятни моменти!

# 82
                                           ~~ЧЕСТИТО НА РОЖДЕНИЧКАТА И НА ИМЕНИЦИТЕ~~

# 83
и аз - късно, но все пак навреме - желая здраве и любов на Angel dust!
Както и на именничките - да се чува името ви надалеч!

малко съм на друга вълна, понеже юлките са се разраждали като бесни, то няма да остане за юли кой да ражда.

# 84
Честито на именничките и на рожденничката!

тити, задръж!

# 85
тъй-тъй - стискай кълките. няма в бургас да ми раждаш  Mr. Green

честито на всички яни, йоани, енчовци и енки. да са здрави!

# 86
титииии, ама то наближило почти! Кога мина това време, лелееее  Shocked Както казва майчето - стискай кълките  Grinning Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 87
стискам, стискам. Сега съм на море и активна почивка, няма да се откажа така лесно от морето си аз  hahaha  ако ви кажа как са ми подути краката  ooooh! от тях изобщо не усещам, че имам и корем.... ако помните за какво иде реч  Joy

# 88
снищи бях на първата родителска среща в жевота си. много смешна работа - 20 тьотки с моите габарите или по-големи се сгърчихме на малки детски столчета в една от стаите за игра. възпитателката изглежда страхотна. директорката също. базата е жалка, игровият фонд - също, спалното помещение е миниатюрно, тоалетните са 2 за 3 групи /75 деца/, дограмите са стари, нашата група няма ДВД, но пък имала филмчета  Rolling Eyes
каката /ок. 50те с 24-5 години стаж/ каза, че всячески се опитват да компенсират тия несгоди, и вярвам, че е така. ремонт сега ще се прави - ще се сменят дограмите, ще мажат и ще подменят подовите настилки. положението е тая сфера е повече от жалко  Cry всички знаем, че заплатите са ниски, а все искаме и искаме. и сме прави - децата ни гледат все пак. в същото време жената сподели, че има над 100 дни не-взета отпуса и че пролетта се е наложило да вземе неплатена, когато е трябвало да гледа баща си в болница, защото в учебно време нямали право да ползват нито ден. наистина ми стана мъчно - и за тях, и а нас самите, и за децата ни. мисля си как 500 лева могат да се направят чудеса в стаята за игра. ох, мъка, мъкааааа. вероятно не за децата - те не разбират от качество на играчките, стандарт на среда и т.н. за нас самите ми се болно - как жевеем, как си пускаме децата, как 1 жена трябва магьоснически умения да демонстрира, за да озапти 25 диванета, как все мрънкаме от нещо, а таксата е 40 кинта. и ще мрънкаме и когато я направят 50, а то не 50, а 500 е редно да даваме - децата ни гледат, не добитък. охххх
имам 2 месеца да помисля какво мога да направя лично аз. с радост мога да споделя, че повечето от другите родители също ми се видяха отракани - надявам се в кратко време да направим нещо смислено поне за нашата първа група.
пп - директорката не спомена нито дума за дарения. поне не във вида извиване на ръцете. говори за дарение под формата на купуване на цветни лити, копиране на 30 броя листи с картинки за оцветяване, копиране на 40 броя листи документи, сваляне от интернет на музика, занасяне на напотребни играчки. чест й прави. оххх, пак ми стана мъчно. как може така да сегледа на децата ни. а това е една от хубавите градини. какво ли е в другите   Confused
...
вече 20ти път си променям поста и все не успявам да го подредя като хората. много неща искам да кажа, а сега даже не намирам точните думи и словоред. много ми стана болно. ама много!

Последна редакция: чт, 26 юни 2008, 08:32 от majceto

# 89
забравих да споделя, че в ДГ няма място за преобличане и поради тая причина децата се предават и вземат на самия вход - каката преоблича и съблича вътре в коридора, където са наблъскани шкафчетата на децата и раничките им.
освен туй, искат месечно 4 бр. тоалетна хартия, 4 домакински рокли и 4 пакета салфеки.
баси и държавата - да няма 10 кинта на месец, за да се бършат носовете и задниците на децата ни, да няма 20 квадрата свободна площ за дишане.
е как може подобно нещо...

Общи условия

Активация на акаунт