СлЪНЧеви кУХни - да ГИ наПравиМ какТО са в МечТИте НИ - 11 тЕма

• 35 349
  • 339
  •   1
Отговори
# 135
ljuboznatelna , аз бих ги разположила един до друг , както ако бяха цяла четворка !  Peace

# 136
Близо един до друг, с 5 см между тях да кажем, колкото да не влиза мръсотия. Или някаква лайсна ако може да се измисли евентуално макар че не ми се вярва.

# 137
аз бих монтирала котлоните с разстояние между тях именно за да може да се почиства . 5-8 см са достатъчни. но перпендикулярно на плота- отпред да имам по един котлон от всеки вид

# 138
  • някъде ... тук ...
ДжиДжи, аз си купих първо миялната, защото се оказа, че кухнята доста ще закъснеее във времето и оставам само с мивката в банята ooooh! Иначе нямах и намерение скоро да си купувам. При проектирането на кухнята бях оствила шкаф 60 см с 300 зора, накрая купихме 45см-ва миялна и препороектирах цялата кухня. Засега ми върши идеална работа, за 4 членно семейство, чиято глава на семейството цапа като за световно като готви Crazy

Аничка, намери ли си мивка?
Аз си карам със старата печка Раховец като съм и предвидила шкафче, за да се изравни с кухненския плот на височина. Като имам достатъчно пари, ще си купя нормална голяма печка, не за вграждане.

# 139
  • Варна
Ами ей така ,не съм я ползвала  Crossing Arms.Ама аз си знаех ,че така ще стане.Е може би, като тръгна на работа най-после ще я вкарам в употреба. Laughing

malinkata 78
,все още не сме осветили кухнята и не съм имала гости,че не сме приключили с ремонта .Ама и съдовете ми май не са от най-подходящите за съдомиялната.

По този повод керамика може ли да се мие в съдомиялната newsm78.Хвърлила съм око на едни чинии от червена керамика.

# 140
  • Варна
Или някаква лайсна ако може да се измисли евентуално макар че не ми се вярва.
Peace
Има такива лайсни, наподобяват иноксовия кант, които имат някой плотове, обачеее се сещам само едно място където съм виждала. Може да се попита в някой фирмени магазини за бяла техника.
Намерих снимка:

suzi_a, нищо и няма на керамиката, имам само гювечета, но са си цели все още.

# 141
Аз си взех такава лайсна. Решихме да вградим двойка котлони с грил до тях и купихме такава разделителна иноксова лайсна.

# 142
Или евентуално мебелен магазин ( или за обков и аксесоари). Сега като видях снимката се сетих, че ние имаме такава лайсна на "завоя" на плота ( кухнята ми е П-образна).

# 143
  • густо майна Филибето
Благодаря на всички за съветите, истинско съкровище сте  bouquet

Ние си купихме миялната доста след като направихме кухнята, затова решихме да я пъхнем в шкафа под мивката. Всъщност затова и купихме малка, но не съжалявам.

# 144
Suzi a наистина не е толкова трудно, но иска време и пари, както и желание, а то определено не липсва на моя мъж. Grinning Ние също решихме, че трябва да направим основен ремонт на целия апартамент,за да стане, както на нас ни харесва, а и предишния собственик, не знам какви работи е мислил да прави в кухнята, но беше в отвратително състояние. Надявам се да приключим скоро и да се нанесем вече, за да мога и аз да се похваля с нова кухня Simple SmileНо за мое голямо съжаление, колкото и да ми се иска няма да бъде до края на лятото, защото има още много работа. Поздрави  bouquet

# 145
  • София
Момичета, а да ви питам как стават ъгловите плотове? newsm78 Мъж ми също се е навил да прави кухнята, т.е да я доправи защото ни е сравнително нова но решихме да обединим терасата  сега ще я подреждаме по нов начин и ще добавяме разни неща. Та сме в чуденка за ъгловите профили с какво се надят и как се прави? Моля дайте идеи или лин къде да ги видим. Благодаря. Повече ме интересува тези, които се правят под 450. Simple Smile

# 146
 Embarassed

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 15:30 от Бумеранг

# 147
  • София
Ето пример за снаждане с такива профилчета - става мнг елегантно
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=245995&photo=3
това е част от недовършената ми кухня - но идеята се вижда

# 148
 Момичета,моля ви тези които имат котлони на газ,кажете какви гърбове сложихте?Само инокс и плочки ми препоръчват навсякъде,а пък аз си искам плот.Има ли и такива ,които да дават гаранция ,че няма да пламне гърба от газта(на една мама в по-стара тема така и се беше подпалил чисто новият гръб)?

# 149
Явно няма такива, които да издържат на толкова висок температура  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт