СлЪНЧеви кУХни - да ГИ наПравиМ какТО са в МечТИте НИ - 11 тЕма

• 35 338
  • 339
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Смятам, че е добър избора ти, а и доста линкове са ти дали за гледане. Grinning
Сега видях, че съм пропуснала поста, в който обяснаваш разположението. Много интересно ми изглежда.
Винаги съм искала мивката ми да е под прозореца, а от тавана да висят медни тигани, пушени бутове и връзки чесън.   Laughing:

За градинката също те поздравявам!
Ще чакам резултата.

# 196
Този стил, който коментирате, провансалски или рустик се води?
Не че има съществено значение, но ми стана интересно. Страшно е романтичен. Ако някой ден живея в къща, със сигурност ще се вдъхновя по темата.

# 197
Здравейте, видях разкошни кухни и много добри идеи. Ние нашата сега само я ремонтираме, няма да е съвсем нова. Исках да ви питам за идеи:
При нас мебелите са в зелено, поръчахме дограма златен дъб със зелено стъкло, плочките на земята и част от стената са в бледо сиво и се чудя стените в какъв цвят да ги боядисаме. Мъжо казва бяло, че е най-лесно, а на мен не ми се иска.. Лошото е, че не знам какво точно искам  Wink Искам още да сложим ламинат на пода, но и за него се чудя какъв цвят да е. Да не се получи накрая някаква голяма шарения  Thinking
Споделете идеи моля...

# 198
  • В лудницата на 2-рия етаж.
М@я -според мен жълто или оранжево ще стои добре за стените.

# 199
Много обичам оранжево  Mr. Green Благдаря за идеята, ще го обсъдим вкъщи.

# 200
  • Пловдив
Сея уомън честита кухня със здаве да си я ползваш и да се чувствате уютно в къщи Simple Smile   bouquet
Луда и от мен поздравления за решението,чакам с нетърпение снимки Simple Smile

# 201
да питам набързо
кой има кофа под мивката дето капака е вързан за вратичката
на каква цена и какъв литраж има, аз искам малка, която да замести кошчето върху плота..
Разчистих отцедника за чинии и сега и кошчето ме дразни, а и не мога да карам детето да излиза постоянно на терасата за да си изхвърли опаковката от пастичката

# 202
  • София
Момичета, да ви питам.  Simple Smile
Предстои ми преустройство на жилището. Приобщаваме терасата към всекидневната. В чуденка съм какъв цвят да са стените и плота на шкафовете. Дайте идеи. Мебелите са в череша и бледо пастелено жълто. Иска ми се нещо по-светло за плот и свежо за стените. Чудех се за млчено зелено??? newsm78 Rolling Eyes  newsm78 Подът е паркет пак череша.
Благодаря ви предварително. Hug

http://www.interior46.com/index.html?p=catalog&s=1&m=serial&l=bg , втората снимка. Черешата е тази точно (според мен) но вратичките идват шякаш малко по-жълти.

Последна редакция: пн, 30 юни 2008, 16:23 от dama

# 203
  • гр.Добрич
В сайта на КЕНТ гледах кофи с 2 и 3 разделения. Някой купувал ли си е такава, че сега под мивката държа 3 торби - за хартия, общи, платмаси, стъкла и т.н. Иска ми се всяко да си е в отделна кофа.

# 204
  • Варна
да питам набързо
кой има кофа под мивката дето капака е вързан за вратичката
на каква цена и какъв литраж има...

Нашата ще я монтират днес. Не е много голяма, струваше около 17 лева. Ще  я изфотам после. Hug

# 205
  • София
В сайта на КЕНТ гледах кофи с 2 и 3 разделения. Някой купувал ли си е такава, че сега под мивката държа 3 торби - за хартия, общи, платмаси, стъкла и т.н. Иска ми се всяко да си е в отделна кофа.
Аз купих такава, но понеже трябва мъжът ми да я монтира , та ще отлежи още достаааааааа преди да стигне до мястото си

# 206

spinki, можеш ли да дадеш линк към КЕНТ, че нещо не мога да открия, пък ми се иска да погледна въпросните кофи.

# 207
http://www.kentimpex.bg/catalog.php/action.viewcat/catid.19

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 12:38 от ивка-щастливка

# 208
едно благодаря на ивка-щастливка!!! Grinning

# 209
За нищо  Grinning !

Общи условия

Активация на акаунт