СлЪНЧеви кУХни - да ГИ наПравиМ какТО са в МечТИте НИ - 11 тЕма

• 35 331
  • 339
  •   1
Отговори
# 210
Здавейте, от два дни имам дългоочакваната кухня. Както се вижда все още ремонта върви с пълна сила, но здраве да е. Сега отивам при баните, че тая кутийка незнам какво ще я правим.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=242054&pid=6296751&lp=30

# 211
Честито,krasi_kyneva!Много е хубава!Със много здраве и желание да си я ползвате!

# 212
  • Варна
Браво Краси! Много стилна и малко по-различна!

Ще гледам и аз да снимам нашата вече в понеделник макар, че не е довършена още.

# 213
  • Стара Загора
Краси, честита нова кухня и от мен.   bouquet
Много е хубава.  HugСъс здраве да си я ползвате.

Твоята кухня ли беше изработена от Силтекс или греша?

# 214
Благодаря за милите думи момичета. Hug
Renate_R да от Силтекс е кухнята. Много съм доволна от тях всичко в срок направиха.
пожелавам на всички правещи кухни по-скоро да се похвалят с новите си придобивки.   Heart Eyes

# 215
Дами, някоя от вас да е си е сложила мивка Stylo C1 нa Teka? Удобна ли е?

# 216
Кухнята на krasi_kyneva е наистина хубава!Браво. И аз  съм се насочила към нещо подобно май....
Ето това загледах:
http://www.aiko-bg.com/index.php?gid=5&tid=76&pid=60432
обаче с малко по-различна комбинация от шкафове и друго разположение.

# 217
  • Русе
И на мен много ми хареса кухнята на krasi_kyneva    smile3501- със здраве да я ползва. А какви са цветовете на плоскостите? И аз съм се насочила към подобен вариант, но мислех шкафовете да са тъмни, а вратичките светли и сега , като ,че ли по ми харесва показаната кухня  newsm78

# 218
Краси Кунева,  и на мен ми харесва кухнята.. хем е близо до модерните комбинации, хем е нестандартно
Аз съм бясна, защото втори месец у нас е строителна площадка и тенджерите ми са в гардероба ( няма майтап това е положението), а майсторите не са се обаждали от вторник, а уж в петък щеше да е готово
Вероянот имат някакви трудности, но пък поне да се обадят ... а аз дори си мислех да пробутам малкия на някого и да си редя къщата събота и неделя .. Гладна кокошка ...

# 219
И моята кухня дойде, не напълно готова, чакаме мивка, смесител и част от гърба на кухнята, но иначе съм страшно доволна.
Цветовете са маслинено зелено и лак ванилия, плюс дървен гръб и корпус!
Ето Ви я недовършена:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=237438&pid=6321113&lp=-38

Може да видите проекта и изпълнението, цветовете не отговарят напълно, но няма как!

# 220
mirahris,
поздравления! Това е една от кухните, които наистина ми харесват. Прекрасна е, дори изпълнението е по-хубаво от проекта. Цветовете са чудесни, особено зеленото. Със здраве да си я ползвате   bouquet
ПП И да пуснеш снимки в завършен вид!

# 221
  • В лудницата на 2-рия етаж.
krasi_kyneva  иmirahris  -честити кухни,момичета,със здраве да си ги ползвате.
mirahris -това на стената в дясно декоративен камък ли е?МОже ли да ми кажеш от коя фирма го взехте,много ми хареса.

# 222
Много хубава кухничка, mirahris!
Страшно свежо!!!
И аз да питам за дясната стена? От къде, от какво, за колко?

# 223
Мерси момичета и аз си я харесвам, но съм си пристрастна....
Стеничката е от декоративен камък, по-точно плочки, които имитират камък и се лепят като теракот, има ги навсякъде, моите са от Мл.4, магазина в блока с/у училището, струват около 40лв/м2. Стоят много ефектно, сега ще кача снимка на самата стеничка.

# 224
Знам го този магазин. Ние от там преди 3 години си купихме плочките за сегашната ни баня.

Общи условия

Активация на акаунт