СлЪНЧеви кУХни - да ГИ наПравиМ какТО са в МечТИте НИ - 11 тЕма

• 35 316
  • 339
  •   1
Отговори
# 240
  • София
pufa, честита нова кухня!

и аз съм се насочила към подобно цветово решение - виждам, че по-рядко се среща вариантът с плот в дървесен цвят. би ли споделила какви са точно наименованията на двата цвята и от какъв материал е изпълнена кухнята?

# 241
  • София
Pufa - чудесна кухня за такова малко пространство изглежда да имаш много шкафове! И ми харесват тези естествени цветове - търпят всякакви акценти после Grinning

# 242
  • Някъде на път....
pufa_ , супер е кухнята! Със здраве да си я ползваш!  Peace

# 243
Пуфа, честита нова кухня! Цветовете на моята бъдеща кухня са подобни Simple Smile.
Нямам търпение вече да ми пристигне кухнята и да приключа този ремонт Tired.

# 244
Благодаря момичета! Simple Smile
jam аз много държах на естественния дървесен цвят.Първоначално исках вратичките да са МДФ,дървесен цвят,нещо такова http://www.labirint.bg/bg/product/3230/%CA%F3%F5%ED%FF_2  /има подобни от МДФ/ само че излизаше по скъпичко като цена,затова се спрях на варианта плота да е дървесен цвят.Материала е ПДЧ,вратичките и корпуса са от тук
http://www.kronospan.bg/products/category_decors.phtml?cat_id=31&type_id=0# - 9558 PE - Жълто и 088 ES - Череша Оксфорд а плота си го харесах при самата поръчка от снимка и не съм сигурна дали е на Кроношпан и той.

# 245
  • В лудницата на 2-рия етаж.
pufa_  -много свежа кухничка,със здраве да си я ползваш.

# 246
  • Толбухин
Моля за помощ
Това е проекта ми за кухня: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6374239
Стените и пода ги харесвам такива,но цвета на кухнята се чудя какъв да е.
Отначало исках да е синя,после венге,а сега не знам..
Приемам и корекции в проекта,все пак вие сте с повече опит. Peace

# 247
pavletutka, подредбата на фурната, МВ и хладилника нещо не е съвсем наред. Дали не можеш да се опиташ да ги разиграеш някак?

# 248
  • В лудницата на 2-рия етаж.
pavletutka  -най-добре мивката да я изместиш под прозореца,а фурната и микровълновата да отидат на нейно място,така всичко е нагъчкано и хаотично.На мен много ми харесва зебрано+венге,както ти си направила цветовете,само че долу венге,горе-зебрано или венгето като гръб.Синьо бих се въздържала да слагам,защото ще ми омръзне,но ако ти харесва,защо не,има такава кухня в галерията,разгледай.

# 249
  • Толбухин
Не може изводите за миялната и мивката са там и моя каза не може. Twisted EvilСамо аспиратора с котлоните може да се дръпне максимално към прозореца.
Моя хладилник е по-висок ,но на програмата не намерих  Laughing
а сега: http://www.pavletutka.snimka.bg/album.php?album_id=256300&pi … 7647&lp=-4023
radost24 аз кухни гледам от 2 години,то затова и незнам какво искам.

Последна редакция: ср, 09 юли 2008, 11:07 от pavletutka

# 250
  • София
pavletutka, а защо не сложиш фурната с микровълновата до хладилника и така вместо тази колона, ще ти се освободи повече работен плот? При вградена фурна няма да е проблем да седи близо до хладилника, а изглежда да имаш достатъчно шкафове. Също така бих изравнила шкафовете над хладилника да свършват на една линия с него. Ще ти е по-удобно, ако можете да преместите котлоните и аспиратора на поне 30 см от комина, защото иначе е неудобно, освен ако не си планирала само двойка котлони.

Харесва ми, че имаш прозорец там и че кухнята е голяма. Тя в самостоятелно помещение ли е? Защото ако не, трябва да предвидиш не много натрапчиви цветове, с които да не трябва да се съобразяваш в останала част от помещението. Ако е само кухня можеш да експериментираш и с по-не традиционни цветове Simple Smile

# 251
  • в моя свят на мир и любов
Специално за luda и любителите на ретро стила или рустика (не мога да го определя) http://www.marchicucine.com/
благодаря   bouquet

# 252
  • София
Ох и аз имам едно чудене Simple Smile Утре ще ни монтират кухнята и се питам дали трябва да знам или да подготвя нещо специфично при монтажа. Притеснявам се, защото ще сме там само дистанционно Wink приятелят ми ще ги посрещне и ако имат някакви въпроси ще си идва за малко от работа да ги решават - като например това къде точно да се постави двойката котлони - по-напред или по-навътре в плота. Питахме мебелистите дали трябва да купим нещо като тръби за аспиратора или друго, ама нямало нужда. А освен всичко ще пробиват и комина и шкафовете, за да мине тръбата на място Rolling Eyes Та хич не знам как ще изглежда всичко като се прибера вечерта. Сещате ли се за нещо, което да имам предвид? newsm78

# 253
  • в моя свят на мир и любов
pavletutka,
може и да не съм права, но като гледам миялната точно под мивката, се чудя как точно ще заставаш за да изплакнеш чиниите и да се наведеш да ги сложиш на долният ред на миялната.
Струва ми се, че няма да е удобно.

# 254
  • Толбухин
Може ли фурната и хладилника да са една до друга?
Помещението е кухня с трапезария.Над хладилника нещата ще се решат с фирмата ,защото не мога да ги направя с тази програма.
Шкафа под мивката ще е 90см,мивката ще е малка кръгла в лявата част на шкафа а миялната ще е в дясно.Под мивката шкаф за препарати и кош за отпадъци.

Общи условия

Активация на акаунт