Сега с коремчета напред, ОКТОМВРИ - всички на отчет!

• 11 255
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
привет   bouquet
А събота и неделя няма никаква активност в темичката.
Пренатала и аз го пия по 1 на ден без почивка.Е чат-пат забравям, а понягога като се наям добре с полодове умишлено не го пия.
Утре да напомня на пловдивчанки че е лекцията от 9.30 ч. ама май всички сте на работа,та после само аз ще разправям ,няма да има и с кой да се снимам даже...... Confused
лека вечер   bouquet

# 196
Извинете, че се повтарям, ама къде са тези лекции на които ходите, кой ги организира.
Аз щях да се радвам ако можех да дойда на тази за кърменето.
Моля споделете.

# 197
Здравейте мами. Как сте?Аз днес тренирах гледах на сетра ми малкия за 5-6часа  луднах а надолу с количката а на горе. Съседите ми се смяха  Цуце не качвай количката че нема да заспи аз не не ще заспи и след полвин час айде надолу.   

# 198
    Добро утро момичета!!!
 Аз също съм много доволна от лекцията за кърменето,въпреки че съм кърмила предишния път оказа се че много неща не съм знаела,а и много неща се считат вече за отживелица и грешни.Запознах се с някои мамчета и въобще супер беше.
  Желая ви лека седмица и дано издържим,че ни очакват големи горещини!

# 199
  • София
Добро утро.
Бреее, започнах да се учудвам от себе си,напоследък ставам като часовник в 8 часа,не е за вярване за поспалана като мен  Flutter

Невидимата,лекциите са на списание "9 месеца" и се провеждат в пицария "Мис Каприз" зад Плиска от 9.30 всеки вторник и четвъртък. Най-добре е да се запишеш предварително.Телефона е 9461369. Иначе ние се чакаме отпред в 9 часа,понеже идват доста момичета,за да пазим места.
Ще се радвам да дойдеш,да се запознаем  Hug
Другата лекция,на която са ходили момичетата в събота е била в майчин дом,но я има всеки месец,доколкото знам.

Момичета,някоя от вас ходи ли на консултации в Тина Киркова?

Северинка, моля те, смени ми името от първа страничка на Денис (това решихме в крайна сметка  Laughing) и ми запиши че ще раждам в Тина Киркова. Мерси  Hug

# 200
Добро утро момичета.
Как сме днес?
Радвам се, че в събота се запознах с част от Вас. Надявам се да се виждаме по-честичко.
sunny, ако имаш възможност качи снимките, а може и на пощата да ми ги пуснеш.
Аз от сряда съм в отпуск и вече нямам търпение.
Приятна седмица на всички и внимавайте с горещените.   bouquet

# 201
Добро утро и от мен  Simple Smile Надявам се сте си починали добре събота и неделя.Момичетата са ви разказали за срещата и за курса и на двете беше много готино.
Гери настроила съм се да гледам снимки - много обичам сватби  Grinning
sisilia аз от близо 1 месец,почти два съм така - лягам към 10 и 30,заспивам,будя се по някое време най-често към 4-5,после пак заспивам и към 7 и 30 се будя.Какво стана с изследванията в събота - ходи ли?
r_adi а ти на моренце щеше да ходиш нали  Laughing

# 202
  • София
Добро утро, милички!
Аз се посъвзех след голямата лудница покрай освещаването на апартамента, радвам се че мина, защото ми костваше много нерви!
Чакам снимки от срещата в събота!
Тази седмица ни чакат големи жеги, пазете се!

# 203
Да, отивам на моренцето.  newsm44
В края на седмицата пътуваме.
Надявам се всичко да мине както трябва.

# 204
Добро утро, мамчета! Лека и усмихната седмица и ако може да е по-прохладна.

Радвам, се че лекцията е минала така добре.

Miss Fairy, размерите на бебчо според УЗИ-то в на главата в 23-та седмица ги измериха 62 мм, а на бедърцето – 42 мм. За съжаление други размери не казват, апаратурата е бая стара.

gery_roz, айде като станат снимките качвай да те видим на сватбата… викаш и бебка е тропнала едно хорце ))))

shivani, е точно това за плетенето го четох в списание БЕБЕ сутринта)))

trixy, разправяй за освещението. Как мина? Ти нали не си се претоварвала много???

r_adi, честито за моренцето… айде после да разправяш как си се пекла, че мен това много ме измъчва как точно ще стане)))

# 205
  • София
sisilia аз от близо 1 месец,почти два съм така - лягам към 10 и 30,заспивам,будя се по някое време най-често към 4-5,после пак заспивам и към 7 и 30 се будя.Какво стана с изследванията в събота - ходи ли?

Не съм ходила. Тая моята лекарка е за убиване. Мерих си кръвната захар в петък,след вечеря и беше 5. Т.е няма никакво завишаване. Направо експерименти си прави жената с мен. Не стига че плащах всеки преглед( нищо че съм осигурена) , ами и ме праща на всякакви тъпи изследвания,без нужда,само пари да давам  #Cussing out  Както и да е, намерихме една позната акушерка в Тина Киркова и утре отивам да се записвам там. Ама ще ти разказвам утре на лекцията,както обикновенно е уговорката, нали?  Wink

# 206
Здравейте сладурки, Hug
аз се излюпих преди 30 мин., направих си кафенце, изчетах ви постовете и .....

Трикси много се радвам, че това напрежение вече е отпаднало при теб.
Ние с мъжо от днес или утре започваме да къртим в банята, защото не остана никакво време, а ни чакат и другите две
стаи /детската и спалнята/. Като се сетя направо ми се  smile3518. Мъж ми изявява желание да ме пусне в отпуск
за седмица - две, да разбута къщата и аз да се върна наготово, ама аз нещо се дърпам а защо незнам. Може би съм свикнала
да контролирам ситуациите.

А сега да ви се похваля Laughing, вчера бяхме в Гърция на море  sport027. Бяхме се събрали цялата махала и беше невероятен купон. Аз само си мислех, че веднага почернявам, нооо за съжаление цялата съм рак червена и само при допир съм в състояние да изригна  smile3511. Дори спахме на различни легла с мъжо тази вечер. Най болезнения участък м/у другото ми е корема над пъпа, чувствам ужасна болка.
Но пък купона беше на шест, много яко smile3501

Много ми липсвате и искам отново да се видим, затова може и да се възползвам този път от офертата на мъж ми  newsm62 smile3508, тъкмо ще посетя и някоя полезна лекция и ще отскоча в някой от родилните домове в ден на отворените врати.

Хайде, ще започвам да  1ironing, ще пусна и една  wash, защото мен си чака smile3516

# 207
sisilia за уговорката - да както си е   Hug   ще разказваш
Гале я остави таткото да си ремонтира и идвай насам  Laughing

# 208
galinaig, браво за моренцето. Кажи моля те, как се пече легнала по корем newsm78

# 209
Здравейте и от мен след почивните дни. Някой каза за седалище... Много е рано да се каже още. Аз родих 1-вото си дете така - седалище, ако е "чисто" а не с ръчичка и краче напред може да родиш нормално като мен. Не се притеснявай от сега. Simple Smile  2-дни бях на вилата при родителите ми - там е толкова хладно-днес изобщо не ми се идваше на работа. В четвъртък съм на консултация-дано поне този месец не съм + 5 кг. като предните 2. Wink

Общи условия

Активация на акаунт