Сега с коремчета напред, ОКТОМВРИ - всички на отчет!

• 11 042
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Ина, как се пекох ли??
Повечето време във водата на надуваем дюшек, после на пясъка само странични пози и сега ела ме виж. Ходя гола из апартамента, защото всичко ме боли и всякакви дрехи по тялото ми ме дразнят.
Но пък е невероятен кеф, аз не очаквах, че така ще ми хареса. Така се разпилях от смях ви казвам Joy, много готино беше.

# 211
  • Велико Търново
Здравейте и от мен Simple Smile Отново съм на работа Sad

Виждам, че сте пуснали анкета за часа на срещата. Аз гласувах за 16ч, че да съм сигурна, че ще съм приключила с изпита. 15ч мисля, че също е добре. Аз на същия ден трябва да се връщам към Търново, ама ще си взема билет за по-късен автобус Simple Smile А къде точно ще се чакаме?

# 212
  • София
galinaig, браво за моренцето. Кажи моля те, как се пече легнала по корем newsm78

smile3532 Инче, разби ме направо, явно това ти е най-голямото притеснение в момента  newsm62
Споко, някой беше писал преди: две дупки за циците и една по-голяма за корема, ше се изпечеш, не бой се  smile3560

Абе момичета,как я карате с обезкосмяването на триъгълника?  newsm78 Бяхме коментирали и преди,ама аз голям зор видях вчера  Confused  То не става с едната ръка да повдигаш корема, а с другата да вършиш работа, трябва ми още една май  newsm78

# 213
  sisilia,аз ходя при козметичка и тя ми маха космите навсякъде,включително и на триъгълника.Защо трябва аз да се мъча като има хора по вещи от мен в занаята JoyСамо че от последния път много ми е пораснал корема и сега като отида другата седмица сигурно ще я уплаша.Тя ми вика да не се притеснявам,в 9-тия месец ще ги махаме по-честичко и накрая 3 дни преди термина пак та да ми е спокойно.

# 214
Сесилиа и аз вчера се борих сама, ама накрая мъжо помогна инак не става. Освен ако не ходиш на козметик. Аз лично в момента решавам да не се подлагам на болезнени процедури и действам със самобръсначката.

# 215
По въпроса с печенето на морето, мисля да стоя основно под чадъра, а след 5ч.
да се показвам и малко на слънце. Ще си взема слънцезащитен крем с фактор 20,
иначе мисля с половнки бански да съм.
Относно обезкосмяването на триъгълника - вчера свърших тази процедура,
но ходих на козметик, за пет минути бях готова.

# 216
  • София
Как мина освещаването ли? Беше голяма лудница, 3 дни приготовления, в самия ден ( събота ) се изсипа родата ( 16 човека ) на обяд, донесоха едно печено агне от миризмата на което започна да ми се повдига, попа закъсня с 1 час ( беше пиян ), от нерви получих контракции и лежах половин час. След като родата се изнесе трябваше да измием, да изчистим и да заредим масите за вечерната смяна ( приятелите,12 човека ), тръгнаха си малко след 12 часа и пак прибирахме и михме! Не бях яла цял ден, не бях пила вода, краката ме боляха, падна ми кръвното, повръщах и вечерта ме подкара едно разстройство - ужас през ноща ставах 100 пъти до тоалетната. Вчера едва станахме, довършихме чистенето, прането и прибирахме измитите чаши и чинии!
Запознахме мойте с на милото родителите!
Много е хубаво да се направи освещаване на дома, но при нас трябваше да го направим по задължение, за да затворим големите усти на някой хора! Като няма да се жениме, поне освещаване да направиме! smile3511 , тази реплика ми омръзна да я слушам.
Ако решите да правите го направете заради себе си и в тесен кръг, а не като нас заради други хора!

# 217
Здравейте, момичета! Най-после и аз съм на линия.
Първо да кажа, че срещата в събота мина много приятно, запознах се с още няколко момичета от октомврийките, обсъждахме много интересни неща, мамите дето бяха на лекция сутринта ни поразказаха разби работи за кърменето, а бе с две думи много хубава и ползотворна среща  Hug След малко ще кача и снимките
Пловдивски мами - много сте сладки  bouquet
На мен обезкосмяването също вече ми е проблем, коремът мие станал доста голям и едва се справя с тая задача. Аз на козметик не съм ходила да ми маха космите в тая област и не смятам сега да ходя, че ще умра от болка. Как ще се справям занапред не знам

# 218
Абе момичета,как я карате с обезкосмяването на триъгълника?  newsm78 Бяхме коментирали и преди,ама аз голям зор видях вчера  Confused  То не става с едната ръка да повдигаш корема, а с другата да вършиш работа, трябва ми още една май  newsm78
Сисилия трлети вариант - викаш таткото на помощ  Wink
Здравейте и от мен. Аз нещо попрекалих със студеното тия два дни и сега съм с полузапушен нос и дразнещо гърло  Sad
Иначе в петък се разходихме семейно до Банкя и бих казала, че е доста приятно и прохладно.
Искам да питам мамите, които имат вече по едно дете - да сте забелязали бебчо да се активизира, докато говорите на баткото/каката  newsm78 Не знам дали си внушавам, но определено бебетопочва да мърда и рита, докато водим някакъв диалог с баткото.
Относно морските страсти, които се вихрят тук не мога нищо да кажа, тъй като на мен явно ще ми се размине морето тази година  Rolling Eyes, а като се сетя как му се заканвах от септември миналата година  Twisted Evil

# 219
trixy важното е че е минало Hug
Нашите майки се запознаха когато бях в 8-мия месец а баша ми видя сватята на изписването Embarassed Laughing
Сисилия трети вариант - викаш таткото на помощ  Wink
Да това е единия от вариантите.Аз сега не мога да се подложа на кола маска  Stop
Искам да питам мамите, които имат вече по едно дете - да сте забелязали бебчо да се активизира, докато говорите на баткото/каката  newsm78 Не знам дали си внушавам, но определено бебетопочва да мърда и рита, докато водим някакъв диалог с баткото.
Ами и аз забелязвам нещо такова  newsm78Тя милата сигурно иска да ритне Дени защото я прегазва редовно Laughing Laughing
Нашият батко вече усети ритниците беше много доволен JoyИ казва
"Беби пи це мами пупа" в превод "Бебето пие млекце от пупата на мама" hahaha

# 220
Манана, не съм забелязала за диалог, но нашата кака много му говори и гали. Ако ритка- спира и обратното. Вчера се опитах да приспя каката на обяд и залъгах с приказка, ама като легнах то започна едно ритане...., с четенето спря и като свърши приказката едното иска още, другото пак се разрита - та откарах още една. Аз си мислех че си го втълпявам-ама щом и ти си забелязала нещо подобно

# 221
Мале Трикси ти си се разсипала бре жена  ooooh!
Манана да се оправяш,че на това топло време с запушен нос си е жива мъка !
Гери качвай снимки да разглеждаме  Laughing
Сиска аз триъгълника го оправям с бръснача ама поради това, че верно нищо
не се вижда и наистина си трябва трета ръка карам по памет и опипване.А последния път реших да погледна с огледалце кво съм сътворила и лошо ми стана  Crazy то се едно от там беше минал пиян косач с развалена косачка  hahaha ама кво да направя малко от малко поне да е  Wink а за краката иначе ходя на кола маска.

# 222
Сиска аз триъгълника го оправям с бръснача ама поради това, че верно нищо
не се вижда и наистина си трябва трета ръка карам по памет и опипване.А последния път реших да погледна с огледалце кво съм сътворила и лошо ми стана  Crazy то се едно от там беше минал пиян косач с развалена косачка  hahaha ама кво да направя малко от малко поне да е  Wink а за краката иначе ходя на кола маска.
Joy hahaha hahahaМного се смях на това с косача hahaha hahaha

# 223
Ето и снимките от софийската среща в събота http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=6164587

Сложила съм си и малко снимки на коремчето в 23 г.с.

# 224
Ето и снимките от софийската среща в събота http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=6164587

Сложила съм си и малко снимки на коремчето в 23 г.с.
Сев къде ги тея снимки нещо не ги намерих newsm78

Общи условия

Активация на акаунт