Сега с коремчета напред, ОКТОМВРИ - всички на отчет!

• 11 054
  • 288
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте и от мен! smile3525
Включвам се за отчет,че днес много работа.Вчера ходихме на ФМ при доктор Даскалов (за пловдивските мами).Много мил човек.После ще пиша и в белия списък за него,заслужава човека.

Вълк в овча кожа. Дано не си изпатиш от "милия доктор"

Защо бе Мими?
Да, да и на мен ми стана интересно, какво точно имаш предвид mimisofia newsm78

# 31
  • София
Здравейте, момичета!
Сев, благодаря ти за новата темичка! Много хубаво оформление!  Heart Eyes Сега и аз ще прегледам темата на миналогодишните октомвриики!
Мис Фери, поздравления!  Hug
Nadejda:))) , гледах в албумчето и предполагам, че твоята сничка е последната качена, само че не е надписана!
радкакака, чаршафчетата и дрешките на твоя бебо са наистина прекрасни! Комплименти!  Hug

# 32
# 33
Сега вече ми се отвори малко повече време за писане.
Вчера си припомних защо не ходя по държавни болници, а само по частни клиники. Отидох при личната за направление за кардиолог. Тя е много мила, пусна ме преди всички, даде ми веднага талончето и аз заминах при кардиолога. И там вече почна драмата. Първо вместо в 14.30 дойде в 15ч. После вместо да почне да си обслужва пациентите напъха в кабинета си 2 дистрибуторки и те седяха там половин час. Да не говорим, че бяха изпушили в кабинета поне една кутия цигари. След което най-после прие една жена и аз си викам дойде и моя ред. Да ама не. Появи се поредната дистрибуторка. Аз и казах, че не е редно да се прережда. Тя не ми отогвори, вдигна си полата още по-високо, намаза се за пореден път с червило и ме предреди. На въпроса ми към кардиолога дистрибуторките с предимство пред бременните ли са, той само сви рамене и я помъкна в кабинета си. Не искам и да си представям какво му е продавала точно, че ще повърна. Ама за тия неща си има хотели. След 2 часа чакане се добрах до въпросния доктор. Прегледа ме вяло, да де ми и бележка с изследвания. то е ясно, че няма да отида повече там, ама за пореден път се замислям за какво внасям здравни осигуровки  newsm78
Днес си взех резултатите от изследванията и ми е малко притеснено. Имам някакви огромни количества глюкоза в урината /каквото и да значи това/, при норма 0-25, мойто количество е 100. Дорева ми се като видях, ама вече нямам сили да се притеснявам.

# 34
  • София
mimisofia, тъкмо ти изчетох поста и искам да ти кажа, че
аз също ходя по частни клиники и по държавни също - щото
нали от там трябва да ми дадат направлението за раждане.
И както ходя са си плащам така си вися като сопол по приемни,
пресен пример - аз съм с отстранена щитовидна жлеза и трябва
да си следя хапчетата и хормоните, за целта още в началото на
бременността си открих най-похвалената докторка - д-р Тодорова.
На първия преглед отидох с майка си, защото бях съвсем луда и се
притеснявах да не съм повредила бебето, защото изследванията бяха кофти.
Тя беше много мила и внимателна и аз реших, че най-накрая съм си
намерила нужния ендокринолог. Назначи ми скъпи генетични изследвания
във Плевен, които аз като послушен пациент си платих, всичко, ок, но
нещо си за фолиевата киселина не беше ок. Обаче не ме изивка на преглед, а ме изслуша
УЖКИМ по телефона. Нали се сещаш, че тя няма картон пред себе си и хич не
се сеща коя съм и кво съм. Преживях го някак си.
После отидох на втори преглед, когато тя ми огледа липсващата жлеза отново на
ехограф, за което си платих естетвено и беше изключително лаконична.
Онзи ден бях на търети преглед - с час 5.30 аз влязох в кабинета и в 6.10 и бях
изпратена от там след 10 мин. при положение, че няколко дами преседяваха там по 30 мин.
Отново опит да си видим липсващата жлеза, ама аз не се дадох вече.
Сега вече не знам за аккво си плащам! Аз обикалям по лекари като луда
и почвам да се дразня много, защото само се ядосвам май..
Исках да те успокоя и да бъда съпричатна с твоя яд, ама май само се наоплаквах и аз.
Ми сори за което.
Искам да ти пожелая и на всички други мами хубав ден!!!

# 35
Мими, Ели много кофти.Този лекари са идиоти  #2gunfire
Аз в п-ката ходя само на Дени при лекарката и тя се съобрзява с това че съм бременна и е много внимателна с детето затова си я записах и за мой личен лекар Grinning

# 36
  • Варна
Цитат
Крачетата са ми в окайващо положение- едни подути  ,казвайте марка ефикасен крем за успокоение на крака.

вчера споменах, че си купих крем за крака на Мустела. струва към 25 лв. Вечерта се намазах, ами никаква полза. Така прехвалената марка ми падна в очите. така че не се набутвайте и вие за него. Преди това ползвах един тестер на Матерна и съм очарована. Ама питайте ме що вчера не си взех на Матерна, ами реших да си правя експерименти с прехвалени боклуци. newsm78

Мими, незнам нищо за глюкоза в урината, но щом е извън норма,предполагам ще вземеш мерки. Пиши после какво става.

Еленце, и аз си изпатих от прехвалената Тодорова и доц. Конова. Изкараха ми хиляда генетични и имунологични болести. После подочух, че го правят нарочно и си правят безплатни експерименти на наш гръб с разни лекарства. Захвърлих всичко, спрях им лекарствата и вливанията на адски скъпи лекарства/ струващи хиляди левове/ и сега съм по-добре без тях. Имам приятелка, която е бременна също и пие 18 вида лекарства по тяхно нареждане. Никой не може да ме убеди, че това  не е вредно за бебето, а полезно и необходимо. Това не са витамини, а сериозни лекарства, за болести, които досега даже не са се проявили, а имало наследствен риск. Thinking
Двама лекари ми казаха да им тегля една майна, и аз само това чаках.

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 13:56 от ПуканкаZ

# 37
  • Велико Търново
Trixy, обарках и вместо името си написах "Коремче, началото на 22 седмица". С червена тениска съм Simple Smile

Днес бебчо е много кротък, не се е обаждал Simple Smile Голямо слънце ни е напекло в Търново, а в прогнозата го дават с черни облаци и дъжд  Laughing

# 38
  • Варна
Наде, и моя бебо днес е така. Добре че ми е онова апаратче, да го слушам какво прави в коремчето ми. Laughing Не ме е ритал от вчера сутринта.

# 39
Днес на лекцията доста мами от нашия форум се събрахме,друго си е да видиш хората на живо ,много се радвам че се запознахме ,макар и за кратко.Започвам да чета книгата изглежда интересна ,ще споделям най-важните неща за пренаталното възпитание ,дано да успеем да им повлияьем отсега на бебоците да са послушни и добри Hug
Трикси,благодаря  Embarassed,с много любов са правени затова са хубави!
Пуки ,снимката може да я видиш в албума с кормчетата,незнам защо вчера си беше наред newsm78

# 40
# 41
  • Варна
Цитат
Пуки ,снимката може да я видиш в албума с кормчетата,незнам защо вчера си беше наред

Сега ще пробвам отново. може би трябва да вляза с паролата ни.

# 42
Момичета,аз забелязах нещо ,но не знам дали ще действа така и при вас.Като пия кафе и беби се бунтува.Може би щото не пия кафе често.
Северинка,хубава темичка.
 smile3525
Nikozi,за сега клоня към Селена,но не съм сигурна още.Те постоянно вдигат цените.Ти накъде си се насочила?
Абе пловдивски мами,хайде да се съберем да обсъдим тези неща.Макар,че е още рано де.

# 43
  • Варна
Кака, видях сутиена. Wink Внимавай да не прекалите със секса покрай него.  Laughing И тая бяла поличкаааааааааа Sunglasses мале, мале.
Сега сериозно. Сутиена е невероятен, но не ти ли убиват банелите? При мене те ме влудяват.

и още нещо искам да помоля всички. пишете си под снимките с коремчетата в коя седмица са, защото има много снимки, на които  това не е упоменато.

Miss Fairy, премери си пулса след кафето.

За кръвното ниското два-три айряна с повече сол, вършат по-добра работа от кафето. Казвам ви го като човек, който от години достига неверотното кръвно 40 / 0 и припада, но откакто пия айрян със сол, не съм правила такива кризи. Кафето не действа така добре. Naughty

# 44
  • София
Запис  Hug

Общи условия

Активация на акаунт