Сега с коремчета напред, ОКТОМВРИ - всички на отчет!

• 11 050
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
Еленце, и аз си изпатих от прехвалената Тодорова и доц. Конова. Изкараха ми хиляда генетични и имунологични болести. После подочух, че го правят нарочно и си правят безплатни експерименти на наш гръб с разни лекарства. Захвърлих всичко, спрях им лекарствата и вливанията на адски скъпи лекарства/ струващи хиляди левове/ и сега съм по-добре без тях. Имам приятелка, която е бременна също и пие 18 вида лекарства по тяхно нареждане. Никой не може да ме убеди, че това  не е вредно за бебето, а полезно и необходимо. Това не са витамини, а сериозни лекарства, за болести, които досега даже не са се проявили, а имало наследствен риск. Thinking
Двама лекари ми казаха да им тегля една майна, и аз само това чаках.
е, това вече ми хареса

# 46
  • ПЛОВДИВ
Miss Fairy,аз довечера съм при Дасколов за фетална.
Надявам се и аз да остана с същите добри впечатления и новини като теб.
Доколкото разбрах неговия апарат е най-добър в града,дори и от този в Селена.
Аз от тази седмица посещавам курс за бременни
,ако някой има интерес да идва нека ми пише.  bouquet

# 47
  • в здрача
Бързам да се похваля - преди малко имаше серия от ритници и като погледнах корема - те направо си се виждаха. Дори последния успях да го документирам на клипче  Grinning . Е, вярно че малко обърках ъгъла, та е в единия ъгъл на екрана, ама нищо.

Кой бе писал за ниското кръвно - ако е сигурно и си го мерила пробвай различни кафета, със сметана, с мляко и много, много вода - минимум 2 литра на ден, то 2 литра в жегите са само за теб, а трябва да пиеш и за бебчо. Виене на свят и прилошаване могат да станат и от обезводняване, освен от ниско кръвно и липса на желязо. И натурален шоколад - също помага. На мен за съжаление айряна със сол изобщо не ми действа за вдигане на кръвното. В краен случай има и кофеинови таблетки, ама аз до тях не съм допряла и не знам как се казват.  Иначе аз вече си го вдигнах /кръвното/ - 100 на 60, което си е голямо постижение.

# 48
  • София
Ха Пуки, ти си един от малкото хора, които изказват негативно
мнение за д-р Тодорова. Моите изследвания бяха при Конова и пак
Тодорова ме прати при д-р ДИмитрова едвали не за ЖК за цялата
бременност, ама аз не си отворих устата за повече от ФМ.
Абе майната има наистина на всичките!
Бебците ще са добре и ние също!
Целувки ви

# 49
radkakaka, коя е книгата ? Simple Smile

# 50
  • София
radkakaka, личи си, че са правени с много любов и ти си много сръчна, благородно ти завиждам! Книгата, за която става въпрос я получи като награда за най - интересен въпрос по време на днешната лекция от училището за бременни 9 месеца  Peace Мисля, че се казва Всичко за пренаталното възпитание!

# 51
Здравейте и от мен  bouquet

Мис Феъри, много се радвам за прегледа и аз ще ходя при него. Hug Относно Даскалов аз чувам само хубави неща за него.  bouquetНе мога да ти пиша на лични.Изчисит си кутията. Hug

Ти колко дни по-рано си записа час?55лв ли струва?

Мис Феъри...Ох така ме развълнува, че изтеглих прегледа за 27-ми юни LaughingМного ти благодаря че ми писа на лични  bouquet

Аз казах и на Никози и в темата писах, че съм се насочила към ВМИ за раждането.

За среща съм съгласна.Само кажете кога и къде Hug

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 15:17 от Kpuccu

# 52
привет и от мен   bouquet
В петък се разбрахме да се видим с Мая в градската градина към 17.30 ч. заедно с нашите деца  Grinning ако има някоя друга свободна мама от Пловдив може да заповяда. Понеже в градината ще постоим по до късно за да играят децата приемаме и по -късно идващи мами  Wink
Който иска само да пише за да уточним къде да го чакаме  Grinning или на лични или в темата  Grinning
ето и моя телефон : 088869 47 82  

Също искам да ви напомня за лекцията на сп. "9 месеца",която ще в понеделник на 23.06  ,но ние до петък трябва да се запишем по телефона....входа е 4лв.,които влизат в консумация.Аз ще ходя  Simple Smile
телефона за записване ще го напиша след малко..........
ето го  02 946-13 -69 аз сега звънях ама никой не вдига.....утре сутрин пак...

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 15:25 от Zorri

# 53
Да питам момичетата, с които ще ходим на лекцията за кърмене в майчин дом,
ще се организираме ли предварително или направо там ще се видим, и може би да си направим списък и за там, та да си знаем кои ще бъдем.
Какво ще кажете?

# 54
  • София
Ради, аз ще се радвам да се видим преди да влезем, за да се групираме да седнем близо
една до друга. Т.е. да се видим пред МД някъде.
Аз се записвам за идване веднагически, но не мога да предложа къде да се чакаме,
та да се разпознаем.

# 55
  • Пловдив
Къде е тази лекция на "9 Месеца"?

Уф, днес направо не се диша.
Днес бях на преглед, вече е 600гр., всичко му е наред, само нещо се усъмни дали все още е момче, но то пък веднага се скри и повече не се показа. Водих и малката с мен, незнам какво е видяла, но каза че бебето е мърдало, не било спяло.

# 56
Мамите от Пловдив, къде се губите?Много рядко пишете в темата?Само аз и Никози се вясваме и Нинка.

# 57
  Привет момичета!
 Аз също искам да се видим преди лекцията и да влезем заедно.Енигма,миличка в колко да съм на Окръжна болница???

# 58
Лекцията в Пловдив е в ресторант К 2 на ул." Цариброд"   забравих кой номер  newsm78  от 9.30ч.
близо е до Джумаята в центъра ,може да се чакаме там на "думаята" под слънчевия часовник към 9.10 ч.

# 59
Айде да ви пусна нещо да се посмеете Как да се грижим за бебето

Общи условия

Активация на акаунт