Сега с коремчета напред, ОКТОМВРИ - всички на отчет!

• 11 238
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
Добър ден  Simple Smile
r_adi ако искате може направо там да се срещнем примерно пред главния вход към 9 и 15 .Аз ще нося една папка от тези дето ни ги дават от лекциите та по нея може да ме разпознаете  Wink Но нека кажат и другите мацки.
Мами от Пловдив дано този път повечко се съберете,че май миналия път бяхте малко.И пак снимки да правите  Simple Smile
Аз още се чудя дали да си купувам сутиен ама гледам казвате ,че са удобни ...ма знам ли кво да правя  newsm78 за сега си нося едни по-големи които имам отпреди ,а в къщи стоя с такъв - за спорт.
radkakaka видях и аз чаршавчетата - браво на теб.Наистина е похвално да можеш да правиш такива неща   bouquet
А това с кръвното - при мен поне спасение няма.Аз доста пъти съм се оплаквала и гледам другите момичета какво правят да правя и аз ма- нъцки. И вода пия поне по 2л. и айрян със сол,и кола и сладко и кво ли не и пак нищо.И кафе си пия. Реши ли да пада си пада .За това сега поне като е горещо гледам да съм повече в къщи та и да ми стане лошо да си падна на меко и у дома  Laughing Сега се шегувам ама като ми се разтрепери всичко и ми излезнат черните звездички хич не ми е смешно  Tired
Още ми се приказва ама понеже не се сещам какво ще взема да спра - за сега  Grinning
Съни докато съм писала и ти си писала  Grinning - кажи кога ще ти е удобно 8, 8 и нещо ако искаш то няма да има задръствания така че ще се стига бързо надявам се и ако стигнем по-рано може да пием кафе там.

# 61
Еленцето, аз лично ще дойда с трамвай 7 и ще сляза на пилоните, ако искаш може някъде там да се срещнем. Както и с всички други мами, разбира се.

# 62
Енигма, това също е вариант.
Само кажи какъв цвят е папката, а може да си разменим и телефоните, ако искате, за всеки случай.

# 63
   Енигма,ще гледам към 8 и 15 най-късно да съм там.На мен вече ми е много голям корема така че няма как да не ме познаеш,за всеки случай телефона ми е :0898 43 49 45   bouquet

# 64
хахаха, Северинка, нищо чудно някои от картинките да са по "действителни случаи"  Laughing

Момичета, ако успея да се събудя навреме в събота и аз ще дойда за лекцията. Направо 9.15 пред входа на МД.

# 65
Вече съвсем ми изкараха акъла Sad Обадих се на личната, за да я попитам за тази глюкоза в урината и тя ми каза, че е изключително много. После като усети как ме шашна почна да ме утешава, че може да е станала грешка при изследването. Това естествено ме уплаши още повече. Утре отивам и при гинеколога. Сега ще се почнат едни изследвания. Дано не се потвъри това все пак.

# 66
mimisofia, спокойно, не се шашкай предварително.
Изчакай да мине утрешния преглед.
Стискам палци всичко да е наред.

# 67
Папката е бяла с малки кафяви мечоци  Grinning
Съни ако не те позная нещо, гледай и ти за папката с мечоците  Laughing .Записвам тел.за всеки случай и 8 и 15 съм там.Добре ,че сега се разбрахме защото незная утре дали ще влизам тук.

# 68
  • София
Ради, ти от към коя посока с 7-ца ще идваш?
Аз ще идвам от Люлин с метро и трамвай от Булбанк.
И защо на пилони? не е ли по-добре на Проното, то си е срещу МД
или аз пак не съм разбрала нещо??
Притеснявам се, че на главния вход всичко ще е с кореми и ще е сложно.
Моят тел. е 0898/413 666
Да имате връзка с мен  Simple Smile

# 69
От 8.30 ли е лекцията последно ?

# 70
Охо,
не чета често форумите, ноо... правилно ли разбирам - октомврийски майчета се запознават ?  Simple Smile
мен ще ме включите ли в програмката, или "няма свободни места". Ще си донеса чашка  Sunglasses
Не мога да кажа моя корем дали е голям или малък...други мами като мен не познавам, ще ме познаете по зелената рокличка  Rolling Eyes

# 71
Еленцето, аз ще съм от борово и да сбъркала съм, разбира се че на проното.
Ами ако искаш с теб може да се чакаме на тротоара от страната на спирката на която ти ще слезеш.
Моя телефон е 0886 123 155.
Останалите мами да ни извинят, че ги занимаваме с организацията на срещата.   bouquet

# 72
  • София
ina.gg - сега те изнамерих в темата за Хашимото!
Сега ще очета там, но ми се иска да те питам при
кой ендокринолог ходиш и какво пиеш?
Аз сега търся селен.. ама май многопротиворечиви неща пише за него..
Радииии, ужас! Аз живея в Борово!!! Ама утре отива в Люлин да гледам кучицата
на мама си, че и я подарих и сега съм отговорна много към нея  Embarassed
Ами искаш ли да се чакаме там преди стълбичките по уличката на
излизане от подлеза? Дали ще ме разбереш не знам.
Записвам си тел. ти.

# 73
Еленцето, r_adi,  ще кажете ли от колко часа е лекцията последно ? Simple Smile

# 74
  • София
syconium в 9.30 е, но коя е залата нямам идея.

Общи условия

Активация на акаунт