Сега с коремчета напред, ОКТОМВРИ - всички на отчет!

• 11 245
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
Събираме се във фоайето и ни водят Simple Smile

# 76
ПЛОВДИВСКИ МАМИ,КАКВО СЕ РАЗБИРАМЕ ПОСЛЕДНО,КОГА И В КОЛКО ЧАСА?
Веси,успех на прегледа утре.Ела на срещата да разправяш.
Крисси,то си е за вълнуване,само дано да имате късмет и бебчо да не се срамува и да се покаже в цялата си светлина.Хубавото е ,че сега вече прилича на човече и е интересно да се гледа.Утре ако дойда на срещата може да донеса някоя снимка да видите.Аз си запазих час преди една седмица някъде.Прегледа струва 80лв. и ти дават дискс без изрично да си искаш.
Мая,браво за прегледа.

# 77
Еленцето, предполагам имаш предвид това място:
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=2901342779262fd0524664ac6f6507 … EE%E4%EE%F1%F2%EE
Записвам си телефона ти, както и на всички останали.

# 78
Здравейте момичета  , отдавна не съм писала , но това е така , защото събота и неделя пътуваме , а през седмицата си имахме гости .
Наш та бебка на моменти е доста активна и така силничко си подритва  , но си и поспива повечко , като майка си .
Аз да ви се оплача , че от две седмици започнах да качвам  килограми  - по 1,5 на седмица и утре мисля да ходя да ме прегледат   , нямам отоци и кръвното ми е добре , не се храня по вече от преди , а от къде тези килца  не знам .

Чета , че се уговаряте за лекцията в МД на 21 , моля да ме запишете и мен .  

# 79
  • София
Мими, защо не си пуснеш още едно изследване в друга лаборатория? Грешки стават винаги. Много тъпо сега и за това да се притесняваш.  Confused  Дано всичко да е било фалшива трвога.

Аз да чукам на дърво днес съм добре, ама да видим утре доки какво ще се произнесе. Стискайте палци!

Мъжът ми се обади да ми каже, че доплерчето ми е пристигнало и довечера ще ми го донесе. newsm44 Като го разгледам ще споделя повече. Simple Smile

Абе Ванче мамче ми се губи нещо  newsm78

# 80
  • ПЛОВДИВ
Съжалявам, но няма да мога да дойда на срещата.
От 18.30ч. в петък съм на курса за бременни,
ще имаме практически занимания за първи път.
Във вторник лекцията беше за предимствата на кърменето,интересно беше,
определено аз нищо не знам за бебетата.
В сряда посетихме клиника СЕЛЕНА,вкараха ни навсякъде.
Разгледахме всички зали ,срещнахме се с хирург,анестезиолог
и зададохме въпросите които ни интересуват,
много добро отношение очарована съм от хората работещи там,
но все още не съм решила накъде да се насоча. newsm10

# 81
 mam79,от доста време се чудех къде изчезна.Радвам се че си добре и ще дойдеш на лекцията!Няма къде да те записваме,направо идвай в 9,15 пред МД и после всички заедно ще влезем Hug

# 82
  • Пловдив
ПЛОВДИВСКИ МАМИ,КАКВО СЕ РАЗБИРАМЕ ПОСЛЕДНО,КОГА И В КОЛКО ЧАСА?

Разбрахме се със Zorri утре в 17,30 на часовника на пощата, Miss Fairy разбрах, че ти ще дойдеш в 18,00.

Ако има и други още по-добре, ако трябва ще изчакаме и тях.
За понеделник за лекцията, ще се запиша, пък дано смогна.

# 83
  • Пловдив
Това стана много тъпо, всичко излезе като цитат.
Та исках да напиша следното:
Разбрахме се със Zorri утре в 17,30 на часовника на пощата, Miss Fairy разбрах, че ти ще дойдеш в 18,00.

Ако има и други още по-добре, ако трябва ще изчакаме и тях.
За понеделник за лекцията, ще се запиша, пък дано смогна.

# 84
Аз ще съм с тъмно синя триколка със светло сини кантове,а Мая ще води детето си за ръчичка.
Очакваме и мис Фери под часовника в 18.00 ч. ще минем за да я вземем.
Крисси каза че не е сигурна дали ще дойде.
Добре Веси скоро ще има и друга среща,тогава ще се видим  Grinning Колко ти струва курса?

# 85
  • ПЛОВДИВ
67лв. в Поликлиниката до понеделник пазара.
Трае 8 седмици във вторник са лекции от17.30ч.,
сряда е посещение по родилните домове в Пловдив,
четвъртък е практическо упражнение от 18.30ч.
Татковците могат да идват на всяко едно занятие,
но е желателно на упражненията.

# 86
Спомням си ,че преди време се обсъждаха курсовете по йога и гимнастика за бременни , някоя мама даже беше споделила , че посещава тези курсове , та ако не и е проблем да ми пиши да сподели личен опит .
Аз засега съм се спряла на два центъра за йога и един за гимнастика , но ще е добре ако някой ми помогне в избора , предварително мерси !

# 87
  shivani ходи на йога и тя беше дала този сайт,където мисля и аз да се запиша юли месец http://natalyoga.net/about_us.html
  А другото място където аз знам е http://www.roditeli.info/about/

# 88
Аз също ходя на йога и на курса се записах. Ако някой ще ходи, да сигнализира Simple Smile

# 89
Момичета,аз ще дойда живот и здраве,но ако искате да не се разкарвате само в тоя пек седнете някъде,аз ще ви призвъня къде сте.А и докато дойда от Иван Вазов ще стане 18:10ч.Предполагам,че ще се познаем по коремите. smile3521
Мими,не се тревожи излишно.Може да не е проблем.Виж с търсачка за този проблем,не може да не ти даде стойности някакви.

Общи условия

Активация на акаунт