Сега с коремчета напред, ОКТОМВРИ - всички на отчет!

• 11 246
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте мили момичето Hug Hug

Днес си подреждах всички дрешки, които съм си купила и подаръците от лекциите на 9 месеца, стана ми толкова готино, така се размечтах че чак си поплаках от вълнение Blush Laughing.

А сега се натъжих, защото ми е толкова хубаво на лекциите и сега когато ме няма в София са най-хубавите теми smile3518 smile3518.
Аз вече си харесах  1stroller на бебо, цвета е черен със бели кръгове във вътрешната част, а на хората които я видяха на каталога ми казаха че черния цвят не е най-подходящ за бебе.
В последно време, явно и на мен ми пада кръвното, защото така ми се замотава главата Weary. Аз имам за себе си някакво обяснение: заради горещините, заради това, че бебето вече сериозно си наддава, което ми притиска дробовете, не мога да си поемам дълбоко въздух, което е от съществено значение и т.н.

Много   love001  love001 и ще се включвам по-честичко когато мога  smile3503 55

# 91
Благодаря ви момичета за съветите Hug
Сев, ама много сладки тия бебчовцииии, направо се просълзих Hug
Мими, не се притеснявай излишно Heart Eyes повтори изследванията ако трябва Naughty стискам ти палци всичко да е наред Peace

# 92
  • София
r_adi, Еленцето, и аз съм в Борово  Wink
Няма да мога да дойда на тия лекции, за които се уговаряте тук всички, но се надявам за някоя друга да успея да се включа и да се запозная с повече момичета от тук  Hug

shivani ходи на йога и тя беше дала този сайт,където мисля и аз да се запиша юли месец http://natalyoga.net/about_us.html
  А другото място където аз знам е http://www.roditeli.info/about/
и на мен много ми се ходи на някаква гимнастика или йога за бременни и мисля да проверя на това второто място, че поне ми е близо до работа и мога да съчетая някакси нещата, ще гледам да мина скоро да видя с очите си каква е обстановката и условията там, ще споделя и ще се радвам, ако има и други желаещи да ходим заедно Simple Smile

# 93
Здравейте мами аз съъщо съм бъдеща Октомврийска мама очаквам бебчето си на 20 октомври.   

# 94
  • София
Муци, добре дошла сред нас! Simple Smile Кажи коя бременост ти е това, момченц или момичемце чакате, за да те впишат в списъка.

Гале, защо да няма черно по количката ако е съчетано с друг свеж цвят? Аз си харесах една с розово и черно и мисля че изглежда доста стилно. Я дай  линк да я видим.

Доплерчето е супер  Simple Smile Чуват се съвсем ясно моя пулс, на бебето сърцето, движенията му,....... Абе ако ме хване параноята че не усещам движения поне няма нужда да тичам при доки. Пише, че звуците от утробата могат да се запишат на компютъра (има отделен кабел) и с тях да се приспива бебето като се роди. Simple Smile Има и две туби с ултрасаунд гел.

# 95
Муци, добре дошла сред нас! Simple Smile Кажи коя бременост ти е това, момченц или момичемце чакате, за да те впишат в списъка.

Гале, защо да няма черно по количката ако е съчетано с друг свеж цвят? Аз си харесах една с розово и черно и мисля че изглежда доста стилно. Я дай  линк да я видим.

Доплерчето е супер  Simple Smile Чуват се съвсем ясно моя пулс, на бебето сърцето, движенията му,....... Абе ако ме хване параноята че не усещам движения поне няма нужда да тичам при доки. Пише, че звуците от утробата могат да се запишат на компютъра (има отделен кабел) и с тях да се приспива бебето като се роди. Simple Smile Има и две туби с ултрасаунд гел.
Първа бременост ми и чакам момиченце. 

# 96
  • София
Спомням си ,че преди време се обсъждаха курсовете по йога и гимнастика за бременни , някоя мама даже беше споделила , че посещава тези курсове , та ако не и е проблем да ми пиши да сподели личен опит .
Аз засега съм се спряла на два центъра за йога и един за гимнастика, но ще е добре ако някой ми помогне в избора , предварително мерси !
здравей mam79,

Да,  ходя на йога за бременни съвсем редовно, дори и в къщи си правя комплекс асани (упражнения).
 На това място на Плиска през целия юни няма занимания, а през юли става само с предварително записване и заплащане на абонаментна такса.  http://natalyoga.net/about_us.html, а за август месец ще трябва да разберем дали ще има.
А за тук   http://www.roditeli.info/about/ - сега през юни ходя и също съм доволна - инструкторката е винаги ведра, нейният стил е малко спортен, но с добър ефект всеки път. Дори на вчерашните занятия се снимахме и когато ни изпратят снимките по ел. поща ще ви покажа какви сме фотомодели, включително и аз де. На този сайт - втория: http://www.roditeli.info/about/ дори провеждат фит бол (с топки) гимнастика и обикножена гимнастика за бременни. И двата вида ги води една много симпатична млада майка, кошто е подбрала много внимателно упражненията.

При  йога за бременни за домашни условия http://www.biberonbg.com/info/yoga_i_bremennost.htm (пействала съм го и преди) бих си позволила да посъветвам (понеже 7 год практикувам йога) следното: правете упражненията до нивото на комфорта и никакво усилие. Никакво състезание със себе си. Асаните  на пръв поглед са лекички, но са с голям ефект: физически разтоварват, освобождават натрупания стрес, напрежение по гръбначния стълб (който в нашето положение трябва да е в нужната кондиция), в същото време зареждат с енергия.

Но за начало е добре да се отиде на курс, за да се види "техниката" на изпълнение и ако е нужно консултация с инструктора!

успех!     bouquet

Сикониум
- кажи къде ти ходиш на йога, защото може да се окаже, че сме се виждали без да се знаем Joy. Аз след ден-два заминавам на почивка за две седмици и няма да ходя, но пък ще бъда на чист въздух да си почина и прочистя белите дробове от автомобилните газове и да "чуя" тишината, защото знаете какво е по градовете! Уви!

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 21:35 от shivani

# 97
muci_88_, добре дошла   bouquet
Северинка, попилях се от смях , мерси  Hug

# 98
  • София
Да, срещата в у-щето за бременни си беше друго нещо. Визуалния контакт никак не може да се сравнява с индиректното общуване!
Само дето забравих фотоапарата, за да пуснем някоя и друга снимка - да ни видят момичетата колко сме ученолюбиви.  hahaha Joy

Радкакака - чети книгата заслужен-подарък, че да ни просвещаваш и нас за пренаталното развитие. Peace

Аз пък да ви кажа, че много неща чух от известно време насам за музикотерапия при бременни и вече не си спомням, но може би от бг-мамма изнамерих следните предложения за бебчовците в корема на мама: http://store2.data.bg/drina/Baby%20Einstein/

Аз пък вчера си пуснах Лунната соната и... (нямам думи, даже сега пак ще си я послушам),
препоръчвам я на всички и особено на работещите майки, когато се приберат в къщи. Hug и оставам вие да намерите думи  Joy

# 99
добре дошла на muci_88_ честити розави гащи ,аз още не знам нашия цвят
.
Miss Fairy  тогава ще наминем към 18.10 към пощата иначе ние ще сме на детския кът ,който е пред "Централ парк",голямата площадка.Но там ще ти е трудно да ни намериш има много мами и бременни се срещат.

Мимисофия дано нямаш проблем с завишените резултати.Аз също си правех такова изследване като твоето и утре ще мина за резултата.

# 100
Съжалявам момичета ,аз отново не мога да дойда.Много ми се искаше да се видим...
Имам страшно много работа ,прибирам се към 8 ч. За сега ще пропусна.
Крисси ,за понеделник ,кафенце ,ще се уговорим допълнително,нали?
Лека вечер,скапана съм ,отивам да полегна някъде... #Crazy

# 101
Привет на мама муци Laughing Добре дошла при нас. Мими изчакай резултатите утре аз при едни от изследванията имах много левкоцити в урината ама мнооооого. И на другият ден трябваше да дам стерилна урина и се отхвърлиха подозренията. Стискам палци всичко да е наред и да кажеш утре. Лека вечер на есички.

# 102
Сега ходих до аптеката и по препоръка на Пуки си взех гела за крака на Matern (19.90лв)-надявам се да помогне. Имаше още Mamma Donna na Chico и Mustela. Много са ми подути и сутрин са като възглавнички като стъпвам на тях направо ме боли-сега се намазах има страшно охлаждащ ефект  Praynig
Спокойно за резултатите-както някой беше писал всичко е нормално по време на бременност. Hug

# 103
Здравейте момичета  Hug !

Тук съм. Днес бяхме на преглед (ФМ) и всичко си ни е наред. Вече сме 445грама и си имаме пишчица  smile3521. Така че Сев слагай синьото щъркелче! Мъничето беше седнало по турски с една ръка на главичката, голям майтап. 

Момичета за седмица и половина съм напълняла 2кг  Shocked Embarassed Shocked Ама аз съм си виновна като се ровя в готварската тема на бг-мамма  Simple Smile.

Радкакака, браво на тебе, направо ти се възхищавам какви красоти си сътворила! Стана ми интересно какъв въпрос си задала. Thinking Искаме и ние да знаем  Peace

Марианче, мерси че забеляза че ме няма  Hug.  Тъкмо щях да питам тебе и Пуки за машинките (доплерчета) дали чувате нещо, че аз се бях отказала да си вземам, защото четох че не се чувало. Ще покажете ли пак точните модели.

Добре дошли на новите момичета!

Гледах и аз октомврийски бебета 2007 много сладки. Еххх, кога ще дойде и нашия октомври.

Сигурно съм забравила някой или нещо да допиша, но ще допълвам като се сетя  Simple Smile.

Ами да сетих се МимиСофия дано всичко да е наред ама ми се струва че са сбъркали. Не се притеснявай и повтори изследванията!
Айде аз продължавам да гледам мача Португалия-Германия. Ние водим с 1 на 3  Hands Clap Hands Clap  Hands Clap Hands Clap

ААААА и ще сложа някоя друга снимка на малчугана, имам 4 броя тоя път.

# 104
  • София
Добро утро на всички!
Аз да се впиша преди да отда на работа и да се похвля -
току що видях корема си да мърда! Много е смешно и хубаво  Grinning Grinning Grinning
Хубав ден на всички ви!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт