Мека мебел - 3

• 104 186
  • 500
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Доро, извинявай, забравих,че си от Варна.  Peace Понеже много си приличат моделите, а и доста се спрягаха във форума, аз поне от тук научих за тях. http://www.mebelitebg.com/index.php?page=shop.browse&categor … mart&Itemid=8
Те имали магазини само в Пловдив и София.

# 256
aunt Ogg, благодаря ти.   bouquet Сега ще ги разгледам. Нищо,че нямат във Варна магазини, така информативно.

# 257
  • ВАРНА
      Доро, честито   bouquet Много са удобни, загледах ги и аз в магазина, но бях решила да взема нещо по- "разместваемо"  Laughing и взех това  http://www.novdombg.com/index.php?products&tid=2&pid=153   

# 258
hugh,
Честито и на теб.  bouquet

# 259
Здравейтетърся отзиви за диваните на Чива лес М - Русе. Ето това им е сайта: www.mekatamebel.com
Харесали сме модел Соната. Много са удобни, направо потъваш. От изк. кожа са, но много доре имитира естествена на допир и като усещане, а и са  на прилична цена. Та това ми е въпроса има ли някой от тях дивани, въобще всякакви отзиви.

# 260
# 261
bistra , честито със здраве да си ги ползвате   bouquet

# 262
Бистра, честито и от мен. Много са хубави.  bouquet

# 263
Имали някоя от вас диван с функция спане от "ИВВЕКС" Стара Загора, вчера си купихме такъв диван модел "Родос", единственото което ме притеснява е дали е удобен за спане, пък и дали е издръжлив че още деца нямаме Blush,та ще трябва много да изтърпи

Последна редакция: сб, 15 ное 2008, 12:09 от страхотна

# 264
здравейте мами,аз подарявам диван в добро състояние,ако някой се интересува,моля пишете ми

# 265
Doro много са хубави диванчетата ,на каква цена са ?

# 266
Doro много са хубави диванчетата ,на каква цена са ?

Благодаря ти. Хванахме изложението с намалението 15% намаление за 2 350 лв. ги взехме и двата.

Момичета да ви попитам с какво поддържате кожата на диваните? Търся си изпитани препарати. Благодаря предварително!  bouquet

# 267
   Привет, момичета! следя темата, но не се бях включвала отдавна .DORO, хубави диванчета- със здраве да си ги ползвате!  bouquetЩе ти кажа, как честя и поддържам нашия диван-имаме го от почти две години.Всяка седмица това, което правя е единствено памучна кърпа с много вода.Кожата е тъмна и по нея си личи общо взето само праха.Преди доста време иначе си купих препарат на фирмата "Гардианс"-похвалиха ми го  близки.Този действа нещо като запечатка на кожата, нанасям го два пъти в годината.Доволна съм, а и с две малки деца си е направо предизвикателство! Rolling Eyes   

# 268
Богито, мерси. За теб.  bouquet

# 269
      Доро, честито   bouquet Много са удобни, загледах ги и аз в магазина, но бях решила да взема нещо по- "разместваемо"  Laughing и взех това  http://www.novdombg.com/index.php?products&tid=2&pid=153  

Много е хубав дивана, би ли споделила на каква цена е   bouquet благодарности

Общи условия

Активация на акаунт