Мека мебел - 3

• 104 126
  • 500
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, да се похваля с новата гарнитура, от Гато. много съм доволна , за две седмици ни я направиха, еко кожа е и струва 1950 лв. Ето я и нея

# 481
Сега ми остава да сменя килима и подходяща маса да си избера  Thinking

# 482
бибилота,честита придобивка,със здраве да си я ползвате!макар,че червения цвят не ми е фаворит това ми харесва определено.поздравления!

# 483
Благадаря ти, Миме Simple Smile

# 484
Вах, много е хубава бибилота! Остава да промениш итериора да и съответства.

# 485
xenia, какво точно имаш предвид? Харесва ли ти, ценя мнението ти!
А интериора в хола всъщност е това, което е на отсрещната стена.

Последна редакция: нд, 29 мар 2009, 18:55 от bibilota

# 486
Да, бибилота, много ми харесва. Но интериора ти желае доста промени за да съответства на стила и линията и да подчертава красотата на диванчето.

# 487
Момичета чета от 2 год.близо ,пиша рядко обаче това чудо xenia .ОСТАВАМ БЕЗ КОМЕНТАР bibilota със здраве да си го ползвате дивана страхотен е.  bouquet

# 488
xenia, много се радвам, че ти харесва  Simple SmileНапълно разбирам това, че всяка една мебел изисква подходящи детайли и интериор, за да се подчертае красотата му. Просто на този етап това е, което можем да си позволим и съответно да ни харесва, разбира се и да ни е удобно и конфортно. Само за килима ще се постарая и за маса както съм написала  Simple Smile
дидката 74 , благодаря ти!   bouquet

Последна редакция: нд, 29 мар 2009, 21:52 от bibilota

# 489
Xenia, а какво би могла да ме посъветваш да се промени?

# 490
  • София по рождение
bibilota, честито, със здраве....и аз искам нещо подобно, по поръчка ли я прави?

# 491
Стените същото червено ли са като дивана, защото на снимката ми мяза малко на оранжево. Аз не съм Хения, ама да си кажа мнението. За масата и мокета добре си го решила, наистина трябва да се променят. А иначе за секцииката ми се струва, че има много дребни нещица по нея. Аз бих заложила на още по изчистена линия с няколко по големи и цветни акцента на нея като черно и бяло. Саксийката например с палмичката, ще е много по хубава според мен в бяло или кремаво.Не бива да се прекалява с червеното в случая. Надявам се не се сърдиш на коментарите ми, просто изказвам моето виждане по въпроса  Simple Smile пък ти вече ще си решиш кой да послушаш и така.  Flutter

Дидката, не съм адвокат на хения, но мисля, че тук ще се съглася с нея. В момента интериора не е довършен и изчистен и мисля, че бибилота сама е съгласна. Все пак тук сме, за да си помагаме и да си изкажем мнението, не да двуличничим и да ахкаме само.  Peace

# 492
Явно червеният диван обра точките.И от мен браво.Но гледам,гледам и ми се струва,че това не е диван,а допрени един до друг три фотьойла.Така ли е наистина?

# 493
Момичета, благодаря на всички за коментарите.  Simple Smile
Дивана е модел на фирма Гато http://www.gattobg.eu/ и в сайта е в бяло и черно, видях го на изложението, което беше в НДК края на февруари и много ми хареса. Да, това са модули метър на метър, които можеш да ги комбинираш и да ги събереш така, че става спалня 2 на 2 . От вътре е силиконова вата и дунапрен, много е удобен и конфортен. Между другото имат ункални дамаски и даже съм решила да си направя допълнителни калъфи за възглавниците, нещо в бежово ми се иска.
А относно стената, тя е пано издадено напред, което е в бордо, не е оранжево, оказа се същия цвят на дивана  Simple Smile, а секцията по която има ужасно много дреболии и които аз само разтребвам, а малката и баба и си ги трупат отново, честно да ви кажа нямам никва вина  Simple Smile А за саксиите следващата събота ще пресаждам и мисля да ги сменям.
jalana , естествено, че не се сърдя  Hug
А за Xenia, мога само шапка да и свалям, но единствено и само ако може леко, ама вного леко да смекчи тона  Simple Smile, иначе почти на 100 % съм била винаги съгласна с нея!

# 494
bibilota, честито и от мен, супер е диванчето.
Аз бих сменила и килима, и пердетата  Peace
Мен лично, когато е много червеното започва да ме дразни. Аз лично бих вкарала нещо черно.

Общи условия

Активация на акаунт