Мека мебел - 3

• 104 142
  • 500
  •   1
Отговори
# 360
  • Sofia
В неделя ще ходя до НДК на изложението, там са и Белкаро, може да има нещо интересно...А тази дамаска не съм я чувала  Confused Аз се колебая за еко кожа, не знам ке е по добре Confused

моля, кажете какво изложение и кога ще има в НДК !?

# 361
Здравейте ,може ли тука да попитам за да не пускам нова тема ,какъв според вас диван ,мека мебел в хол където стената е заоблена няма ъгъл /овал е стената с прозорците / и на нея стена искам да е холната мебел
Има такива дивани Peace

# 362
Момичета вкрайна сметка и ние отидохме вчера до изложението за мебели/което приключи вече/и поръчахме модел на фирма Гато -
http://www.gattobg.eu/index.php?MhObg5KvQhKHMVabMlezUFSXQ9Wzg5Oz … 5aLQlarQ9mDgpebg9
кожен е и цвят бордо с бели тигели и малките възглавници бели. Доста удобен ми се стори и много качествена изработка, отвътре е вата силиконова и дунапрен. За 30 дни казаха, че ще е готов.
Моля някоя от вас ако има на Гато мебел да сподели мнение  Simple Smile
lupi , точно за такъв хол както описваш има модел- полуовал диван видях на същата фирма, УНИКАЛЕН е, но на мен неми върши работа, нов модел е и затова го нямат в сайта, но може би в магазина им ще го има изложен. Много ми хареса  Peace

Последна редакция: пн, 02 мар 2009, 15:09 от bibilota

# 363
В неделя ще ходя до НДК на изложението, там са и Белкаро, може да има нещо интересно...А тази дамаска не съм я чувала  Confused Аз се колебая за еко кожа, не знам ке е по добре Confused

моля, кажете какво изложение и кога ще има в НДК !?

Сега видях, че си попитала, но за съжаление изложението приключи в неделя, нямаше кой знае каквор 10-ина фирми макс много малко мостри. Ние се възползвахме от 15 % отстъпка и си поръчахме гарнитура.

# 364
bibilota,много ми харесва вашият диван,изглежда страхотно!

# 365
На живо е още по-хубав, дано да е и толкова качествен, като го докарат ще го снимам с нашата разцветка  Wink
И все пак има ли някоя от вас диван на Гато?

# 366
  • София
Момичета, чета за една дамаска на Белкаро си говорите и искам да споделя мнение (не съм сигурна дали точно за тази става дума, но все пак). Ние си поръчахме от тях ъгъл Монако, с новата израелска дамаска, която предлагат. Сами си избрахме цветовете. В магазина ни казаха, че ако дамаската се нацапа се минава само с мокро парцалче и всичко изчезва. И наистина до сега сме цапали с кафе, вино, химикал, кръв (потече му на мъжа ми кръв от носа, да не си помислите, че нарочно сме цапали дивана  Mr. Green) - и само с мокро парцалче всичко изчезна, без никакви препарати. С малко дете сме и за нас това е идеален вариант. Мисля, че е с около 20-30% по-скъпа от другата дамаска, но си заслужава. Освен това всички възглавници са с ципове и могат да се перат.  Peace

Ето тук дивана - http://media.snimka.bg/2020/010294573-big.jpg , http://media.snimka.bg/2020/010294572-big.jpg

# 367
  • София
Момичета, чета за една дамаска на Белкаро си говорите и искам да споделя мнение (не съм сигурна дали точно за тази става дума, но все пак). Ние си поръчахме от тях ъгъл Монако, с новата израелска дамаска, която предлагат. Сами си избрахме цветовете. В магазина ни казаха, че ако дамаската се нацапа се минава само с мокро парцалче и всичко изчезва. И наистина до сега сме цапали с кафе, вино, химикал, кръв (потече му на мъжа ми кръв от носа, да не си помислите, че нарочно сме цапали дивана  Mr. Green) - и само с мокро парцалче всичко изчезна, без никакви препарати. С малко дете сме и за нас това е идеален вариант. Мисля, че е с около 20-30% по-скъпа от другата дамаска, но си заслужава. Освен това всички възглавници са с ципове и могат да се перат.  Peace

Ето тук дивана - http://media.snimka.bg/2020/010294573-big.jpg , http://media.snimka.bg/2020/010294572-big.jpg

Не можах да се въздържа - страхотен ви е дивана  Peace Peace Peace , също бях харесала този модел,но е огромен за нашия хол.

Някой беше питал за дамаската Елефант - представлява нещо като обърната кожа, велур или нещо подобно. Лесно се почиства, но и лесно се цапа (или аз съм прекалено вторачена в момента в дивана и забелязвам всичко), чистя го с въчна прахосмукачка всеки ден или с голямата като чистя къщата. Петната се махат лесно с гъбичка с вода само.

# 368
Ивон, каква е цената на вашият ъгъл   bouquet

# 369
Ивон, нашият е същия!!!! Само че е друг цвят - шоколадово кафяво, а за малките възглавници си харесах едно патешко жълто... Дано да стои добре. Ние още не сме го разопаковали. Удобен ли е иначе?

# 370
Честит 8-март на всички

Да сте живи,здрави,желани,обичани и неповторими

Ето я и нашата холна гарнитура,купихме я от Наш дом Симеонов като се възползвах ме от 15%намаление,още стой на склад в магазина,но скоро ще имам честта да се излежавам на нея
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=340874&pid=10944342

Последна редакция: нд, 08 мар 2009, 12:50 от petiape

# 371
Винаги съм се чудила как могат да се призвеждат такива боклуци, но ето че имало кой да ги купува.

Петя в чий дизайнерски проект си срещала подобно грозно нещо и как се спря на този бабешки модел?

# 372
  • Sofia, Bulgaria
Този диван може и да не е върха на дизайнерското изкуство, което мен всъщност не ме интересува особенно, но съм сядала на него в магазина и е супер удобен. Повярвай ми, но когато се върна от работа това ми е много по-важно от факта кой дизайнер, коя година го е измислил. Все пак меката мебел трябва да е сравнително функционална, а не да е само за красота.

# 373
Винаги съм се чудила как могат да се призвеждат такива боклуци, но ето че имало кой да ги купува.

Петя в чий дизайнерски проект си срещала подобно грозно нещо и как се спря на този бабешки модел?
Благодаря ти за мнението,но всеки си има собствен вкус,на теб може да не ти харесва и да не пасва на вашия интериор,но за мен си е чудесна и ми се връзва идеално
Този диван може и да не е върха на дизайнерското изкуство, което мен всъщност не ме интересува особенно, но съм сядала на него в магазина и е супер удобен. Повярвай ми, но когато се върна от работа това ми е много по-важно от факта кой дизайнер, коя година го е измислил. Все пак меката мебел трябва да е сравнително функционална, а не да е само за красота.
да наистина е турбо  удобна и мека

# 374
Като чуя "всеки си има вкус" и ми призлява. Не е въпрос на вкус да нямаш вкус. Това е модел от 80-те години, който въобще няма място в съврменния дом. За никакъв стил, защото тази мебел изобщо няма стил.

Цитат
Все пак меката мебел трябва да е сравнително функционална, а не да е само за красота.

Всички видове мебели трябва да отговарят на критерии на функционалност и външен вид. Не може да се лишаваш от едно за сметка на друго. Вие плащате достатъчно големи пари за да получите и двете. В крайна сметка, външният вид е визитната картичка на дома ви и условието за вашето добро самочувствие.
Всеки има право да няма вкус, но в такива случаи пита и се консултира ако не иска близките му да го одумват зад гърба и ако наистина цели красиво жилище.

Общи условия

Активация на акаунт