Мека мебел - 3

• 104 139
  • 500
  •   1
Отговори
# 420
синьото е страхотен цвят за някои ,за други не.има толкова други модерни цветове
че увеличава зрително пространството така,както нито един друг цвят-изобщо не съм съгласна с това
80-те няма да бъдат на мода-в това никой не може да бъде сигурен,всичко старо рано или късно отново се завръща на мода
в работите на показаните дизайнери съзрях доста неща които граничат с кича
винаги има начин да се изкаже професионално мнение без остри,крайни и категорични критики.

# 421
А бе хора, не разбрахте ли, че с xenia и радиоточка не се спори  Mr. Green

# 422
  • Където е сърцето
Mного  точно казано Миоки.А мисля че на Ксения мястото и не е в непрофесионалния форум а тук www.dibla.com все ми се струва че там няма да смееш много да се изказваш както тук сред толкова професионалисти.А тяхните работи наистина са за похвала,а не само да лаят като теб и да не показват нищо.Или ти си и по велика от тях.

# 423
Ксения, тона ти е меко казано дразнещ. Като си толкова "навътре" с интериорния дизайн покажи нещо, което ти си направила. Недей да показваш какво могат хората.

# 424
Не мога да разбера как така не остана една тема в този подфорум,в която да не се стига до лични нападки.
Та това е  "Наш дом",а не "Клюкарник".Не мисля да защитавам Ксения,но тя действително дава полезни съвети.Същото се отнася и за Миоки... Риа,за които това явно е част от живота.Хайде не се хващайте за косите,все пак сме големи момичета.
Впрочем считам,че светло синьото е великолепен цвят за интериор,особено в комбинация с бяло.
Примерите  преди и след много ми харесаха.Определено взех идеи за това-онова. bowuu

# 425
леле какво стана някой хора развалиха темата.Вместо да си помагаме то само спорим ooooh!

# 426
  • Варна

Отговарям, защото трябва да се изяснят нещата. Дълго време се забавлявах с нея, но ми писна да влизам в някоя тема, за да открия, че xenia коли и беси наред.  Crossing Arms

Риа защо този тон? Поддържаш си формата? И преди година, и преди пет, индикациите винаги са си били на място. Само не разбрах ти с какви индикации си.
80-те никога не са били и няма да бъдат на мода. Освен да не казвам къде.
Кич у Колин и Джастин? Моля? Къде по-точно? Конкретната снимка и местенце където съзря кич, ми покажи!
С такъв диван нормален интериор и Господ не може да направи, моля ти се.  Mr. Green Варианта е да се разглоби и поизреже солидно преди да се претапицира.

Изненадана съм, че точно ти ми говориш за тон! Shocked
Мисля, че съм достатъчно премерена, просто ти напомням някои неща, които си забравила.

Не знам преди пет, но преди година и нещо те забелязах след като направи скандал в "Модните тенденции" с доста смешни заяждания и на въпроса с  какво се занимаваш всеки път се покриваше.
От известно време гледам, че се изказваш много компетентно за някои неща и вече намекваш, че си дизайнер, изводът ми е, че явно учиш нещо и си понабрала знания, но все още не съм видяла нещо твое и за мен си голословна.
Насили се да общуваш по-премерено, защото по досегашния начин отдръпваш хората и евентуално губиш бъдещите си клиенти.

За 80-те пак ще си говорим, но ми е интересно ти какво разбираш под модата от тези години. Thinking

А какво е кич не се обяснява, или имаш усет за него, или нямаш. На това никой не може да те научи.
Тези двамата имат интересни идеи и се опитват да бъдат провокативни, но не им се получава всеки път.

gracia777, казват, че в спора се ражда истината. В случая си губя времето не да се заяждам, а да помагна на xenia да бъде по-ясна и комуникативна и да намали категоричния тон, с което идеите й ще бъдат достъпни. Мисля, че е важно.

Кажи, каква конкретно помощ търсиш? Grinning

# 427
Какво може да разбираш от дизайн когато никога не си го учила? За усет към кич ще говориш когато имаш поне толкова авторски предавания за дизайн на два континента. Да имаш представа що е кич, означава като минимум да можеш да покажеш кое конкретно смяташ за такъв и да обосновеш защо. Риа знаела че е кич, ама не знаела кое именно... Laughing Започвам и аз да се забавлявам.

Кой ми говори за категоричност! Да си категоричен относно грешен избор на лаик е част от професията, да си категоричен в оценка на межднародно признати дизайнери, е малко смешно. Интериорният дизайн в света се диктува от тях и такива като тях.

От твоята уста освен плюнки по мой адрес, нямам спомени да е излизало нещо конкретно. Намерил се кой да говори за "колене и бесене".

п.с. Аз тук нямам бъдещи клиенти, успокой топката и дишай спокойно!

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 19:42 от xenia

# 428
отдавна на ми се беше случвало да имам чувството, че слушам развален грамофон  Rolling Eyes

# 429
отдавна на ми се беше случвало да имам чувството, че слушам развален грамофон  Rolling Eyes

Какво съвпадение, и аз тъкмо си мислех същото. Laughing

Освен това историята ми заприличва удивително на скандала с Краси Аврамов. Нахвърлят се всякакви лаици, които не могат и да мечтаят за подобно нещо. Но в България да плюеш по други е национално хоби. Важното другия да не е от приятелски кръг. Риа, тези двамата са и гейове, и с официален брак при това. Можеш да ги разнищваш и по този параграф. Laughing

# 430

http://www.divanmobilya.com/en/Products/showProduct.aspx?prmAna=76
плота се прибира надолу и става холна маса, а при нужда се вдига, както е на снимката, а отдолу има място за багаж

Някой има ли впечатления от модел Виктория на Иввекс  от "стандартна серия" обиколих тук доста магазини и никъде не го видях. Харесва ми, че всичко е на ципове, и подлакътниците могат да се махат.
   Страхотна е масата!Много благодаря!Непременно ще отида да разгледам.

Сега по темата..ето и моите дивани.Вчера пристигнаха.Страшно удобни..направо се размазвам като седна.. Laughing

http://radionovi.multiply.com/photos/photo/28/25
http://radionovi.multiply.com/photos/photo/28/26  Модела е на Иввекс, но го поръчахме при Муратев, които са им изпълнители.Всяка възглавница е с цип и много ми допадна варианта с обръщането.Малките възглавници/на които се сяда над раираните/ се обръщат и отдолу са кожа, а ако се махнат долните са райе..Все едно имаме три дивана.Много съм доволна от собственика на Муратев.Човека ги докара лично и ми обясни как е центрирал цветята..Много ми хареса как се е постарал.

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 08:30 от Kpuccu

# 431
Гарнитурата в хола ни е почти пред разпадане. Влизам тук да хвърля едно око и какво заварвам Rolling Eyes? Ксения! Преди време си сменях пердетата, та пак се бях натъкнала на нея в една от темите. Крайно нетактична особа, с невероятно високо мнение за себе си /до сега не е доказала покритие, обаче/. С две думи - на всяко гърне мерудия! Прави ми впечатление, че основната и цел е да ви дразни ....и успява. Каквото и да е учила, където и да го учила, МЕН не ме интересува - никой не може да ми казва кое е хубаво и кое - не, кое било кич и кое е супер изискано и естетично! Ако говорим за качество, например - може и де съглася. Всеки нормален човек си има вкус, и слава богу, различен от този на останалите! За мен е нормално да се поиска съвет - аз ще реша дали и доколко да се възползвам, но да ми се налага някакво мнение /от някой си/ - това е хубавото, ти не разбираш.....НЕ, благодаря.
Хубав ден и уютни домове, пълни с любов!!!

# 432
Крисси, честита придобивка!  Peace Със здраве да си ги ползвате!

# 433
Крисси,поздравления за хубавата покупка и със здраве да я ползвате!
Слабост са ми пастелните тонове и след като имаш ципове за лесно почистване,нямаш проблем.Моите дивани са в пастелен цвят,но нямат ципове и когато ги купувах(преди много години)продавачката ми разправяше,че тази материя петна не държи или много лесно се почиства.Друг път!Чудесно е,че имаш опция "три дивана".Аз смятам сега,като си избера дивани (с цип),да си поръчам и още един комплект дамаска-хем за разнообразие,хем при пране,или ако нещо се захаби,да имам резервен вариант.В момента сме с нещо като шалтета,но не е хубаво.

# 434
Kpuccu, честито!  Peace
Въпросче имам: Този Муратев в сайта на Иввекс пише, че се намира на същия адрес, като Галеро (Екзарх Йосиф 16) за едно и също ли става въпрос или там има и друг магазин, който не съм забелязала.

Общи условия

Активация на акаунт