Мека мебел - 3

• 104 139
  • 500
  •   1
Отговори
# 450
Разгледах спорните Колин и Джъстин и ми направи впечатление-един и същ десен на щора и стена или щора и някаква тапицерия.Т.е. вероятно стената е "облечена" с плат.
Имах моя си идея някаква подобна,но не зная може ли  и как да се лепи плат на стена,затова не съм предприела действия.А и какъв да е плата.Моля,ако някой знае-да сподели.Вярно,че не в тази тема му е мястото,но сигурно повече от вас разгледаха представените трансформации на помещения и разбират за какво става дума.

Не че не е възможно, но никъде не са лепили плат. Това са колекции тапети които си вървят в комплект със същия десен на плат.

# 451
Искам да има цвят  Rolling Eyes малко скучно се получи и затова ще се опитам да го оправя с текстила. Ако дивана е бял то щорите килима декоративни възглавници ще са  жълти. Стаята е северна и искам да изглежда малко по-слънчево newsm78. Питам за визия на дивана , защото за  удобство са удобни сядала съм на тях Peace. Ето кухнята http://media.snimka.bg/2148/010551583-big.jpg  която е в същата стая и има май класически изглед

Кухнята ти от Стил-М ли е?
Аз бих избрала най-удобния диван. А горните вдясно ми изглеждат най-удобни, най-малкото, защото можеш да използваш подлакътниците за полягане Simple Smile Но това е лично мнение, основано на собственото ми разбиране за един диван.

# 452
И аз на тема дилема за дивани. Ииииииииии и с рима стана Simple Smile

Миналата година пак бяхме, и купихме един модел на Тедива.  Бях писала вече че съжалявам. Страшно удобни са, взехме тройка с лежанка и двойка отделно. Но не са такива каквито искам да изглеждат. Тогава приятели ни посъветваха да не вземаме кожа заради малкия голям вече мъж в семейството. Е, този път няма да послушам. Уж взехме някаква дамаска която лесно се поддържа, ама е цялата вече на петна - а няма 8 месеца от как го ползваме.

Та, насочила съм се към МаксДивани  от Мебелисима. Риа, имаш ли впечатление? Модела е Зегна и ми се иска да е някой топъл крем цвят.

# 453
Н,а защо не вземеш мебели с ципове?Като се изцапа,махаш,переш в пералнята и пак слагаш.Мъжът ми също харесва кожата,но като знам как залепва д-то лятото по тази кожа  Simple SmileА категорично не искам да замятам чаршафи и каквито и да е покривки,стига толкова,децата ми пораснаха вече.
Искам да ви помоля да хвърлите един поглед върху тези дивани http://www.mebelitediva.com/cat.php?pid=249&p=0&id=9  Харесват ми такива,а майка ми твърди,че това повдигане в краищата нито става за облягане,нито може да се ползва за сядане.Как ви се струва  newsm78 ?

# 454
  • Варна
Н, съжалявам, нямам впечатления.

Ако това са диваните, много ми допадат, но за поддръжката не мога да те посъветвам.

http://farm4.static.flickr.com/3659/3355398591_a47d8a92fc_o.jpg

Иначе кожата наистина залепва в горещините, но ако си с климатик, не би трябвало да има проблем. Thinking

LilaC, има наистина един такъв момент, особено ако ти е по-малък хола и трябва да оползотвориш максимално мястото.

# 455
Не,не ми е малък хола,за разлика от спалните.Трябва да обиколя магазините,дано го видя някъде "на живо",а не на каталог.Обаче не ми се вярва да намеря...

# 456
На мен ми се струва ,че майка ти е права,тази част май ще е неизползваема.Но иначе дивана е много хубав,харесва ми!

Н,и аз бях писала,че дивана го поръчахме с дамаска,която търпи мазни петънца тук-там,защото иначе тази дамаска ще я изтъркам от пране.Не трябва да е едноцветна,и нито много тъмна,че се виждат и малките трошички,които дребния ръси из цялата къща,нито пък много светла.Показвам ти нашата,която върши работа в случая
http://www.impulse.bg/photos/by/6877892/view/14001245

Много по-хубаво изглежда на дивана,тук е много бледа.
Аз лично,не мога да робувам на разни неща,които изглеждат красиви,но изискват много грижи и правя компромисни покупки,ценя си времето.

# 457
Благодаря ви момичета! Hug

Риа, точно тези са диваните. Поръчахме вчера двойка (212 см) и тройка (246 см) без лежанкам но с много як механизъм за спане. Избрахме светла крем кожа. И сега ги чакаме.

Сегашните ни мебели са на Тедива с калъфи с ципове, не сме ги прали още, ама вече са омърляни. Иначе цвета е пак светъл крем, ванилия.

Май масата и столовете ще са на Бора, имат един модел кръгла, която като се разпъне става елипса. някой да е попадал на нещо хубаво напоследък.

# 458
Разгледах спорните Колин и Джъстин и ми направи впечатление-един и същ десен на щора и стена или щора и някаква тапицерия.Т.е. вероятно стената е "облечена" с плат.
Имах моя си идея някаква подобна,но не зная може ли  и как да се лепи плат на стена,затова не съм предприела действия.А и какъв да е плата.Моля,ако някой знае-да сподели.Вярно,че не в тази тема му е мястото,но сигурно повече от вас разгледаха представените трансформации на помещения и разбират за какво става дума.

Не че не е възможно, но никъде не са лепили плат. Това са колекции тапети които си вървят в комплект със същия десен на плат.

Благодаря за инфото.В България дали има някъде да се продават такива платове и тапети-комплект.Не съм от София,но няма проблем да дойда точно за това.

# 459

Eто този тип диван подарихме на нашите кръстници - но в черно и бяло - два броя. Те останаха много доволни, имат и същото кръгло легло.

А ето с тези възглавници - посрещам моите многобройни гости у дома, когато са в повече:

# 460
  • София по рождение
Mozambic ,

искам и аз такива възглавници...ти ли си ги направи newsm78?

# 461
Един въпрос.Възможно ли е да поръчам диван,чиито калъфи са с ципове и един резервен комплект.Ако са различни цветове-чудесно.Лятно време-един цвят,зимно друг.
Дали ако се купува от магазин,а не специална поръчка,може да се поиска да се достави и резервно "облекло"?
Някой правил ли е това?Къде?

# 462
Mozambik, страхотни възглавници! От къде са? И аз искам такива? Дай моля те още снимки Simple Smile

# 463
  • София
Един въпрос.Възможно ли е да поръчам диван,чиито калъфи са с ципове и един резервен комплект.Ако са различни цветове-чудесно.Лятно време-един цвят,зимно друг.
Дали ако се купува от магазин,а не специална поръчка,може да се поиска да се достави и резервно "облекло"?
Знам, че Мебели Станков предлагат тази услуга, но предполагам и други мебелни магазини, само че с поръчка. Ние много се двоумяхме какво да правим и накрая се спряхме на кожена гарнитура, за което не съжалявам, че с малкия нямаше как да опазим дамаската.
Mozambik, страхотни възглавници! От къде са? И аз искам такива? Дай моля те още снимки Simple Smile
И аз искам да знам!  Grinning

# 464
Да,възможно е в някои магазини.Аз така смятам да направя.В Бургас това е магазин "Валдо",за Тедива ще питам тези дни.

Общи условия

Активация на акаунт