Мека мебел - 3

• 104 118
  • 500
  •   1
Отговори
# 30
Страхотна тема   bouquet
Ние си поръчахме ето такова ъгълче, облегалките падат назад и става и за спане.

От тук го поръчах: www.mebeliitalia.com

Като пристигне и се нанесем ще пусна снимки, нашето е в меланжирано кафяво-лилаво.

# 31
  • Пловдив
Екатерина Честито много ми харесва  bouquet
змейковица би ли споделила за коя асеновградска фирма става въпрос?
Тайна май си права не става за всекидневно спане днес заведох мъжа ми да го пробва и каза че усещал отдолу пружини(или каквото е),а той не е от най тежките 85кг.
Вече незнам препоръчайте ми диван удобен за всекидневно спане по възможност ъгъл....почти съм се отчаяла вече

# 32
  • Пловдив
_MEGI_, не съм сигурна за името на фирмата, магазинът им се намира от страната на Кършияка, по улицата, която е успоредна на реката. Ето го на картата приблизителното разположение

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=7f74ae6ea5b015dc7675dd1ee8c416 … amp;Map25_31.y=47
Една моя приятелка си купиха оттам същия диван преди повече от половин година и са много доволни, има ракла, става на голяма спалня и според мен става за ежедневно спане  Peace
Лежанката е колкото нормално единично легло, щом дори моят двуметров мъж се чувства добре   Mr. Green
А при механизма за разтягане мисля, че няма пружини - не знам как да го обясня, но се изкарва нещо като допълнителен матрак и е удобно

# 33
  • Толбухин
Диди хола ти е много хубав. Hug

# 34
10х , pavletutka !   Hug Надявам се новият да е още по-добър , но ти знаеш проблемите ..... ! Sad

# 35
Кожен диван не бих си взела. Добре изглеждат, по-лесно се почистват, но в жегите се спарваш върху него.

# 36
Кожен диван не бих си взела. Добре изглеждат, по-лесно се почистват, но в жегите се спарваш върху него.

И аз съм на това мнение.Красиви са иначе,освен че са скъпи. Mr. Green

Миналата седмица пообиколих тук-там,и накрая oт Zona for home си купих този ъгъл,цветът е по-блед от този на снимката.Двете  части могат да се разделят.

Фирмата е македонска,дамаската и изработката са мн.добри. Цената също.Харесах си допълнително и двулицеви възглавнички,с цип да се перат-ще ми се вържат идеално.
Много съм доволна,точно това исках! Heart Eyes Peace

Последна редакция: нд, 22 юни 2008, 10:01 от БОДЛИВКА

# 37
  • Варна
Бодливка,

много е сладко това диванче, страшно ми хареса Grinning

# 38
Бодливка, и на мен! Плс, може ли да споделиш цената Hug

# 39
Мерси момичета,цената е 770лв. Heart Eyes

# 40
А това е сайта на фирмата http://www.girrig.com/defaulten.asp?kat=living

# 41
  • Варна
Бодливка, честито. Много е свежарско ъгълчето, а това че се разделя на две диванчета супер ме кефи  Mr. Green Да си го ползвате със здраве  Hug

Тъй, аз да докладвам за насочилите се към естествена кожа:
започнаха монтажа на кухнята и ми се наложи да стоя доста време в апартамента, респективно и върху ъгъла /той е единственото нещо там засега/. Ами, нито за миг не ме спари, нито съм се изпотила, нито ми стана усилно...май всичко са митове и легенди. МАдски съм доволна, голяма благина е  Peace А за красотата и почистването - неоспорими качества  Peace

# 42
  • гр. София

Тъй, аз да докладвам за насочилите се към естествена кожа:
започнаха монтажа на кухнята и ми се наложи да стоя доста време в апартамента, респективно и върху ъгъла /той е единственото нещо там засега/. Ами, нито за миг не ме спари, нито съм се изпотила, нито ми стана усилно...май всичко са митове и легенди. МАдски съм доволна, голяма благина е  Peace А за красотата и почистването - неоспорими качества  Peace

Ние имаме в колата кожен салон и нямаме никакъв проблем,но там има и климатик. Wink Всъщност по-големият ми проблем доколко ще бъде качествено и коректно изпълнена поръчката.

# 43
  • София
Ние се спряхме на ъглов диван, с механизъм за спане, но ме притеснява фактът, че е еко кожа Sad  Иначе наистина много ни харесва моделът и много трудно може да се различи от естествената кожа, но все пак си е еко... а и цената не е за пренебрегване- 1800лв., а естествената започва от 3000лв. нагоре... Оф, голяма чуденка пада, така е като има избор човек Wink Ако имате впечатления от употребата на еко кожа, моля да споделите!

# 44
  • София
sise_to : От пет години ползваме диван с еко кожа, ами нито се е променил, нито се е напукал, нито пък е неудобен, не ме запарява лятото. С две думи много съм доволна. За новия апартамент пак трябваше да избирам диван и пак си взех еко кожа, естествено че заради цената, така че не се притеснявай!

Общи условия

Активация на акаунт