Мека мебел - 3

• 104 191
  • 500
  •   1
Отговори
# 210
Вече и аз мога да се похваля. Ето го нашият ъгъл и тук
честито Hug
Искам да те попитам откъд Hugе го поръчахте , защото нашия е подобен, но е със същата дамаска.Искам да си поръчам  доп. възглавници, а никъд Outta Joint не откривам такава дамаска Rolling Eyes

# 211
честито Hug
Искам да те попитам откъд Hugе го поръчахте , защото нашия е подобен, но е със същата дамаска.Искам да си поръчам  доп. възглавници, а никъд Outta Joint не откривам такава дамаска Rolling Eyes

Почръчахме го от мебели ХОП. Първоначално бяхме избрали една дамаска, която беше малко по светла от тази, но се оказа, че вече не я произвеждат и ни викнаха да изберем друга дамаска и се спряхме на тази. Може да им звъннеш по телефона да ги питаш може ли само възглавници да поръчаш. Ето ти контакти. А това е сайта на фирмата производител. Имаше етикет на дивана и от там видях производителя  Mr. Green

# 212
Благодаря ти за бързия отговор Hug.явно ще тр. да отида на място в ХОП и да се опитам чрез някоя фирма, работеща с тази дамаска да ми направят възглавници.

# 213
  • Sofia
beru6ka    много хубав диван, честит да ви е.Може ли да ми кажеш, колко струва, че и аз искам подобен.Дамаската с цип ли е?

# 214
beru6ka    много хубав диван, честит да ви е.Може ли да ми кажеш, колко струва, че и аз искам подобен.Дамаската с цип ли е?

Цип има само на възглавниците, иначе това на което се седи е без цип. А цената е 769 лв.

# 215
Честито със здраве да го използвате Hug

# 216
  • Sofia

Цип има само на възглавниците, иначе това на което се седи е без цип. А цената е 769 лв.
Благодаря   bouquet

# 217
И аз започвам да слухтя, защото се оказа, че не мога да си намеря ъгъл за хола, който да се разтяга, но това, върху което се седи да е с матрак, и то пружинен. На тях поне отвсякъде има памучна вата, която не спарва. В момента ползваме един модел на ТЕД -Мулти- страшно удобен, но искам да си сложа ъгъл в хола, а пък този ще седи разпънат постоянно в другата стая. Лошото е, че ТЕД не правят ъгли.
Имам алергия от всички изкуствени пено и др. латексови матраци, които са си един вид изкуствен материал -  дунапрен, макар и "висококачествен".
Ходих и в преоценените немски мебели с надеждата германците да правят такива, но пак ми се сториха твърд дунапрен, а и продавачите не знаят нищо - "ами май са с пружинен матрак".
И размерът ми не е много стандартен - 200/150.
Не знам къде вече къде да ходя и да гледам. Силно се надявам тук да намеря решение.

# 218
Вярно, е не правя ъгли  Joy Joy Joy
И аз си търся Joy

# 219
Малко късно но и аз се записвам,за да следя защото никъде не мога да намеря диван с лежанка от сива кожа(мога да се примиря с някаква дамаска)Някой виждал ли е някъде

# 220
Веднага се сещам за един модел на Белкаро Crazy

# 221
Веднага се сещам за един модел на Белкаро Crazy
малко повече info pls

# 222
# 223
Именно!!Точно това имах в предвид!Сега само трябжа да видя дали ме устройва цената и размерите!
Мерси

# 224

Общи условия

Активация на акаунт