ЮЛСКИ бебчета '08 (тема 67)

• 13 199
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
Така става Simple Smile Хубави снимки, пак ще ни дразните с море, а?

# 106
Ти само ми виж корема-тази на плажа е от 01-05!

# 107
Е, ти с кореми ли ще ни плашиш Laughing, много си е добър даже, не си видяла нашите и те гонят висините Simple Smile

# 108
И аз гледах снимките на Ели! Радвайте се сега на спокойствие с коремите, че после ще ви се стопят лагерите, момичета! Добре, че свекърва ми е в къщи да помага, пере, готви, глади... аз само с бебетата се занимавам и пак съм супер изморена, хем са ми кротки муцунките малки! Още в болницата за 16 дни свалих 13 кг. Остават още 10, но като гледам, до месец - два ще съм във форма! Днес купихме количката, но е толкова широка, че няма да мога да излизам сама на разходка.
Щях да казвам още нещо, но дребните вече се разпищяха и ставам. Цунки от нас и чакам още бебета, не се стискайте толкова!  Wink

# 109
Искам да видя бебките rotfImbo!!! Имаш ли снимки някъде?

# 110
Eee, Шмилянка, появявай се чат пат като можеш Heart Eyes Имаш ли нови снимки на сладурките?

# 111
Хихихи, имам, но направих албума личен, който видял, видял  Wink Ще ти пратя паролата на лични. hahaha

# 112
Сакси- мъжа ми е военен и ме су полагат 5 или 7 дни за бебе  Peace
Ели-страхотна тумба-мойта е 124см когато съм права  Thinking

# 113
Хихихи, имам, но направих албума личен, който видял, видял  Wink Ще ти пратя паролата на лични. hahaha
Да бе, я виж първия пост Hug

# 114
  • София
Момичета, и аз днес бях на преглед. Всичко е наред, няма признаци за раждане по-рано. Взе ми влагалищен секрет, дано и там няма проблеми. Но ме изуми едно нещо. Главичката на бебка е много голяма, отговаря на 39 седмица Shocked Не знам какви изчисления прави, но изкара бебето, че тежи в момента 3200!!! Това направо ме шашна, аз съм мъничка и слаба, как ще родя такова прасенце. Та то докрая ще стане към 4 кг. Може ли докторът да е сбъркал??

Sparky, аз мисля при д-р Гунев да раждам в Майчин дом. Той ме следи от шести месец. Все пак е добре като избираш екип да познаваш доктора, аз затова си проучих и си избрах него. Ако нямаш познат доктор, отиваш и си раждаш без уговорка. Мисля, че има няколко мами, които мислят така да направят точно в Майчин дом. Дано и те се включат по темата. Но имай предвид, че при нормално раждане по-важна е акушерката, а не доктора. Peace

# 115
Най-после и аз да се запиша в новата темичка Grinning
little angel, с теб сме, отивай смело да си гушнеш бебешорчето.  Hug
Ели-пате, хич не ни стряскаш с коремчето  hahaha
Пърли, ананас всяка сутрин, а? Laughing Аз мисля да заложа на секса  Blush - и да не помогне, поне ще е приятно Wink
Ронки, дали не сме се засекли днес с теб на тоновете?  newsm78 Аз бях между 9-10 часа и после 11:30-12:00.
Пумичка, и аз съм в подобно положение - нашия зайо в 37ма седмица отговаряше по главичка и бедро на 39 Shocked Малко се стреснах, но притеснението няма да помогне. Все пак тези прогнози не са 100% достоверни, а и в хода на раждането ще стане ясно - може пък и да се роди много лесно.  bouquet
И аз съм си приготвила МП3-плеър за болницата - поне за предродилна - хем да не слушам ако някой вика  Confused, хем съм си качила доста Chill out музика за да мога да се отпусна колкото ми е възможно. На едно филмче видях една мама така да чака разкритие и беше доста спокойна, дано и аз да се справя добре  Praynig

# 116
Извинете, как го правите тоя секс?
Опитахме, ми много невъзможно беше Crazy

# 117
Сисони, абсолютно си права, просто исках да подчертая, че избиването на пъпките не прави детето по-заразно, отколкото е било до момента. Плюс това, за начало на десетдневната карантина се брои първия ден от избиването на пъпките, а в този случай доста време е минало. Не се впрягай толкова, много се съмнявам мъж ти да се зарази, освен ако не е нещо болен в момента и имунната му система не е твърде слаба. Казвам всичко това с цел да те успокоя, не да споря. :hug

Ами точно днес са избили пъпките аз и затова се притеснявам защото мъжа ми вчера изобщо не се чувстваше добре но дано всичко се размине. И съм далеч от мисълта че спориш. Нали затова споделяме тук защото самите ние само можем да си влезнем в положението

# 118
Пърли, ананас всяка сутрин, а? Laughing Аз мисля да заложа на секса  Blush - и да не помогне, поне ще е приятно Wink

Всяка сутрин не, обаче 3-4 пъти седмично ми е на мерак (ананасът, де Laughing). А пък то може да се комбинира и със секс Peace

# 119
Извинете, как го правите тоя секс?
Доста комедийна изглежда ситуацията Joy Joy , но има една - две пози, които стават все още (например кучешката) Crazy Уморително, но пък после ми е едно хуубаво, така че си струва.

Всяка сутрин не, обаче 3-4 пъти седмично ми е на мерак (ананасът, де Laughing).
Ананасът казваш по-рядко ти се яде? Joy Joy Ох, нещо хормоните ми се вихрят май Blush

Общи условия

Активация на акаунт