ЮЛСКИ бебчета '08 (тема 67)

• 13 186
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
Simple Smile ЧЕСТИТО!!!

# 196
  • София
Еее, браво на Ангелчето, честито и да й е живо и здраво синчето!   ura

# 197
Е-е-ех,4е хубаво!!! Да и е живо и здраво!

# 198
ЧЕСТИТО И ОТ МЕН  bouquet

Ама какъв кеф е като разбера такава новина Grinning

# 199
  • София
Оф момичета май днес деня си е кофти Sad. И на мен ми е тегаво - жега, подута,заспала, мързеливо ми е  Tired Просто времето си е тежко.

Тони, и аз се нервя за подобни глупости, само дето оня ден я хванах на момента и веднага си поправи грешката.  Но при мен драмите са други - моите шефове внасят осигуровки веднъж на високосна  #2gunfire на всичкото отгоре май се обезмисля това дето съм си внасяла допълнително за по-голяма сума, защото пък имам доста болнични и въобщееее... нестига че нищо не ми е ясно ами и няма кой да ти обясни. Сега си гледах справката от НОИ, последно са внасяли април, щото аз им дадох зор ама мен вече ме няма там. Този 45-дневния болничен ще си го получа сигурно около Коледа  #Cussing out, а за майчинството не ми се мисли какво и как ще става  ooooh!
Сори, че се размрънках  Peace

bdbaloni на всички празнуващи.

Олееее докато аз мрънкам бебета се раждат  Hug

ЧЕСТИТО НА ПЪРВАТА НИ МЪЖКА МАМА И МАЛКИЯ МЕЧОК. НЕКА БЪДАТ МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ  smile3525

# 200
Ехеееееее, имаме си момченце  newsm44 Да е живо и здраво и много да папка и слушка
Леле, вчера и давахме кураж и ей на -днес бебче. smile3501

# 201
браво на литъл ейнджъл! Честит син! бързо възстановяване!

та от прочетеното, ако не се вглеждам много в никовете, щях да остана с впечатление, че когато не ви ..@т, мъжете ви дразнят  Joy

добрах се отново до Бургас. Лекарката ме сложи на магнезий, така че и аз съм в отбора.
рита-зита - моята ще отсъства от 10 до 21 юли, ама това теб не те касае, само мен Simple Smile и не мога още да си харесам дата за секцио, на тази, която исках, няма да оперират, а сега другите дати не ми харесват  Crossing Arms

# 202
ЧЕСТИТО И ОТ МЕН  bouquet

Ама какъв кеф е като разбера такава новина Grinning

# 203
Ама наще мами, като дойде петък и почват да раждат  smile3521

# 204
 puhtulka, оплачи се в НОИ от работодателя. Мисля , че имаш право а и те могат да назначат проверка и да му разкажат играта  Wink

# 205
  • Варна
Little angel, честито, жив и здрав син!!!

# 206
Пухтулка, аз съм по-зле и от теб Close. Последните ми осигуровки са за март #Cussing out. Така ми отказаха изплащането на един болничен, защото счетоводителката забави осигуровките с около 3 месеца. После ходих да подавам молба за преразглеждане и накрая ми го платиха, но стана дълга и широка. Сега ме е страх да не стане пак така, защото като родя ще ми е само до това да ходя в НОИ да се разправям. Пък нашата счетоводителка твърди, че внася всеки месец осигуровки, но в НОИ се бавели с отразяването им. Изобщо нямам представа дали е възможно newsm78.

# 207
  • София
puhtulka, оплачи се в НОИ от работодателя. Мисля , че имаш право а и те могат да назначат проверка и да му разкажат играта  Wink

Ми май така ще стане накрая, макар че не ми се иска нещата да стават по тоя начин  Thinking
А и съмнявам се да се впечатлят от проверката - налагат им някакви смешни глоби дето все едно "бълха ги ухапала"  #Cussing out
Я да питам, моля за бърз отговор с две думи, че не ми се рови в счетоводния: майчинството зависи ли от осигуровките, които плаща работодателя? сори ако ми е тъп въпроса

Астарта, не че защитавам НОИ ама напоследък май действат значително по-бързо, истината е че ни мотат точно работодателите  #2gunfire и счетоводителите дето ги обслужват.

# 208
ЧЕТСТИТО на мама LITTLE ANGEL за големия юнак Simple Smile
Да им е жив и здрав на мама и тати и много да папа Simple Smile

# 209
  • София
puhtulka, независимо дали е внесъл осигуровките или не, работодателя е длъжен да подава всеки месец данни за перосналния регистър на НОИ. Декларация 1 се казва това дето го подава, и от там се взимат данните за да ти изчислят размера на обезщетението. Винаги можеш да подадеш жалба, но аз не съм привърженик на крайните мерки. Препоръчвам първо да поговориш с работодателя или със вашето счетоводство. Ако са добронамерени, ще направят необходимото за да си получиш обезщетението по-скоро. Ако не...

тити, коя беше твоята лекарка? Кълвачева?

Общи условия

Активация на акаунт