ЮЛСКИ бебчета '08 (тема 67)

• 13 178
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Я да питам, моля за бърз отговор с две думи, че не ми се рови в счетоводния: майчинството зависи ли от осигуровките, които плаща работодателя? сори ако ми е тъп въпроса

Да  Money

# 211
тити, коя беше твоята лекарка? Кълвачева?
да.

# 212
  • София
Ихааа! Честито момченце на little angel!!!! Да й е живо и здраво и много да ги радва с тати!   bouquet

# 213
  • София
Мерси за отговорите  Hug

Тони, лошото е че по-скоро не им пука особено, а счетоводната фирма дето ни обслужва - без коментар  #Cussing out Аз също необичам крайностите и ще изчакам още малко /откакто съм бременна съм доста търпелива и толерантна/, а пък после ще се заема с тежката артилерия, защото досега резултата от разговорите е само замазване на очите.
Спирам по темата, че и без това не ми е ден, а сега и ще се изнервя  Peace

# 214
  • София
Ха, сега се сетих да добавя: моят лекар сам повдигна приказка за гащите за родилки за еднократна употреба и ми каза, че може да си взема такива!

Белинда, ти нали днес си чакаш мъжа Simple Smile Приятно очакване и още по-приятно посрещане ти пожелавам!   bouquet

# 215
Честито и от мен на Литъл Ейнджъл Hug

Аелиа, да си прави топли компреси на гърдите (или най-добре да влезе под душа и да настрои струята натам) и да кърми - след топлото, бебето ще изсуче и ще се пооправи. Ако поддържа температура и вече има мастит - мисля, че в Бг изписваха антибиотик - Аугментин или подобно се казва - обаче той е безвреден при кърмене и може да продължи!

# 216
Вие защо не спите??? Само тукка висите май.  hahaha
На мен от няколко дни ми е много отпаднало, вие ми се свят, главата меболи и нямам настриение за нищо. Като чета май не съм сама. Лошото е, че втори ден съм с  Toilet не излизам от WC-to. Днес даже ме е страх да изляза от  в къщи, да не би да ме пресвие стомаха. Ама, че досадно. Кръвното явно не ми е наред, ама то като и вода ме е страх даже да пия, няма как да е друго. А как ще ходя на преглед довечера незнам. Не ми се искаше да пия лекарства, но преди малко си разтворих едно пакетче Смекта. Нали не е вредно за бременни. Друго не намерих подръка.

Охооооо ама то тука бебче сме си имали. А аз с какви глупости ви занимавам. newsm81 newsm44 Ихааааа.
Честит син на Little Angle.  smile3501 И двамата да са живи и здрави. На мама бързо възстановяване, а бебчето да папка и да расте. Да бъде умно, щастливо и спокойно детенце.

# 217
  • София
Честит малък мъж на Малкото Ангелче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много да слушка и да радва всички  Hug

Белинда  Hug приятно посрещане и да се нагушкате Wink

Аз отивам малко да дремна с дребчо. Heart Eyes

# 218
Честито на Little angel и малкото й момченце  smile3525 Да расте здрав и щастлив и много да ги радва  newsm07 newsm18

Ели, Майра, мерси за съветите   bouquet

# 219
Честита рожба Little Angel. Да ти е жив и здрав, много да слушка и папка. :love: :hug: newsm44 newsm68

# 220
Еха, първият юнак  bouquet
Честито на Малкото ангелче, да й е жив и здрав сина Heart Eyes

# 221
  • София
Честит син на Little Angel Grinning Да расте жив и здрав, а мама бързо да се възстановява Hug

# 222
Хахах, Тити, много си права Joy
Моя днес го пратих да ми вземе изследванията, отишъл, почукал,никой не отворил и си тръгнал. Лелееее, откачих. Тамън и детето ме беше ядосало, познайте кой го отнесе. Викам не стига, че целия товар мъкна върху себе си, това бебе да не е само мое, ми сега до понеделник трябва да чакам за да разбера дали има нещо притеснително в подуването на краката ми. А и на всичкото отгоре с измореното от разходка дете трябва да се качвам в напечената кола, щото той бил на работа. Айде бе Crossing Arms След 10 минути ми се обади да ми каже, че всичко ми е в норма Twisted Evil

На всичкото отгоре когато вървя имам чувството, че ще изсипя бебето. Все едно много ми се пишка... Не точно, но е най-близо като усещане Crazy

# 223
  • София
Да и  е жив и здрав момъка на Литъл Ейнджъл, и много да радва мама и тати.
А на мама много бързо възстановяване и скоро да се приберат с бебко и да разказват за преживяното.

тити, и аз я питах Илиева вчера за отпуската ѝ, но ме успокои, че първо ще ни изроди и да не
се притеснявам, което мен напълно ме устройва. Ти сега минаваш при нея, нали така?

Мойта бебка е порастнала и е станала вече 2,783. За пръв път правихме запис на тонове, и понеже цял ден
чаках за преглед ме почнаха едни контракции, но не пожела да ми изпише магнезий, аз пък и казах че си го пия.
Каза ми че шийката ми била чудесна с леко скъсяване, което си било нормално. Аз имам чувство, че още няколко месеца
ще бременея.  Mr. Green . Взе ми и секрет за микробиология, в понеделник ще са ми готови резултатите, дано да няма
изненади точно сега.

# 224
  • София
Честито момченце   bouquetна Little Angel...и бързо възтановяване Hug
Аз бях на доктор,всичко си е наред...записахме тоновете,скъсахме се да ритаме и да блъскаме...еееей доктора умря от смях с моя тумбак...пак поговорихме за секциото,и аз пак му отказах категорично,ма тия хора не разбират от дума ей Naughty

Общи условия

Активация на акаунт