Тези гадни напукани пети

• 158 570
  • 315
  •   1
Отговори
# 60
  • В подножието на планината
  Наскоро бях изпуснала нещата от контрол и петите ми бяха напукани почти до кръв.Помогна ми крем за напукани пети Compeed.Преди нанасяне петите се изтъркват с пемза(под душа).Vichy също   
имат подобен крем.

# 61
Аз също съм много доволна от продуктите на Шол, имам крема за 7 дни и ексфолианта. Петите ми много се напукват, сега "позакърпих" положението.  Веднъж месечно си ги минавам с ножчето за пети, не дълбоко-само да се махне напуканото.

# 62
  • Пловдив
Преди да мажете крачетата може да ги по натопите в топла вода, винен оцет и сярна киселина(същата е част от състава на много кремове за мазоли), след това изстържете с каквото желаете(аз действам внимателно с кюрета) и намажете с кремче. От този на Scholl
аз също много съм доволна.
сярна киселина #Crazy  #Crazy  #Crazy няма ли някаква грешка? newsm78

# 63
Преди да мажете крачетата може да ги по натопите в топла вода, винен оцет и сярна киселина(същата е част от състава на много кремове за мазоли), след това изстържете с каквото желаете(аз действам внимателно с кюрета) и намажете с кремче. От този на Scholl
сигурно става въпрос за салицилова киселина

# 64
Аз също ползвам пемза при всеки душ вечер и кремчета задължително и сутрин и вечер.

Преди 2-3 години имах много сухи пети, но аз съм много зиморничева и вечер след крема, слагам чорапи за през ноща, и така стават пмого меки петите. Иначе трябва да се намери най-добрия крем за типа кожа, според мен.

# 65
kukla_ta, точно така ставаше въпрос за салицилова киселина. Много се извинявам Rolling Eyes сутринта бързах за работа и добре щях да ви подредя. Още веднъж извинения.

# 66
И аз се втрещих от сярната киселина  Joy

# 67
За напукани пети опитайте да мажете всяка вечер със смес от глицерин и лавандулов спирт,равни количества.

# 68
Знам,че има омекотяващи кремове на ейвън за пети.Някой знае ли вършат ли работа?
Аз мажа моите с вазелин преди да си легна и слагам едни стари чорапки(да не мазня чаршафите)-ИМА ЕФЕКТ!

# 69
...А някой да е ползвал един зверски инструмент за педикюр, който е като белачка за картофи, ама много остра и по-фина естествено! Ама че го обясних и аз!
Имам такъв инструмент - ако не греша се казва кюрета...
                      Имам кюрета от много години, но така и не знам как се ползва. Може ли да ми обясни някой? Плаши ме ламичката накрая малко  Blush... По някое време изхвърлям кюретата, после пак си купувам, но така и не съм ползвала  ooooh!...

# 70
  • Разград
Знам,че има омекотяващи кремове на ейвън за пети.Някой знае ли вършат ли работа?
Аз мажа моите с вазелин преди да си легна и слагам едни стари чорапки(да не мазня чаршафите)-ИМА ЕФЕКТ!

В момента ползвам този с аромат на кафе,но вече го няма в каталог.Много съм доволна.Сега очаквам да получа крема *Невидим силиконов чорап*,хубави неща съм чувала и за него,пък ще видим.
Преди около десетина дни случайно попаднах на едно представяне на продуктите и дойде една жена и си поръча крем за крака от серията на Планет спа,много държеше на него и търсеше представител,за да си го поръча.
Така че можеш да опиташ с някой от предлаганите в момента.

# 71

В момента ползвам този с аромат на кафе,но вече го няма в каталог.Много съм доволна.Сега очаквам да получа крема *Невидим силиконов чорап*,хубави неща съм чувала и за него,пък ще видим.
Преди около десетина дни случайно попаднах на едно представяне на продуктите и дойде една жена и си поръча крем за крака от серията на Планет спа,много държеше на него и търсеше представител,за да си го поръча.
Така че можеш да опиташ с някой от предлаганите в момента.
Мерси за информацията Peace

# 72

Крема на Ейвън не върши никаква работа. Не си го взимай. Аз го използвам - и никакъв ефект.

# 73
  • София
Маникюристките не помагат ли в този случай?  Confused Аз вчера се върнах от морето и петичките ми са в ужасно състояние! За 10 дни не се грижех за тях и...  Crazy ужасни са! Направих си списък с кремчетата, които сте коментирали и ще ходя да търся някое  Hug Аз имам проблем с ноктите на големите пръсти на крачката  Embarassed Ноктите се врастват отстрани ужасно! Една сутрин се събудих и видях, че нокъта така се беше забил в кожата, че имаше мъничко кръв!! Мислите ли,че маникюристка може да ми помогне в този случай, както и за загрубелите петички?  Rolling Eyes

# 74
reproche, да помага, ако работи лечебен педикюр. Има си лекарства и приспособления да се лекува нокъта да не се впива така. За София и Пловдив съм ходила в Старнейлс и съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт