Отговори
# 135
  • София
Здравейте, мили момичета-  bouquet
Радвам се много за всички с хубави новини- Hug
И аз вчера бях на преглед- пораснали сме, мърдаме, слушахме малкото сърчице, само че беше много трудно да застане на едно място, да се хване от апарата да се чуем голямо годене с накрайника по корема ми падна- Laughing
И аз след един месец съм пак, сега си чакам резултатите от кръвните изследвания!
Моля се всичко да е наред- Praynig
На всички много хубав ден пожелавам- Hug

# 136
Момичета като Ви чета как се шашкате преди да отидете на лекар, ме хвана и мен шашката. Ще Ви се карам... гледайте по-положително на нещата и всичко ще е ОК  Hug
Ама голямо шкембе съм напавила вече. За една седмица как хвръкна.

Вчера с дъщеря ми се къпеме заедно, тя забелязва корема ми и започва да крещиииииии. "какво става?" я питам, а тя с писъци "Пооомоооощ извънземно в корема на мама, спасявайта се" 
Joy Joy Joy
Така, че да знаете, че вече си имате и извънземно в темичката, който както може да се спасява. Да не кажете, че не съм Ви предупредила

# 137
Здравейте и от мен! Гледам предимно добри новини си имаме  Hug тупкащи сърчица и мърдащи бебоци. Много се радвам.
Гледам, че на повечето от вас са ви правили микробиология, но на мен незнам защо не ми пуснаха такова изследване, само кръв и урина по ЗК. Чудя се дали да не си направя някъде частно такова изследване. Цитонамазка си правих скоро, преди 3-4 месеца, то и микробиология ми правиха тогава, но с нея имаше някакъв проблем - много бактерии и левкоцити, но така и не разбраха от какво са. Тогава ми предписаха разни антибиотици, и ми правиха куп изследвания за хламидии, гонорея и пр., но така и не се установи каква е причината. Сега малко се притеснявам тогава дали съм се излекувала от... не се знае от какво, щото пък веднага след това забременях и повече не съм ходила на такива изследвания. А ми бяха казали, че изобщо не би трябвало да мога да забременея, при тази микробиология в комбинация със запушените ми тръби и съмненията за ендометриоза. И ето на сега съм бременна. Явно са ме излъгали. Но пък сега въпроса е тези проблеми, които ги имах дали няма да се отразят зле на малкото човече.

Последна редакция: вт, 24 юни 2008, 12:49 от sladur4esta

# 138
Здравейте и от мен Simple Smile

Радвам се за хубавите новини, само така - бебоците да растат, та да сме спокойни  Heart Eyes

Бубичко, дано са добри резултатите, стискам палци  Hug

Евжени, а твоята госпожица знае ли че ще става кака ?

Сладурчеста, микробиологията не е задължително изследване сега. Но ако имаш някакви оплаквания или притеснения помоли да ти пуснат. Аз също ще поискам на следващия преглед, че гъбичките лесно ми се лепят и с предната бременност лекувах 2 пъти.

Аз съм добре, сутрин сме на разходка с малчо, но докато се приберем и много ни напича жегата, та цял след обяд сме си вкъщи. В петък тръгваме за морето и трябва да стягам багажа, но още се мотая. Та се сетих да питам някой ходил ли е вече на плаж. И знае ли нещо по въпроса сега бременни може ли да се мажем със слънцезащитни или си е направо задължително ? Че забравих да питам доки. Взела съм и цял бански може би ще е по-добре с него.

За лекциите - готини са и полезни, на мен ми допада идеята, но по-нататък Wink

Хайде хубав ден от нас  Heart Eyes

# 139
Здравейте мами,
и аз се включвам към януарския отбор. Това ще ни е второ детенце, дай боже всичко да е наред.
Исках да ви питам две неща - към по - запознатите при Марков или при Томова да се запища за ФМ???
И друго - за таксата за ЖК към Щейново - има ли платили вече - тази днеска направо ме накара насила да си запияа час за издаване на картон - забележете в събота  Rolling Eyes - в другите дни не правят ли картони - много лощо впечатление ми направи - първата бременност бях и сега искам да съм там, ама са станали много меркантилни нещо - то навсчкъде е така де...

# 140
Карбо, Нането, добре дошли в отбора Simple Smile

Нането, аз с предната бременност ходих при Томова. Тя не е гинеколог, а е детски кардиолог. Моята лекарка ме прати най-вече да види сърце, кръвопоток и другите органи. Ходих в 22 седмица защото тогава са добре оформени органите на бебето. Мисля и този път да се запиша при нея като му дойде времето.

# 141
  • София
Здравейте отново...
Днес шефовете са в командировка и мога да съм по-активна  Laughing

Да се представя по-подробно:

От София съм; на 25 години. С таткото сме още гаджета Simple Smile и не мислим да се женим... докато не заслабна Naughty

Това ми е втора бременност - забременях навръх миналата нова година, но новината ме хвана неподготвена и направих аборт на 14 февруари 2007... От тогава си мечтая за втори опит...
От началото на март започнахме да спестяваме от презервативи  Peace

През април ми закъсня, но все пак дойде  Sad

В началото на май бяхме на ексурзия в Египет и там доста се потрудихме Simple Smile

Вече 2 месеца не ми беше идвало и най-накрая в неделя се престраших да си направя тест. Не се изненадах от 2-те чертички, но всичко стана реално и по-сериозно.
Вчера бях на преглед и докторката каза 7седмица и 1-ви ден.. Даже ми показа сърдечния ритъм.

Все още не съм си взела направление и не съм започнала с изследванията.

Чудя се кой доктор да си избера... До сега съм била при д-р Коларова от БиоМед. Имате ли някакви впечатления от нея?

Което ме навежда на друга мисъл: като пресмятам тъкмо след зачеването започнах да ходя редовно на фитнес.
Сега докторката ми каза да преустановя всякаква активна дейност... Докато спортувах не съм изпитвала дискомфорт... и много ми се иска да продължа поне с плуването...
Във всички случаи ще послушам докторката поне докато не минат изследванията и още един преглед, но все пак ме интересува вашето мнение: За или против спорта в първия триместър?

Благодаря предварително Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 юни 2008, 10:11 от carbo

# 142
  • София
И още една молба за съвет Simple Smile

Винаги съм имала доста голям бюст - сега положението започва да става още по-плачевно #Crazy Докато дойде време за  baby_neutral съвсем ще заприличам на млекодайна крава

дайте моля някакво "лекарство" против болки в гърдите и съответно в гърба... може и тип / марка сутиен...

Още веднъж благодаря  bouquet и приятен обяд

# 143
  • София
отново съм аз  Embarassed

Нещо или съм много зле или да Simple Smile
Четейки другите мнения, се сетих още нещо.

Чувала съм че котките са "противопоказни". А аз си имам тамън 2... и едно голямо куче...
До колко това е проблем?

Ако не е свръх крайно наложително, не бих се разделила с никое животно, но евентуално бих могла да намаля контактите си с тях... Моля, кажете ми, че няма нужда Simple Smile

И за да мога спокойно да ходя да обядвам... Как споделихте радостната вест с родителското тяло?
Аз се чудя дали да не изчакам да мине поне 12 г.с. Може би ще е трудно, тъй като още си живея вкъщи  Rolling Eyes но след като така или иначе не съм от най-слабите може и да не забележат още няколко седмици

Сега ви оставям за поне 3-4 часа, за да си получа с чиста съвест заплатата в края на месеца Simple Smile

# 144
Аз докато се запиша и то станало за добър ден  Laughing
Добре дошли на новите мами  Hug
Много хубави новини от тези дето са били на преглед браво и пу-пу само така  Party
Аз отдавна забелязвам че корема ми расте по бързо и вчера се качих на кантара +4 кг.  #Crazy незнам какво да правя движа се е хапвам ама чак пък толкова не ми се струваше  newsm78, с това темпо незнам  hahaha ще ми се смеят на сватбата септември
Дали мога да огранича хляба и да има ефект как мислите?

# 145
         Хоп да се разпиша и аз за днес мили мами!!!  Grinning Grinning Grinning За съжаление пак съм в къщи това кръвно е много по кофти от  Sick ! Това е от мен  Cry

Данче задължително ти е нужно мазило за плважа и то с доста висок фактор и ако имаш възможност и отделно за лице с поне 30 фактор! Сега в тези месеци от бремеността е много чувствителна кожата и е предразположена към пигментация и петна!
carbo по отношение за животните си  е доста опасно спрямо бебчо заболяването се казва токсоплазмоза провери в гугала там има инфо!!!

Лек и хубав ден ви желая и много целувки!!!   bouquet

# 146
Докато дойде време за  baby_neutral съвсем ще заприличам на млекодайна крава
ами какво да ти кажа, съвсем скоро като започне да расте корема гърдите няма такада личат, но като родиш и започне кърменето е тогава наистина си заприличваме на дойна крава. Аз съм кърмила до 2г и половина и когато вече кълмата беше само за разкош, а не за основно ядене, гърдите ми бяха страхотни  икато форма и като размер. Ето сега са точно такива. Не знам кой повече им се радва аз или мъжът ми

Данче, знае диването, че ще става кака и много се радва. Ами това вчера беше някаква нейна детинска закачка. На която трябваше да се смея, няма начин.

# 147
Благодаря ви милички за подкрепата, която ми оказвате. И аз все се надявам, че ще ми се размине опъпчването. Утре, като науча резултата веднага ще споделя, но нали знаете надеждата умира последна. Пък ми е гузно пред Дени, че я зарязах опъпчена с висока Т за да е наред новото бебе. И тя милата ми обявява бойкот и не иска дори по телефона да ме чува. А мен така ми е мъчно и за нея се притеснявам и за бебче дето расте в мен ми е притеснено.
Радвам се за туптящите сърчица. Чак сега ми остана време да ви попрочета. И Добре дошли на новите коремчета.

# 148
  • София
Добър ден и от мен!
 welcome на новите мами, кажете си термините да ви запишат!

Много се радвам за добрите новини от прегледите на всички! Само това да се чува!

Evjeni  твойта кукла много ме разсмя с това извънземно  Grinning сигурно като започне да мърда бебето ще е още по-ентусиазирана  Joy

bubi4ko дано всичко е наред Praynig Никак не ти е завидно положението Confused А и каката щом е болничка и сърдита  представям си какво ти е  Sad

И аз нещо не съм на кеф #Puppy dog Вчера се прибрах от работа с адско главоболие и страшна отпадналост. Само метнах чантата и си легнах. Мъжа ми ме е събличал, защото просто нямах сила  Tired И сега ми е отпаднало, но съм се изтегнала назад на стола и не си давам много зор. Да не говоря, че нищо не съм готвила от седмици, а снощи мъжо какво е ял не знам, като и хляб май нямаше Rolling Eyes Добре че бабите отвреме на време ни канят да хапнеме при тях, та довечера сме в свекито! Хайде чао за сега!

# 149
Ей, бургазлийки как сме я "закъсали", а?!
Да си ви  Hug по ред на номерата- първо bubi4ko, че при няе положението е най-напечено.  Hug горе главата, мила. Мисли позитивно. Пък Дени ще забрави бързо случващото се. Детенце е...и следователно не е злопаметно.
shushy80 айде и на теб много  Hug за подкрепа. Не искам да си помисля какво е да си с ниско кръвно и с  Sick. Аз поне първото го нямам, но виж второто си ми е постоянен спътник.  Tired
Хайде и двенките да се похвалите скоро, че лошотиите са зад гърба ви. Пък после ще заформим една бургаска вечер  Crazy
Аз утре по всяка вероятност заминавам с любимия на гости на моите родители, че те са чак в Софийско, а не сме се виждали от началото на май. Много съм се затъжила. Пък и имам и личен повод за празнуване утре, та искам да съм с тях за радост на всички ни  Mr. Green Няма да съм на линия до другия понеделник, мацки. Целувки на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт