Отговори
# 120
Здравейте момичета,

Доня Коприва – бързичко се оправяй, всички ти стискаме палци  Praynig

Стискам палци на всички момичета, които са на лекар днес, да се хвалите с хубави снимчици чакам.
bubi4ko, сигурна съм, че всичко ще е наред, само спокойно докато излязат резултатите

Момичета аз все повече се разколебавам да правя 3-ния скрининг, давал в много от случаите гранични резултати, а аз нямам никакво намерение да правя после амниоцентеза, ако съм с гранични резултати….та май няма смисъл изобщо да правя скрининга в такъв случай.

Записах си фетална морфология за 12 седмица и 2 дни, нали не е рано, че четох на едно място, че май е по-добре в 14 –та. Вие как смятате?

Има ли някой отзиви за доктор Ангел Илиев от Шейново, че много ми го препоръчаха и май ще му ставам пациентка, но ще съм благодарна ако някой даде отзив ако е или е бил при него.

Целувки момичета, че ме зове обратно работата   bouquet

Последна редакция: пн, 23 юни 2008, 17:30 от Espa

# 121
Здравейте отново! Току що се връщам от преглед и резултатът е пораснало и горе-долу оформно вече бебече и тупкащо сърце     jumpuu newsm76 Много съм щастлива и пожелавам на всички само хубави новини!

Моят доктор каза, че имал 4D видеозон и че можел да направи фетална морфология като му дойде времето. Още не знам за тези неща и се чудя за БХС. Ще чета пак. Освен това ме шашна, че съм имала обърната матка (което пак не можах да разбера точно newsm78  ще чета за нея) и ми забрани изрично секс, че имало по-голям риск така  smile3503 Аз от това прилошаване и без това желание нямам, но моят ще е съвсем разочарован  hahaha  Joy

Bubi4ko сигурна съм че всичко ще е наред!  Hug

# 122
Kokonut , честита добра новина!
Мами, на мен все повече ми се гади, вчера малко повръщах, но толкова малко, че не ме отпусна никак. И аз тази седмица съм на преглед , но още не съм сигурна кога ще мога.
Доня Коприва  Hug  Praynig
Между другото вие как се справяте с жегата? Аз се побърквам. Не търпя климатика , че вкарва някаква миризма . Пада ми кръвното , а от 3-4 дни насам и кафе не мога да пия , че веднага  Sick . Постоянно тичам до чешмата да с еплискам със студена вода, но ефекта не е хич поразителен  Sad

# 123
С това кръвно и аз имам проблеми - от сутрин до вечер - с гаденето също, тъкмо си мислех, че е свършило, ама не!!
С кръвното горе долу се справям с айрян със сол, нищо друго не помага. абе гадна работа, ама още малко остнана  Hug
С миналата бременност бях така до края на 4тия месец, с тази ще видим.

# 124
Здравейте момичета ,пиша рядко защото не ми остава много време а като съм свободна направо съм капнала от умора.Днес бях на лекар видяхме бебчо всичко е ок,даже мърдаше.Много съм щастлива.На 3.07 ще ходя да ми пускат изследвания и да се регистрирам официално.Докторката ми каза да спирам Дуфастона без схема без нищо направо да го спирам,нямало нужда.Понеже писах преди време , че съм чувала за схема на спиране явно няма такава.Вие продължавате ли с Дуфастона и как ще го спрете?
Доня Коприва не прочетах какво ти е но се оправяй бързо Hug
За биохимичния скрининг аз мисля да си го правя, може и да е излишен както казват някои но по добре да направя всичко което зависи от мен за едно здраво бебче накрая.
Само да ви кажа мен ме боли гърба май е доста рано ,но мен си ме боли като се започне с плешките направо се схващам.

# 125
  • Пловдив
Привет момичета!
Сутринта бях толкова притеснена/както винаги преди прегледа при доки/,че не написах нищичко.И сега да се отчета,след прегледа.Бебчо е пораснал,сърчицето му тупка ли тупка,а и като че ли леко мърдаше крайничета newsm44
Пожелавам много-много хубави новини и на останалите мами които днес са на преглед. Praynig
Жегата е ужасна.Аз понеже си седя повечко у нас/в болнични съм/ и днес до къто ида до доки и се върна щях да загина sweating
Доня Коприва-палци и от мен,бързичко да се оправяте с бебчо! :hug:Bubi4ko-само не се притеснявай много,ще видиш,че всичко ще свърши добре. Hug
Хайде спорна седмица! newsm51

# 126
          Супер новини мили мамчета дано все така да върви за напред !!!
bubi4ko , Доня Коприва стискам палци и бързо да се връщате в редиците!!!
 Много прегръдки и целувки и лека вечер!

Чакаме новини от vesito   Hug  bouquet Hug

# 127
Здравейте сладки мамчета   bouquet
Всички тези тупкащи сърчица, за които разправяте разтупкаха и моето  Blush
Ние също сме скоро на лекар, така че и аз ще имам новини.Стискам палци на всички и леко понасяне на жегите!!!  Hug

# 128
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
и аз набързо да се отчета
и нашето сърчице тупка и всичко е ок.
засега толкова,че отивам да спя.
 Hug Hug Hug

# 129
Прекрасни новини, момичета!  Hug
 Аз скоро няма да ходя на преглед - чак към края на август.  Cry

Бубичко, стискам палци варицелата да ти се размине! Praynig

Бърборанче, как мина изпита?

# 130
Ехо ето ме и мен. Вчера не се отчетох, но сега съм на линия.
Бебчо е пораснал много, а док. беше изключително доволен.  LaughingВече се гледаме през коремен ехограф, та поради това (само предполагам, че това е причината) образа на бебче ми беше малко размазан, но док. каза, че даже двете клапи на сърцето виждал.  Peace На преглед сме чак след месец. За гаденето док. беше абсолютно категоричен, че ме разбира и че е неприятна работа, за това ми каза хич да не му мисля ами да си хапвам тестените "буклуци" след като облекчават гаденето. За БХС- док. е с противоречиви мисли. Понякога резултатите били противоречиво положителни или отрицателни. Предизвиквали излишни притеснения. Ако има рискови компоненти- напреднала възраст, вече родени дечица с малформации, малформации в рода, сериозни вътрешни болести при майката, аборти, тогава да, хубаво е да се направи. За ФМ е твърдо "за". И пак казва, че няма 100% гаранция, че всичко ще е ОК.
бубичко мила, с теб съм  Praynig Hugх 100

# 131
Добро утро, милички! Много се радвам за добрите новини на Весито, Гери-мери и Кали Simple Smile Все такива да се чуват!

Само моето бебче ли не мърдаше на прегледа?  newsm78 Аз не видях никакво помръдване Simple Smile Сигурно ще се окаже поспаливо кто майка си  hahaha

А вижте какво намерих в нета, вие ще ходите ли на някакви такива лекции и отворени врати или може би чак по-късно  http://www.az-jenata.com/index.php?page=article&aid=6559   newsm78

# 132
  • София
Здравейте Simple Smile

От вчера официално и аз съм бъдеща Мама Simple Smile
На първо четене докторката каза, че датата ще е 27.01.2009...

Честно да си кажа, макар че бебето си е планирано, още не сме еуфорични с таткото... По-скоро сме притеснени и много стреснати...

Имаме толкова много въпроси и неизвестни... най-вероятно ще съм чест гост във форума.

Поздрави на всички и лека бременност Simple Smile

# 133
  • София
Здравейте на всички!
Браво за хубавите новини Hug
Моите резултати от кръв  урина и микробиология са добри.Не е излязъл само резултата от цитонамазката.На преглед ще съм на 18.07 и доки каза , че тогава ще обсъдим какви други изследвания ще се правят.Бебето е добре и всичко е наред.
Добре дошла на carbo   bouquet Лека и безпроблемна бременност.Не се притеснявай винаги има много въпроси и неизвестни.
Бубичко , стискам палци да се разминете с варицелата Praynig

# 134
Добро утро и от мен!
На Бубичко стискам много палци да се размине с варицелата.С теб сме Praynig
carbo  добре дошла при нас и леко бременеене. Hug
На всички момичета,които са били вчера на преглед и са с добри новини - поздравления  Hug
И аз вчера бях.Бебо много е пораснал-10 см, главичката се е отделила ясно от тялото и вече е започнала да ми се образува плацентата.Бяхме на кофти видеозона,но утре ще го видим на хубавия като ходим за БХС.Вече ни разрешиха секса,таака,че откриваме сезона hahaha Joy
Лек ден кукли!  bouquet

Последна редакция: вт, 24 юни 2008, 16:44 от daninceto

Общи условия

Активация на акаунт