Отговори
# 105
  • София
Доня Коприва- Първо честит рожден ден- здраве и щастие пожелвам от сърце-  bouquet
И след това стискам палци за теб и се моля всичко да се оправи- Praynig Praynig Praynig
На всички други - лека седмица

# 106
  • София
Добро утро!
bebka2304 , няма да си мислиш такива неща.Ще мислиш положително. Hug
Моите резултати от микробиологията са готови, преди малко се чух с доки , тя каза ,ч е и другите резултати са готови и са при тях .Да съм отидела днес по някое време.Така че ще се отчета по късно.Дано всичко е ок.
Лек и успешен ден на всички!  bouquet

# 107
туку що една колежка ме разкомперира
Вижда ме и ми казва Женка, напълняла  ли си или има нещо друго?"
А аз като пълна фльорца (сакън да не съм дебела), "ааа не съм дебела, има друго..." та вече всички знаят

# 108
Здрасти, мацки. Днес малко късно се включвам. Радвам се, че сте добре и в настроение.
Аз да ви се оплача- тази сутрин отново имах  Sick и последвало повръщане. Май още е рано да ми се размине  Cry Пак нямам апетит и пак ми се ядат само тестени неща  Sad
И сега нещо интересно да споделя- забелязах, че имам спукани капиляри по лицето след сутрешното повръщане  ooooh! Естествено в началото се изненадах, но после като се замислих реших, че няма как да е друг резултатът като се има предвид колко тежко и мъчително е повръщането. То пада едно надуване, едно дране както аз обичам да казвам...ужас. Чак сега си дадох сметка как така някои родилки са с посинени лица след раждането- нали и там има напъни, та и лицето няма как да остане непокътнато. Често казано започнах да си мисля, че раждането може и да се окаже по-лесно и поносимо от 9те месеца  Rolling Eyes Laughing
Ей, в 15ч съм на преглед, така че стискайте палци да видим един оформен бебо. Дано да ми помаха с ръчичка.  Mr. Green

# 109
И аз следобед съм на преглед и се надявам да видя едно здраво, игриво бебче и да чуя сърчице Simple Smile Стискайте палци!

А за напълняването... по принцип повечето ми блузки са все едни прилепнали и сега изглеждам много смешна с това щръкнало коремче  hahaha Няма скриване Simple Smile И който знае, все там ме гледа  Laughing

Пък мъжото не може да се нарадва на гърдите ми Simple Smile Ръцете му все са там  hahaha  Joy

# 110
vesito82,  Kokonut  newsm10  Praynig стиснати палци и да разказвате после

# 111
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН
ПЪРВО МНОГО  Hug Hug Hug, ЗА ДОНЯ КОПРИВА И ДА СЕ ОПРАВЯ
ПОСЛЕ КАТО ГЛЕДАМ ДНЕСКА МНОГО МАЦКИ СА НА ЛЕКАР
СТИСКАМ ВИ ПАЛЦИ ВСИЧКО ДА Е НАРЕД
ТО И АЗ СЪМ ДНЕС НА ЛЕКАР,НАПРАВО ЩЕ МИ ИЗФРЪКНЕ СЪРЦЕТО ОТ ПРИТЕСНЕНИЯ

ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИ БЪДЕЩИ МАМИ И МНОГО  ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ

# 112
vesito82 i geri-meri успех на прегледите и на вас! Само хубави новини!  smile3521

# 113
Kokonut да ти се връща мила. Тръгвам след 20 минутки!!  Praynig Peace
После ще дам отчет!!!

# 114
Здравейте и от мен, днес сутрин като отидох на работа ми дойде едно кафяво течение и аз веднага на тел.а и после на преглед.
В корема всичко е наред, едно тупкащо сърчице и всичко ок, ама в сервикалния канал един полип голям колкото бобено зърно, от него било кафявото течение. Имам си го от самото начало на бременността и лекаря каза че се  е образувало от високото ниво на хормони. Полипа от самото начало не е пораснал, и си го следим. Надявам се да не ми създава сериозни неприятности. Praynig

# 115
  • София
Веси, мила,а усоех и от мен на прегледа, стискам палци- Hug Hug Hug

# 116
Привет момичета Laughing
Стискам палци и се моля всичко да е наред с Доня Коприва, а и с всички вас, които днес сте на преглед. Ще чакаме само хубави новини. Praynig Praynig Praynig Hug
Момичета, мислите ли да си правите биохимичния скриниг и УЗ за синдрома на Даун. Моят доки ме разубеждава, че това било напълно излишно, ако не продължа с амиоцентеза. Но тя си крие своите рискове. Единствено можело в 18 седмица да гледаме с УЗ. Не е ли мног окъсно?
Чудя се какво да правя, а следващатаседмица ще съм в 13 г.с.

# 117
          Здравейте мили момичета! Приятна и спорна седмица ви желая и да изпълните темичката само с положителни отчети! Аз съм доста зле с кръвното и днес съм в къщи почивка!

Чакам с нетърпение хубавите новини! Целувки и много прегръдки!   bouquet Hug  bouquet

# 118
Ох мацки, нямам време да ви чета. Влизам само да споделя какво ме сполетя, та да знаете да се пазете и ако се случи какво да правите. Мойта Дени миналата сряда се разболя от варицела. Аз направо се побърках, защото не знам дали съм я карала, а и бабата не се сеща и никакви картони не пази. Веднага почнах да звъня на доктори като ненормална да се консултирам и в ХЕЙ ходих и там се консултирах и единствено общо дето ми казват докторите беше веднага да се отделя от нея, че е опасно за бебето ако не съм я карала. Та както не бяхме казали на свеки в сряда й звъннахме да се прибира веднага, че няма кой да гледа Дени а аз съм бременна. Всечки изпошашках покрай мен. Веднага се изнесах в майка ми, но какво да правя да чакам ще се разболея или не хич не е работа. Моят гинеколог и той хубаво ме наплаши. Направо в чудо се видях. Че така в петък с първият автобус се озовах в София в Национален център по вирусология да ми правят изследване карала ли съм варицела или не. Междувременно съм в майка, но там нямам нет, затова и не съм писала до сега. В сряда по обяд ще им се обадя в София във вирусологията да видим какво ще кажат резултатите. Единственото което ме успокоява до сега е, че нямам никакви признаци, а от там ми казаха, че ако съм болна и аз би трябвало вече да имам признаци. Това е за сега. Чакаме резултатите в сряда за да решиме какмо да правим. Весел и слънчев ден ви желая.

# 119
Здравейте всички,
нямаше ме няколко дни, защото ми дойде в повече прилошаването, но вече няма място за самоотлъчки от работния процес.
Лили честит рожден ден на патерици   bouquet и стискам палци всичко да е наред.
Малко преди края на предишната тема видях, че някой беше питал за доктор Калев, но прочетох вече 10 страници и не помня кой и къде точно, за което моля за извинение - 0888803830. Това е мобилния в къщи може би имам и визитка с останалите тел., ако ви интересуват. Аз от години ходя при него, в друга тема съм писала, че с негова помощ доведох до успешен край 6 години борба с кондиломи и сега пак той ме следи (а пък и за тези 6 години го препоръчах на доста приятелки и сега около мен е пълно с негови бебета, които са изключителни  Grinning). На 26 съм на преглед и нямам търпение да каже, че всичко е наред, да чуем сърчице и да се поуспокоя.
И последно видях, че сте си говорили за храните, мен ме предупредиха без синьо сирене и разни други меки сирена.
Желая ви хубава седмица  Hug

Общи условия

Активация на акаунт