Отговори
# 90
Доня Коприва, ЧРД на Калоян и честит дебют в телевизията - гледахме Бате Енчо тая сутрин, както винаги и какво да видим - наште хора се изявяват!  Hug Бяхте много сладки, много се забавлявахме, а ти се превиваше от смях, и много ми беше симпатично да те гледам така!
Стискам палци , дано скоро отминат перипетиите ти и да имаш лека и безпроблемна бременност!

# 91
Ей момичета, благодаря за пожеланията, от сърце.
Оказа се, че много хора са ни гледали при бате Енчо   Laughing Laughing Laughing
А Калоян иска пак...

Хайде сега да помоля за едно дружно палцестискане  Praynig
Утре най верочтно все пак ще вляза в болница, не ми е добре, приболва ме, а за цапването продължава макар и не толкова червено  като вчера...
А сега си лягам защото съм гроги  Tired

# 92
Добро утро.  smile3507

Лили, стискам палци! Много силни прегръдки от нас!  Hug  Hug  Hug

Отивам да си правя мнооого кафета.  Tired

# 93
Цитат
sladur4esta и аз ходих про д-р Папукчиев (по препоръка на Бръм) и ще се запиша при него по НЗОК,защото много ми допадна! Не знам дали апарата му е стар, по-скоро монитора срещу леглото дава гаден образ, защото мъжът ми гледаше в малкия монитор и каза, че се виждало  много добре (но той за пръв път вижда ехограф:о). Иначе аз хдя и при д-р Павлова (Св.София) и там много добре се виждаше бебчето:о) Тя още не ми е предложила ФМ, но след БХСто ще опитам! Ти да не си от Младост или Дървеница?

От Младост съм barboran4e. Затова си избрах да ходя в поликлиниката до нас на ЖК, че ми е най-близо, пък и мисля, че не сбърках. А иначе и аз от време на време ходя при една друга докторка, само че на платен преглед, че да сверявам мненията ако има нещо тревожно.
Обаче тези изследвания от здравната каса са... под всякаква критика. Дори не пише нормални стойности на резултатите, което е недопустимо за една лаборатория. Пращат ни всички в някаква частна Поликлиника "Младост", където тези изследвания се правят безплатно.  Трябваше май и аз да си ги направя по линия на допълнителното осигуряване, че нещо не им вярвам особено на тези.
А незнам защо, но не са ме изследвали да СПИН. А доктора каза, че ми го е назначил. Още не съм ходила да му ги дам обаче.

# 94
Добро утро, малки тумбачета.
Бързам да стисна палци на Лили и да кажа, че мислено съм с нея и се надявам престоя в болницата да мине без никакви проблеми. Линенце, честит рожден ден на патерица.  Hug Желая ти много прекрасни мигове и само усмивки. Ако си родена на 21ви значи сме от една зодиакална "порода" Peace Така ме яд, че не гледах бате Енчо вчера. Не го изпускам, но вчера направихме едно ранно плажче и за моя най-голяма изненада аз се чувствах прекрасно. Момичета отвратителното гадене сякаш вече си отива Mr. Green Вчера за първи път съм хапвала с кеф. Чак ми се насълзиха очите. А сега съм с кафенце в ръка  Whistling
бърборанче, радвам се, че нещата при теб се развиват добре  Hug
Хайде мацки, лек ден от мен. Аз мисля да запретна ръкави в кухнята. крайно време е да започна да храня мъжо, че току виж му писне от мен и..... Crazy

# 95
Добро утро дами,много стиснати палци за Лили   Hug
Аз в сряда съм при док и ми е малко свитичко дали всичко е наред
Пожелавам ви много слънчев и усмихнат почивен ден Hug

# 96
ЛилиHug, стискам палци! Полежи си там, почини си, и всичко ще е наред! Мисли позитивно и не падай духом! В коя болница ще си? Мислим за теб и ти желаем по-скоро да излезеш здравичка оттам!  Flutter Heart Eyes

# 97
         Лили първо честит ти рожден ден на патерица и ти желая много здраве и само хубави моменти за напред !!! Стискам палци за утре  Praynig

Момичета аз съм малко в един вид еуфория , защото моето свеке не се е здържала и пуснала слуха за бебчо , та по този повод сега тръбим наляво и надясно за радостното събитие!
Иначе положението е същото  Sick Sick Sick за съжаление токущо ми мериха кръвното и е едва 60/90 коетое доста кофти и така !
Радвам се за теб vesito82  дано и при мен скоро да започне да изчезва това  Sick!!!

Целувки на всички и лек хубав неделен следобед милии мамчета!    bouquet  bouquet  bouquet

# 98
  • София
Здравейте , момичета !
Времето е хубаво и е събота и неделя и време за форум много не остава.
Честито на Доня Коприва на патерица   bouquet ! Стискаме палци всичко да е наред.Пази се!
Бърборанче, радвам се че при теб се подреждат нещата.
На мен все още ми става лошо на приливи и отливи, но поне за сега не повръщам.Като ми прилошее си полягвам и ми минава.Ама да видя другата седмица като съм на работа как ще си легна Laughing
MianaNia , благодаря ти  Blush
Добре дошла и Ел дива! Не се отчайвай ще се оправят нещата.Кураж!

# 99
Доня Коприва стискам ти палци мисли позитивно и всичко
ще е наред. При сина ми ( вече на 5г.) имаше отлепване на плацентата 1/3, лекарката каза да лежа и да се моля на Бога, аз наистина лежах без никакво ставане, само за тоалетна съм ставала, на седмица веднъж съм се къпала, но аз вътрешно си вярвах че всичко ще е наред  и ето го резултата. Praynig Hug

# 100
Много стиснати палци и от мен за Лили Praynig Praynig Praynig
Вярвай, че всичко ще е наред, защото вярата е по-силна от всичко! Да се пазиш и да се похвалиш с хубави новини!

# 101
Доня Коприва,
какви ги вършиш бе момиче? Стискам палци всичко да е ОК. Hug
ЧРД и на теб и на малчо   bouquet

# 102
Доня Коприва  Praynig стиснати палци и от мен
Ние си бяхме на село и ме нямаше 2 дни
Запазихме вече ресторанта на староз бани  Grinning ще е събитието
Днес като станах и докато си мия зъбите не можах да се сдържа и  Sick Sick Sick иначе до сега беше само гадене
на преглед ще съм в събота, абе незнам каква е тази фобия дето съм я развила към докторите но изпитвам вече истински ужас да не би нещо да не е наред  ooooh!
лек и успешен ден момичета  Hug

# 103
Добро утро,сладурки!!
Лелеее,колко положителни емоции в този форум smile3501
Добре дошли на всички нови кукли smile3525
Доня Коприва,с теб сме и се молим Praynig Дано всичко да е ок,почивай си и пази бебчо Hug
Аз довечера съм на док,но по ЗК,та няма да се види много добре бебо,ама трябва да си правя микробиология,а утре съм на частния за БХС,та ще разказвам.
Аз вече нямам гадене,хапвам си,пия си Дуфастона и си дебелея hahaha Започвам да качвам,доста време си седях на 2 кг плюс,но сега съм още половин килограм нагоре,а и от Дуфастона се надувам,а корема вече ми е голям и ми личи Joy ама поне и гърдите са огромни  #Crazy
Много ви целувам всички  love001 Лека ден и спорна седмица newsm51

# 104
  • София
Добро утро от мен и спорна седмица!

Стискам палци и аз на Доня Коприва, дано всичко е наред!

Аз нещо се чудя за това изследване за синдрома на Даун, гледам че вие вече ще ходите. На мен лекарката ми каза да отида на 21,07 тогава ще съм 15-16г.с  и се чудя не е ли късно newsm78

Общи условия

Активация на акаунт