Отговори
# 150
  • София
Между другото сега си записах час за ФМ при д-р Марков чак за 01,09  Shocked Исках около 20,08, но първият свободен час беше чак за 01,09  Shocked Та мисълта ми е който още не се е записал да побърза.

# 151
марианка и аз току що звъннах на Марков, Аз съм от 15.00 на 01.09 - то от колко си - може да се засечем там?

# 152
bubi4ko, винаги сам се страхувала от това да не се усеща някаква привързаност повече към едното или другото дете. Исками се и се надявам да не правя никаква разлика, а даже и да има няма да я покажа. Спомням си, че моята кума имаше същите терзания като теб. Тогава и тя като теб се терзаеше и се притесняваше, че е оставила големият с температура и пъпки, но е било за добро, защото малкият пък беше пеленаче. Та настрой се вече, че трябва да мислиш за две, а не само за Дени.. Бъди сигурна, че няма да помни, а и според мен надали ти се сърди съзнателно, просто детска прищявка. Много е мъничка, за да го прави осъзнато или по-точно да го запомни

# 153
  • София
марианка и аз току що звъннах на Марков, Аз съм от 15.00 на 01.09 - то от колко си - може да се засечем там?

Аз съм от 18.00 часа и за съжаление няма да се засечем!

# 154
Благодаря милички. Просто ми е толкова мъчно и тъжно, че гледам непрекъснато да съм заета с нещо да не мисля за това, че сълзите са в очите ми. Така се надявам утре да се решат всичките ми проблеми.

# 155
Бубичко, стискам палци! Дано да си я карала и да гушкаш утре Дени!

# 156
Привет мами-бърборани Grinning Най-после и за да се включа днес. Затрупана съм от работа, а в мислите ми е само какво ли прави мъничкото човече Wink
Добре дошли на всички нови мами Hug
Sladur4esta и аз като теб се притеснявам че не са ми пускали микробиология, дори си и исках от лекаря, каза че не било необходимо. Взех сериозно да се замислям дали да не ходя и при някой друг. За него гъбичките били задължитлно явление при всяка бременна.
Данче кажи ми моля те кога ти правиха тези изследвания и кога приложиха лечение. Разбрах пак от докито, че през първите месеци не можело
Carbo добре дошла и на теб Hug Като прочетох че си била в началото на май в Египет и взех да се замислям да не сме били по едно и също време там. Този Египет ще го помним и двете явно, защото аз малко преди да отида съм забременяла, но там вече почти бях сигурна че е така.  Когато се върнах в България тогава се престраших да направя теста и естествено EFP
Аз  бях от 3 до 10 май - в Кайро и Хургада?
А относно животните, по-добре по-далеко то тях, но прочети нещо из нета за това.

# 157
Здравейте момичета,добре дошли на новите мами Hug

Аз си ви чета редовно,но ме е налегнал един мързел и не ми се пише.
Бубучко успокой се мила,ако си спомняте аз бях във 5 г.с когато малката се разболя от Валицела и се бях уплашила много.Но след много прочетени статии в Гугъл,стигнах до извода че ако си я прекарал няма проблем.След няколко дена ми направиха кръвни изследвания и се оказа че всичко е наред.Аз бях през цялото време с малката и не съм взимала предпазни мерки.От общи наблюдения знам,че много рядко големи хора се разболяват - това се случва в ранна детска възраст.Така че мила не се притеснявай,сигурна съм че всичко ще бъде наред.Аз минах по твоя път и искрено ти съчувствам Hug
Лека вечер мацки и се пазете Hug

# 158
Бубичко всичко ще бъде наред кураж и ще видиш, че всичко ще се нареди.
Добре дошли на новите мамчета Hug
Чета ви и виждам,че май различни изследвания ви пускат по здравната каса , аз в това отношение съм малко назад моите ще ги пускат на 3.07.и ще пиша какви са.Може би някъде из нета ще има записани кой е първоначалния пакет за регистриране на бременност, трябва да се поровя.
Относно животните чувала съм ,че само с котките има проблем има нещо в тях бактерия ли какво която не може да зарази човек но плода може.Но процента да се зарази бебето не е висок,даже същата вероятност е ако пипаш сурово месо/май беше свинско/или пък от уличните котки.Не трябва да се пипа тоалетната им,явно от там идва опасността.Това ми го е казвал ветеринар защото съм гледала котки и много ги обичам, сега нямам но неговите думи бяха,че " вероятността е толкова малка ,че няма място за притеснение".Все пак мое лично мнение е ,че по добре да се избягват по време на бременност.
Момичета вие как се храните,имате ли апетит наблягате ли на определени храни.Когато сте на работа какво ядете,аз например днес цял ден съм изяла една баница.Вчера солети и Бейк роус.Вечерям по здравословно но взех да се притеснявам , че не ям много качествена храна.

# 159
Здравейте и от нас...Ние сме Мария и Коко и нашето бъдещо бебче...Да се запиша и аз в януарските майки....Чакаме го с нетърпение...И сме много щастливи....Друго не знам какво да кажа за сега...Освен лека бременност на всички...И се усмихвайте много... Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile..Да допълня за датата...лекарката ми каза 20.01.2009г, но според други календари е или на 17.01 или на 18.01...За мен важното е да здраво...И ако може да е момиче..другото е без значение....Имам чувството, че всички се познавате и ми е малко странно, защото аз съм съвсем нова...И ми се иска и аз да ви познавам..От София съм, ако това има значение....
И лека вечер Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Последна редакция: вт, 24 юни 2008, 19:22 от lorini

# 160
Добре дошли на новите мами!
Само хубави новини и здрави бебоци! Чакам утрешната дата с нетърпение, първи преглед, поне знам какво ще правят Simple Smile
Гаденето продължава засега, но няма значение, важното е бебчо да е добре Wink
За двете дечица, на мен ми казват отсега приятели и познати че каката ще го отнася заради бебо, незнам, неискам да приказвам наизуст, ще видим как ще се справим.

# 161
bubi4ko, наистина стискам палци и се надявам всичко да е наред! Важно е да си спокойна и да мислиш позитивно!
Добре дошли и вие-Мария, Коко и бъдещо бебче:о) Пожелавам ви прекрасно и ползотворно изкарване в нашите редици и накрая- красиво момиченце (щом това е желанието ви)! За термина не се притеснявайте и моя е малко неопределен-това, което показва ехографа въобще не отговаря на това, което показват разните калкулатори...здраве да е!
Жени разсмя ме твоята малка кака:о) Аз пък имам малка сестричка (на 4 години) и с майка ми бяхме решили да не и казваме за бебето, защото след миналата ми неуспешна бременност тя само разпитваше къде е бебето, какво се е случило...и ми беше кофти! Преди няколко седмици обаче им бяхме на гости и тя тръгна да ме удря в корема и аз и казах "далече от корема ми!", а тя повдигна вежди и със супер заплашителен тон "има ли бебе? кажи ми има ли бебе вътре веднага?". Умрях от смях, та трябваше да си призная:о) Сега само още не може да проумее как тя ще бъде леля, а нейната майка, ще бъде баба...не била съгласна! А най-култовият въпрос беше "е кой ти го сложи вътре бебето?"...дядо Господ, кой да кажа аз...:о)

# 162
хахаха Малките деца наистина са много сладки като почнат да разпитват или коментират Simple Smile  hahaha Барборанче, как така няма да обясниш кой ти го е сложил в корема? Wink smile3521
За извънземното на Жени да не говорим Simple Smile Паднах от смях  moresmile

# 163
Здравейте и от мен момичета Simple Smile
Жегата ни мъчи вече, аз гледам са се спотайвам повече вътре Simple Smile
Относно бебето и по-големите деца, вчера обяснявах на малкия, че имам бебе в корема, защото вече започва да ми личи и той като ревна и вика " Да извадим бебето; да го извадим" Май се поуплаши малко.
Та днес му пуска едно от филмчетата за Франклин костенурката- има една серия, в която на мечо се ражда сестриче, мисля да наблегна на това филмче, на него този начин много му харесва Simple Smile

Ще видим как ще е  занапред, вие как им съобщавате на ваште малчугани? Simple Smile

# 164
Добре дошли  на carbo и на  Naneto и на Мария и Коко   и на техните бебета Wink Надявам се заедно да изкараме незабравими 9 месеца и да споделяме вълненията и радостите си Wink

Честито на мамите за хубавите новини от прегледите .... аз съм чак в петък и нямам търпение да видя ще се видят ли крачета и ръчички. Още не съм си пускала изследвания, но имам някакво упорито жълто течение от 1 седмица – надявам се да е нормално, че в цикъла в който забременях лекувах гъбички, надявам се всичко да е ок.
Пордължавам с гаденето и ниското кръвно и подутия корем, добре че бюста ми е наедрял и не се забелязва толкова корема  Mr. Green или поне така ми се иска  Grinning

Хубава вечер от мен   bouquet

PS. artexa имаш страхотен аватар

Общи условия

Активация на акаунт