Дюкан-110 - има ли други като нас изхвърлили 3 тона мас?

• 45 329
  • 887
  •   1
Отговори
# 705
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Въххххххх!

Не мога! Орилийкоооо - ти мъ утрепааа! На место ме остави!
Аз не те бях виждала преди, а само сега! На плажа изглеждашшшш супеееееер! Връхтът! А за разликата ...... #Crazy newsm20 - ти се нова, новеничка бре!

А сега - добро утро!

Цоци - супер си душко! Направо нов човек!   bouquet

Фенси ......... и аз изпуснах  Cry

Тонито, айде слагай вече линийка бре ....

Аз шъ мълча - тая 9-ка ми стопи нервите - нема преборване ей .... Ша чакам аз - тя кво си мисли!  smile3516

# 706
Момичета,от няколко дена нещо ми се пообърнаха нещата newsm78.В началото пишках по цяла нощ-а сега най-много един път да стана,но пък от сутринта до обяд не мога да изляза.И се получава така,че като се меря сутрин на гладно съм по тежка отколкото на обяд когато съм хапнала и пийнала.Сега се чудя кое за ми реалните кг newsm78.Говоря за разлика от порядъка на около 500-700гр.Може пък да задържам течности защото всеки момент чакам М newsm78.Малко е кофти защото до обяд като изляза и през 10 мин. си търся вц Crazy.Хайде наоплаквах се  Crazy.Отслабващ ден на всички  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 24 юни 2008, 12:33 от ВЕСЕНЦЕ

# 707
АЛллллллллелееее, ама ти си супер мацка СТАНАЛА, тези снимки от преди ги пусни на дъното на морето и никога повече.Ах, как искам и аз да си пусна снимки ама много шеф тук и няма как, инак сутринта излизам от метрото на Сердика и цък един кантар, викам си - е ся е мой ред ,сутрешна и пресничка ,мама мия 63кг, а на 14/01/08г бях 83кг глиганнннннн. Така ,може би щях да съм много повече -, ама доста  newsm64 newsm64 newsm64 newsm64 по мен.....Така инак продължавам, искам 55кг,висока съм 162см и се чудя дали няма да съм хърба,Дюкан ми даде 60кг newsm78.А вчера що дрехи си накупих,Витошка я обърнах няколко пъти и то размер M / S- ДАЖЕ ЕДИН ДЪНКОВ СУКМАН.......АЙ СТИГА СПАМ,ЧАО Stop Sunglasses Heart Eyes

# 708

Честит Рожден Ден, Катяджин! Щастие да изпълва душата ти и винаги да имаш поводи за усмивки!

Ориии, мила #Crazy! Супер си!

# 709
  • Лом
Eдин въпрос много ме вълнува:Какво стама с метрите КОЖА които ще освободим от тлъстини?Да не виснат по мен като чаршав?На корема особено .......Къде я скрихте тази кожа бе момичета? newsm78

# 710
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Катяджин ,
Желая ти здраве, защото без него нищо друго няма значение, несекващ стремеж към знание, защото то ще те научи как да постигнеш предното и как да се пазиш от бедите на следващото пожелание- любов, защото това е достатъчно добра цел в живота!

# 711
Страхотни, страхотни, страхотни снимки!Направо съм ви се накефила от сърце!Пък за Ори просто думи нямам!Тая с черното не може да си ти ако ще и до утре да спорим!Направо невероятна разлика!
Цоци също!Браво браво!
аз като не съм се снимала така в цял ръст да ми изпъкнат всичките дефекти и сланини и сега ме е яд, че не мога да покажа разлика.иначе най-накрая видях 3ката след осмицата.Ама нали трябва да ми е трудно и сега няколко дена кантара ще варира ту84 ту 83 кг.Е тва е!ма аз свикнах.
Ривелитка, чакай да кажа и на теб едно голямо браво!Ти ме смая с резултат!
ЧРД на Катето!Продължавай да се усмихваш, че грееш цялата като си усмихната!

# 712
Аз напук на това,което казах ,се премерих преди малко пак и кантара отмери цели -300г отново,след тези от сутринта,а освен това съм вече в МЦ(пак напук на всички,при които се отчита по-големи стойности Shocked) и тичах до сега в жегата след малката навън.Дали съм свалила толкова бързо пак....? newsm78

# 713
  • София
Привет ви Hug
Нямам много време днес, но искам да ти кажа Ори махнала си поне 10год. от себе си, наистина съм възхитена от това, което си постигнала Heart Eyes Евалла!
Честит рожден ден, Кате Джин - да си много обичана и щастлива, късмет и скоро те чакаме в трета Hug
Таттит голямо Hug , ще ги издухаш тези кила, като нищо, знам аз  Heart Eyes
И още искам да пиша, но ще бягам по задачи, ще довършвам после Simple Smile
 Hug ви!

# 714
Момичета,защо се получава така?Някои свалят по12-13 кг.за два месеца,други само 3-4?

# 715
Момичета,защо се получава така?Някои свалят по12-13 кг.за два месеца,други само 3-4?
До организъм си е  Peace

# 716
  • Universe
, Орелияяяяяяяяяяя, каква е тая пълна промяна  Hug Hug Hug Чак се върнах на 1-ва стр., да проверя колко пакетчета масло си  стопила  #Crazy #Crazy #Crazy - цели 74  Peace

Оплаквам се  Sad Sad Sad - откакто не пуша съм качила 2 кг   ooooh! ooooh! ooooh! !Вярно, че сега съм на първоначалната си цел, ама се чудя колко още трябва да съм във ІІ-ра, за да стана отново 55 кг  newsm78 newsm78 newsm78. /Няма да си променям линийката #Cussing out, много демотивиращо ще бъде   Twisted Evil /Не съм променила хранителните си навици, ама май поувеличих количеството на храната. Иначе желанието за запалване понякога се появява, но дишам, пия вода, автосугестирам се и така Wink. Благодаря Ви за подкрепата, момичета bowuu!!! Забравих да пиша, че съм се регистрирала тук /HELP - за живот без цигари/  и в продължение на 2 месеца ще получавам окуражителни имейли Hug  - http://bg.help-eu.com/pages/index-21.html - може някому да е от полза  Laughing

Пали, защото всеки организъм /метаболизъм/ е различен Peace

П.П. Редактирах си поста, но математическият ми позор е увековечен  в следващия /на Еми/     Blush hahaha  Joy

Последна редакция: вт, 24 юни 2008, 13:15 от lenny_pld

# 717
  • София
, Орелияяяяяяяяяяя, каква е тая промяна на   Hug Hug Hug ...

Lenny , Дюкан ти е изсмукал математиката от ума Simple Smile
Като се завъртиш на 360 градуса се оказваш точно там , откъдето си тръгнал Simple Smile (не се сърди, просто ми стана сладко смешно Simple Smile
Поздравявам те за цигарите.
Въпросът е сега как ще крепиш ореолчето   Wink

Пали как да свалят всички еднакво- има момичета, които от 90 искат да са 70 и други, които от 54 искат да са 50. Нормално- и на двете групи ще им отнеме примерно 3 месеца Simple SmileSimple Smile
Според мен е безмислено дори с един човек от темата да се сравняваме. Да- за повишаване на мотивацията има смисъл, но всички други аналогии за мен са неуместни.
Да не говорим, че например моите първи 2кг са САМО от цици, което не беше желан резултат.
Та така-спазвай режима, усмихвай се и гледай напред, не на други места Simple Smile Peace

# 718
  • Пловдив
Момичета,
да не би да сре започнали да качвате снимки по други места или аз нещо да съм недоскив? Защо не виждам снимки на Цоци и Лени никъде??? Искам и аз деее..аз как ви показвам? Sad
А сега честит рожден на малки и големи рожденици и рожденички! И хубав ден на всички ведри същества, които откривам тук Simple Smile  bouquet

# 719
  • Universe
Lenny , Дюкан ти е изсмукал математиката от ума Simple Smile
Като се завъртиш на 360 градуса се оказваш точно там , откъдето си тръгнал Simple Smile (не се сърди, просто ми стана сладко смешно Simple Smile

hahaha hahaha hahaha hahaha - Emiiiiiii Peace Peace Peace Добре че с пакетчетата масло съм се справила по-добре  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
 Embarassed Embarassed Embarassed За да не се излагам повече, Ви изпращам    и всеки да си пресмята ъглите на промяната Joy Joy Joy Другарю ,Чобанов, извинявайте за 6-та, която сте ми писали  Praynig

Наирянка - специално за теб  Hug:
Лениhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=247556&photo=5
Цоци  - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=257417

Последна редакция: вт, 24 юни 2008, 13:01 от lenny_pld

Общи условия

Активация на акаунт