Дюкан-110 - има ли други като нас изхвърлили 3 тона мас?

• 45 256
  • 887
  •   1
Отговори
# 765
и аз сега разбрах колко съм постигнала. Лени Hug

Поздравления, бързо да си корегираш лентичката............

# 766
Момичета, ако ми позволите искам и аз да се представя в картинки....http://www.snimka.bg/album.php?album_id=257616

# 767
Момичета, ако ми позволите искам и аз да се представя в картинки....http://www.snimka.bg/album.php?album_id=257616
Търси ми парола  newsm78 newsm78 newsm78

# 768
вече е видим Embarassed

# 769
djizas Направоо ... онемях  Shocked
Изглеждаш невероятно!!!
Браво!

# 770
  • Universe
Фифундрела, djizas, Марила,Мисиз Дел...  

djani. браво за подминатата цел Hug Hug Hug Изпревари ме Peace   bouquet

Nasinda, трудно ще си коригира лентичката, а аз не мога от тук Wink

# 771
  • Испания
Здравейте, красавици!

Чета редовно, пиша рядко. Понякога сайтът ми зарежда адски бавно. Все се притеснявам да не пропусна някого, когото искам да спомена и някой да се обиди от неспоменаването, но днес ме очаровахте с много сЛимки, та ще попиша.

Тонито26, видях като влезе за първи път и следя развитието на нещата при теб. Много се радвам, че се чувстваш добре и че успяваш да сваляш. Стискам ти палци от сърце и знам, че ще успееш! Hug

Орелия, страхотна мацка си. Не би трябвало да недоволстваш от никоя част от тялото си.  newsm10

Цоци, ти си един бонбон.  Hug Не само духовита, но и млада красавица. Не знам как мъжът ти не се страхува от твоите командировки /може пък и да се страхува, но поне не съм прочела да си писала по въпроса/.   newsm78

Лени, Фифундрела, Марида, Джизас, страхотно изглеждате, момичета! Искрени поздравления!   bouquet

Наирянка, нямам думи за теб. Толкова си хубава... Hug

Ч. Р. Д., КатеДжин! Бъди жива и здрава и винаги доволна от живота!  bouquet

Аз правя три месеца с Дюкан и да се отчета:

ж Килограми: - 18
ж Талия: - 15,5 см
ж Ханш: -  13 см
ж Бедро: - 7,5 см
ж Бюст: - 14 см

Това е. В подписа ми има две сЛимки от събота. Както писах преди, стари снимки имам в стария комп, но засега е на поправка. Като го "излекуват", ще сложа и някоя стара снимка, макар че не обичах да се снимам преди.

Целувам и прегръщам всички!  Hug

# 772
Мацки, аз пак да питам  Embarassed
Някакви физически упражнения или фитнеси правите ли?
Аз имам един велоергуметър, мисля да го докарам и да връткам педалите.

# 773
Благодаря за поздравите! А всички които не могат да преценят голямата разлика да си направят точно такава апликация на една снимка двата образа и тогава ........ newsm03 - ах каква красавица

# 774
labello  Tatit  Молбата Ви е изпълнена,линийката е поставена  Hug   bouquet

smileys Благодаря ти мила.  Hug
Благодаря и за подкрепата на другите момичета   bouquet

Момичета,вие сте най -хубавото нещо ,което ми се е случвало    love001 newsm51
Вие напълно променихте живота ми  Cry /това са сълзи от радост
Благодаря ви отново.  bouquet Много съм се разчувствала днес  smile3532

Браво на момичетата със снимките...изглеждате зашеметяващо  Heart Eyes  love001

Момичета,довечера съм нощна смяна и ще се съберем да пийнем по чашка с колегите.Аз не де  Naughty
Кола Лайт позволена ли е в ударния период или да си цокам водичка?   bouquet
Оф ,отивам да се баням,че съм цялата във винервайс  Sick

# 775
Еееееее....... Shocked
Днес ме разбихте Crazy
Направо нямам думи smile3505
Много снимки, много нещо....
Страшни мацки.... newsm20
Голяма промяна....
Благодарение на Дюкан и волята на всички доверили му се...
Лени, Фифундрела, Марида, Джизас - адмирации newsm10
Чудесни сте!!!

# 776
Лени, Цоци, Марила, Фифундрела, Джизас и всички други момичета, чиито снимки видях- супер сте! големи разлики! браво за постиженията!   bouquet
аз съм несериозна и съм се отдала на прегрешения... Embarassed това е положението- знаеше се до къде ще се стигне  ooooh!
както и да е, не се хваля и не се оплаквам, просто споделям слабост... Tired
ето малко снимки от рафтинга - бялата каска,  цък и  пак
smileys, тези снимки в подписа ти, сегашни ли са? и ако да- от къде ще свалиш 10 кг?

Последна редакция: вт, 24 юни 2008, 16:24 от ros4enka

# 777
  • Испания

Момичета,довечера съм нощна смяна и ще се съберем да пийнем по чашка с колегите.Аз не де  Naughty
Кола Лайт позволена ли е в ударния период или да си цокам водичка?   bouquet
Оф ,отивам да се баням,че съм цялата във винервайс  Sick

Може и Кола Лайт, и Пепси Лайт.

# 778

Здравейте сладурки!

И честита ви нова страхотна тема, нямашеме само 4-ри дни и бая имам за четене, ма след малко почвам....

Много искам ако може да споделите с мен, дали ползвате някакви мазала, за стрии, за стягане или за целулит и всякакви такива, от кое сте доволни, че май са нужни???

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Много благодаря и почвам да наваксвам   bouquet  bouquet  bouquet

# 779
daria_86 цъкваш шна една от нашите лентички и следваш указанията и си правиш своя, а след това от подписа сама си променят колкото си свалила, лесно е

момичета, всички сте страхотни на снимките, браво   bouquet

аз да ви кажа какво си мисля, а вие ако имате желание ми дайте съвет, значи на 17 юни ми махнаха сливиците, а днес сме 24 юни, предполагам че утре или в други ден ще мога долу горе спокойно и нормално да се заема с пилешкото и искам да мина само на протеини около 5 или 6 дни, защото до сега все ям супички и кашички и те все зеленчукови, почти не можех да ям месо, та въпроса ми е- според вас ако направя 5 или 6 дни само на протеини ще сбъркам ли, като до сега схемата ми беше 1/1 и си свалях успешно, просто сега пък се събраха тези дни на каши и зеленчуци предимно и то сякаш доста и затова питам?  newsm78

и аз вече подготвих снимките където съм дебела, нямам търпение да достигна желаните килограми, че да ви пусна, да видите

Общи условия

Активация на акаунт