Дюкан-110 - има ли други като нас изхвърлили 3 тона мас?

• 45 219
  • 887
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Сто грама са си сто грама  Grinning . Аз не пропускам да се похваля Mr. Green

# 796
Позитивно след такива изказвания не мога да гледам. Naughty
Живи и здрави да са всички с много минуси,пък било то и в грамове,било то преди или след МЦ,защото усмивката на лицата ни идва точно от такива свалени грамове. Hug

# 797
Здравейте ето ме и мен ,не пиша често ,включвяам се от време на време.Да се хваля за свалени килца няма ,щото сега съм на ПЗ и ония -3 дето бяха изчезнали в последните 2 дни от П пак са си с мен Sad .
Искам да споделя с Вас обаче ,че ми изчезнаха червените линии по бедрата от напълняване,много съм доволна.купих си стягащ лосион на Евелин от който ти става едно такова хладничко,много е гот...Айде  Hug  на всички

# 798
Сто грама са си сто грама  Grinning . Аз не пропускам да се похваля Mr. Green
То и аз така Mr. Green,но като гледам сме много  Mr. Green.
Браво бе момичета каква разлика има ПРЕДИ И СЕГА голям стимул сте ми  bouquet.

# 799
Ауууууууууу страхотни снимки сте сложили, не ви назовавам по имена, за да не пропусна някого и после да има сърдити  Joy
Свалям ви шапка  newsm20
И аз да се похваля, че имам - 0.500 гр.  Joy (вече бавно, но славно до победата).
 bdbaloni на Катя.
Честито на тези с повод и с минуси.

# 800
  • Варна
Мале, мале, що хубост видях тук днеска, думи нямам Heart Eyes. Браво момичета  smile3501

Лени, Цоци, Марила, Фифундрела, Джизас -  страхотни нови тела сте показали на снимките  smile3525

Кате Джин, Честит Рожден Ден  baloni bdbaloni baloni Желая ти  да "плуваш" в море от любов   bouquet

Ла Форнарина, честито намаление  newsm10 Париж добре ти се е отразил  Thinking

Орелия, на първата снимка да не си снимала някоя комшийка  и сега да ни гъбаркаш тука
  newsm78

v1v1, честити 2 месечинки с Дюкан   bouquet

Росченка, Ривела  Hug

Сигурно пропускам някого  Hug

# 801
Фифундрела, Марила, Джизас- браво , момичета! Наистина такава голяма промяна е голям стимул за новите дюканки! Peace Постигнали сте толкова много.
И аз се радвах преди на 100-200 грама, а сега много ми липсва в трета тази стимулация от кантара.
Днес правя 10 месечинки с Дюкан и вас! bowuu И смея да кажа, че и аз на снимката от ПРЕДИ съм доста по-различна от СЕГА.  Heart Eyes Харесвам се СЕГА. Flutter
Мирела1963, прочетох за целулитния ти проблем. Мисля, че освен пиенето на много вода, мазането с подходящи кремове, антицелулитните масажи също биха повлияли. Преди ходех на лимфодренажни, но това беше доста преди да започна режима. Целта на тях е да се раздвижи лимфата и да се улесни изгарянето на калории/ пиша го , без да претендирам за изключителна компетентност, това бяха думите на масажиста ми/. А на теб точно такива масажи биха ти помогнали за разбиване на тия депа.

# 802
Позитивно след такива изказвания не мога да гледам. Naughty
Живи и здрави да са всички с много минуси,пък било то и в грамове,било то преди или след МЦ,защото усмивката на лицата ни идва точно от такива свалени грамове. Hug

newsm10

# 803
  #2gunfire  какъв съм заплес

Ч.Р.Д на КатеДжин  bdbaloni
И едно голямо благодаря на Вещи ,затова че вече имам редче в табличката

# 804
Да попитам - по какъв начин могат да се консумират триците, за такива като мен, които не могат да ядат кисело мляко?
Може ли под формата на кекс, тутманик, палачинка?

# 805
Лизи само кисело ли не можеш. Ако е минало термична обработка?
Аз ям триците единствено под формата на палачинки, кексчета(сладки; солени). До сега не съм ги яла "сурови. Така, че става.

# 806
Да попитам - по какъв начин могат да се консумират триците, за такива като мен, които не могат да ядат кисело мляко?
Може ли под формата на кекс, тутманик, палачинка?

Аз лично ги ям и с прясно мляко.

В книгата има една рецепта за палачинка с тях:
1 с.л. житни трици
2 с.л. овесени трици
1 жълтък или цяло яйце
1 с.л обезмаслена извара
Всичко това се размества и се изсипва в тефлонов тиган, евентуално намазан с капка олио.

Всички ли спазвате режима абсолютно стриктно??
Без никакви странични храни, освен тези в книгата??

# 807
Lizi, има рецепти и с прясно мляко Peace. Погледни тук: www.dukanskirecepti.wordpress.com

Цвети Русимова, честита ти десета месечинка  bouquet!!! Страшно се радвам за резултатите ти и често се възползвам от снимчицата ти за мотивация- страхотна си Heart Eyes

djani,   bouquet Hug  ... и искаме снимкиииииии Mr. Green

marila, какъв крем използваш за бюста и доволна ли си Rolling Eyes ? Благодаря (че да не спамя после Blush ) Hug

# 808
Благодаря ви момичета  bouquet Аз вече видях рецептите и те ми пасват доста добре, само изобщо не мога да консумирам кисело мляко в чист вид Sick

# 809
Поло-уоли Използвам на Lirene. Не мисля че се уголеми но поне малко от малко кожата се позаглади. Иначе изглеждаше като съсухрена- извинете за откровенията. А има и един гел на БИЛКА за извайване на бюст от бяло грозде(това е новата им серия).

Общи условия

Активация на акаунт