Дюкан-110 - има ли други като нас изхвърлили 3 тона мас?

• 45 142
  • 887
  •   1
Отговори
# 810
Привет отново!
Много благодаря на всички за хубавите думи и искам да кажа нещо, което ще прозвучи като оправдание, но не е.
Недоволството от мене си и посочването на конкретни недъзи по тЕлото ми на снимки в никой случай не е проситба за комплименти, а се дължи на личната ми хиперкритичност, самовзискателност и амбиция. До голяма степен се и самоиронизирам,
Това е, хау Laughing

Виждате, че всичко е възможно, и всичко зависи от нас самите, аз нямам нито едно прегрешение от началото на режима - с изключение на:
1. Преядох с режимна храна - нарочно, веднъж - за да видя какво е усещането и какво ще стане.
2. Изядох двойна порция крем без карамел, пак веднъж /т.е. 500 мл. пр. мляко./
И да, мисля, че мога да се гордея със себе си. И силно се надявам тия снимки да са стимул за много от вас - и аз не вярвах, че е възможно, но ето, че се получи.  Дано задържа кг си, защото, както знаете пия хормон и се очаква да кача, но това само ме кара да бъда още по прецизна към манджата си Joy

афродита, беше ме питала за плажа на Перла, извинявам се, че чак сега отговарям - сега е спокойно и хубаво там, но защото още не е сезона - тогава е по-оживено, има капанчета на плажа, плажна такса, чадъри, изобщо леката лудница, която аз исках да избегна, идвайки сега. Някога беше прекрасно, тихо местенце, не случайно е бивша резиденция, съчетанието гора-море е страхотно, но сега "обнародването" си е казало думата.

Фифундрела, имаш много изразителни очи, а за разликата съм ти писала и преди - браво  bouquet
Марила, адмирации, постигнала си голяма промяна!  bouquet

Перлич, Татит, Поли, Лени, Присила, Росченка (не можах да ти отворя снимките, проблемът е в моя телевизор hahaha) Heart Eyes

Момичета, имам силното желание да обърна персонално внимание на всяка една от вас, но е невъзможно в полевите условия, в които съм Grinning
  Хванах цаката на великия релакс, или поне така си мисля, защото вече съм спокойна и съумявам да се наслаждавам на скуката Crazy

Потърсих сена на таблетки тук, в аптеката ми дадоха немския вариант - Бекунис се казват, много по-добри са, няма болки в корема, няма свръхразхлабване.

Хубава вечер ви пожелавам! Hug

# 811
Здравейте момичета Hug
Лени, Цоци, Марила, Фифундрела, Джизас, Ори, просто онемях. Страхотни сте! Невероятна разлика, постигнали сте толкова много, възхищавам ви се!   bouquet

# 812
Привет от мен!
Поздрави на всички с поводи, месечинки и намаления. Да си кажа аз - според мен стига толкова съм отслабвала .....
Съжалявам само, че нямам снимки от преди .... Е ако не се справя от първия път ще редактирам  Embarassed
Мда, не стана .... може ли някой да ми каже как да кача снимка на лични ... благодаря предварително   bouquet

# 813
             Хиляди извинения, грешката е изцяло моя, вместо лентичка, съм написала табличка. Каили, благодаря за вниманието, което и ми отделила, в последствие прочетох, че трябва да я поставя в подпис, но не успях. Понеже ме чука амненията, може ли някой да ми обясни ПОДРОБНО с едно ЛС какво да правя newsm78   Мили дюканеси, виждам Ви ак се топите и Ви се радвам безкрайно, да сте все така упорити  и само надолу!   bouquet Лизи, аз триците ги ям само във вид на питка, като и приготвя такава после шест дни нямам грижа. Ето и моята рецепта: 18л.ов.трици, 2 яйца, 200 гр. кисело мляко, сол на вкус и малко черен пипер. Подмазвам тавичката (ф 20см.) с 2-3 капки олио с памуче и пека на 180 градуса в загрята фурна. Ще го наблюдаваш и щом добие слабо златист цвят, ще го изключиш. Като поизстине   го режа на 6 порции и за 6 дни си го хапвам като закуска - може с к.млекце, може с извара, може с 1 яйце, както го предпочиташ. Аз си го хапвам чисто с кафето. Добър апетит.

# 814
Здравейте мили момичета!
Честит рожден ден на КатетоДжин  smile3510 - бъди здрава, усмихната и винаги обичана  newsm51
За снимките - направо нямам думи, страшно свежи и подмладени - Браво smile3501 smile3501 smile3501
При мен няма промени - инвестирам си.
Пожелавам ви здраве и минусова седмица!

# 815
  • Стара Загора
Ори на последната снимка станах

# 816
Здравейте!
Искам да ви попитам дали в П дните може да се хапва таратор,защото ми е останало в ума,че някъде четох,че краставиците са позволени в малки количества,но не намирам къде!  Embarassed
Иначе и аз свалям бавно ,но славно-последната седмица 1200гр.,паднах на 74,3,което си е доста голямо постижение за мен!Не помня от колко години не съм виждала тази цифра на кантара!  Grinning

# 817
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Добър вечер!   bouquet
 Кате, ЧРД, много здраве, щастие, любов, пари и всичко което ти си пожелаеш! цък

Иначе аз съм режимна.
Таратор само ако е с много малко краставица, да речем 1/4 корнишон и да не е основно ястие.

# 818
  • София
Да споделя-засега се самонаказах, което май помогна да не си отнеса последиците за прегрешенията в неделя. Силно намалих количествата храна и слава богу-поразмърдах кантара.
По-готиното беше, че днес в един магазин черен ленен панталон номер 42 ми беше яко широк  Laughing Laughing, е структурата уви ми е такава-че в ханша ми беше ок, но на талия направо ми се въртеше. Съдба Simple Smile

Намерих снимка ден преди да почна режима. Слагам я , с уговорката, че играя със сина ми хоро и не съм си скрила умишлено лицето-просто фокуса на снимката не съм аз Simple Smile
http://images26.snimka.bg/006179432.jpg
Тук съшо май се виждат "чертите ми"  Twisted Evil -
http://images26.snimka.bg/006179530.jpg
Ето и в лице с брат ми:
http://images26.snimka.bg/006179434.jpg
И бузи, та бузи (и не само):
http://images26.snimka.bg/006179533.jpg

Като закръгля два месеца ще се снимам подобаващо, дано има какво да се покаже Simple Smile

Последна редакция: вт, 24 юни 2008, 21:07 от Emi

# 819
Деси 78 , може да използваш кисела краставичка(режимна) като подправка т.е. в ограничено количество!
 Приятна вечер на всички !
 smile3525

# 820
Фифундрела, djizas, Марила,Мисиз Дел, Еми - страхотни снимки, невероятна разлика и промяна Peace Поздрави!!!!
Фифундрела - просто не е за вярване, че на снимките е един и същи човек!!
Браво, момичета! - надявам се и аз някой ден /скоро/ да постна снимки без смущение Embarassed Simple Smile

Лабело, за кексчето - с две лъжици царевично нишесте и 2 яйца е дозата за два дни в моя случай - не забелязах да качвам повече от него - надявам се да е режимно достатъчно.
Снимка ще кача веднага - във вариант кексче и във вариант соленка.
Надявам се, че гърлото ти вече е добре Simple Smile

Поздрави на всички дюкеси и  Hug още минусчета утре!

# 821
  • София
Мишана аз още нямам разлика  Joy
но те черпя предварително със спретната преди 10мин тортичка:
,
дано си добър пророк Simple Smile

Последна редакция: вт, 24 юни 2008, 21:35 от Emi

# 822
Еми, аз сигурно съм ошашавена вече от толкова снимки и прекрасни резултати - но мога да споря с теб, защото на снимката на аватара ти изглеждаш свалила в сравнение с другите си снимки Simple Smile Simple Smile Peace

Или пък трябва да почерпиш фотографа Joy  bouquet

# 823
  • София
Еми, аз сигурно съм ошашавена вече от толкова снимки и прекрасни резултати - но мога да споря с теб, защото на снимката на аватара ти изглеждаш свалила в сравнение с другите си снимки Simple Smile Simple Smile Peace

Или пък трябва да почерпиш фотографа Joy  bouquet
Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry
Тази снимка е от миналото лято. Уви, моите "преди" и "сега" не са в реда, в който ми се иска.......... Cry Cry Cry Cry Cry Cry Rolling Eyes Rolling Eyes Embarassed Embarassed

# 824
Хей, какви са тези муцуни? / Sad Sad/ не исках да те натъжавам Embarassed
Успехи, Еми! И усмивки - ето така!!!! Grinning Grinning Grinning

Щом си с Дюкан и дружината - ще успееш - на мен този сайт много ми помага при мотивацията  bouquet Simple Smile

А и тия почти 5 килоца на лентичката ти са показателни - за бъдещето.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт