МНОГОДЕТНИ МАМИ 38

• 20 415
  • 325
  •   1
Отговори
# 105
July Morning!   Поздрави с тази песен http://www.vbox7.com/play:1c1b0ce6 ,пожелавам и мами успешен ден

# 106
Добро утро !!!
Ей,тази Велинка как знае коя песен да ни пусне на ранина.А аз се чудя защо не мога да спя ,постояноставах,а то защото било July morning - да посрещаме изгрева.Велинче,пак ме разтопи,а и винаги ме изпреварваш. HugПоздрави за всички мами!

# 107
Привет и от нас!
Май всички вече са в отпускарско настроение. Ние в събота бяхме на последната/засега/ сватба, като си направихме и една хубава разходка, познайте къде:
http://community.webshots.com/album/563970991wAlZwE

За сега толкоз! До скоро! Hug

# 108
Наде , че това е Плевен,защо не се обадихте? Crossing Arms Аз ще идвам в София тази събота  smile3533
и към мамите от София  Hug Как да стигна от ж.п.гара до "Цариградско шосе "119?

Последна редакция: ср, 02 юли 2008, 22:05 от natalia_viktorovna

# 109
Наде , че това е Плевен,защо не се обадихте? Crossing Arms Аз ще идвам в София тази събота  smile3533
и към мамите от София  Hug Как да стигна от ж.п.гара до "Цариградско шосе "119?

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=a986fe6808c0ef0ec813364e27b156 … p;ix=64&iy=27   дано се отваря линка с адреса. мястото е много забутано. с такси , ако питаш мен. или до Плиска с кой да е рейс, оттам с такси.

# 110
Пиги, миличка как си? От както съобщиха мястото на взривовете мисля за вашето семейство... Здрави ли са прозорците ви?
Дано да сте по-далече и дано Цвети да не е много уплашена! Знам че в момента не ти е до интернет, но ако имаш нужда от нещо - обаждай се, аз съм си вкъщи, може да ни дойдете на гости. Тел. ти пускам на ЛС
Останалите момичета - вие как сте? Уплашихте ли се? Аз се събудих от гърмежите и грабнах бебето, без да знам какво да правя...

# 111
Наслуки, привет, днес е най-добре да не извеждаш бебето, аз така реших, затворила съм прозорците плътно и съм пуснала новините, надявам се да не ни лъжат и всичко да е наред.

Ще ти се обадя за утре, днес май няма да е подходящо за среща.

Пиги, ако се наложи, и аз съм насреща. Имам и кола, мога да дойда да ви взема. Пращам ти тел на лични.

# 112
И ние сме добре.Много страшно беше. Sick
Сега чакаме вероятния взрив на 20 т тротил.Дано ни се размине Praynig

# 113
Оф, бебето да не го извеждам - горе-долу става, ама големите newsm78
Те няма да устискат дълго вътре. Пък и ние вече излизахме, сутринта преди да съобщят за взрива, ходихме до пазара за мляко...
Да, за среща, днес сигурно няма да стане. Но нали не бързаме за никъде Simple Smile

Мишимади, вярно, че и ти си в този район. Баш пък сега да те стряскат така  #2gunfire (тоя емотикон хич не го обичам, ама сега е много подходящ)
Тротилът дано оцелее  Praynig

# 114
Натали, не ти се обадихме, защото бяхме за половин час там, бързахме да се приберем, да върнем колата на брат ми. Но виж щом ще идваш в София може да пием по кафе. Hug

Сутринта и ние доста се стреснахме от взривовете, даже помислих да не е гръмнало Кремиковци, та даже се зарадвах, че ако е гръмнало ще се оттървем от тая отрова.
Казах на детегледачката да ги изведе за два три часа. Все пак казаха, че няма радиация. Дано не ни лъжат и да научим в последствие за нещо такова.

Може ли някой да ми каже като нямам цикъл, поради хормонални проблеми вече 2 години, може ли да забременея/щото стана гаф с презерватива снощи/. Докторът ми казва, че не можело, но аз се притеснявам, пък хич не ми се пие това хапче Ескапеле, щото чета доста негативни мнения за него. Надявам се да ми отговорите ,защото нямам много време. ooooh!

Целувки на всички!

# 115
едва ли ще забременееш  Peace

само ние ли нищо не сме чули  newsm78 то вярно че по това време с татито  luvbed и чухме нещо съвсем слабо, ама реших че работниците си изхвърлят нещо от някой покрив  Thinking после си изведох децата навънка за 1-2 часа  ooooh! сега обаче съм спопънала мъжа ми да заминаваме за някъде и само го чакам да си дойде и да се натоварваме, в неделя се прибираме.

да добавя за презервативите, откак родих Орлин пак с операция така съм се нашашкала нещо , че само се стягам и незнам какво ми става. та си купих един лубрикант за който казват че унищожавал всички вируси на папиломи май бяха или пък нещо свързано с рака н ашийката ли беше - трябва пак да прочета -  и даже и в ваната може д асе ползва. та така хем презервативите са по стабилни нали се сещате Simple Smile хем ако има някъв такъв вирус се унищожавал веднага. лубриканта е от водорасли на водна основа , изцяло е природен освен консервиращата съставка, няма силикони, лепкави неща и т.н. много съм доволна и много ми помага  Peace

Последна редакция: чт, 03 юли 2008, 14:10 от Anaise

# 116
http://i27.tinypic.com/zx2yb6.jpg  - почерпка от нас!Имаме си рожденичка.Взривовете малко ни объркаха работата,ама от я успокоявам ,че това е по случай рождения и ден.

# 117
Скъпи дружки от София ,беше страшно само като слушах и гледах по ТВ-то ....представям си какъв ужас сте преживяли вие в действителност Надявам се ,че е истина че не е опасно за хората  Praynig

Честит Рожден ден на Мария -Магдалена newsm59

# 118
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИЯ - МАГДАЛЕНА!!!
 nbirthday Tada

# 119
ЗДРАВЕЙТЕ, МАМИ!!!!!!!! Party

Мома Цоцоланка е на линия вече! Уморена, изцедена и грохнала се завърнахме в селската ни къщурка сами с дядо Лъчо!

Липсвахте ми много! Ще качвам снимки и ще разказвам - по-късно, както и по-късно ще чета всичко, което сте писали!

Прегръщам ви!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт