МНОГОДЕТНИ МАМИ 38

• 20 413
  • 325
  •   1
Отговори
# 90
здравейте момичета
Ние се завърнахме от Сандански.Йоана взе 5 медала от републиканското.Представи се блестящо,като се има впредвид,че преди последните си 2 старта си притисна пръста на багажника на колата и се наложи да плува със шина и лед.Детето стисна зъби и се бори мъжки и взе среброто.
http://images.annaanastasova.multiply.com/image/2/photos/43/500x … amp;nmid=47979349
Голяма жега е и В Русе.Не се диша.
Видяхме се с мама Цоци за едно кафенце в Благоевград.Много поздрави на всички от нея.Няма да минават през Русе,защото вече са се напътували/разбираемо при тези жеги/
Наталка-Джо е много пораснал и е още по голям сладур.Искрено ти съчувствах за пътуването.
Наслуки-за подсечено дупе най ми е помагала хума/от аптеката/.С едно единствено намазване и се оправаха децата.И с кремове минава но много по бавно.
Stella Maria -много неприятно това с енергото.Добре поне,че са реагирали бързо
Джулка-качвайте се на колата и марш към Русе.Един от най големите специалисти арелголози е именно тук/разбираемо защо/
пРИЯТЕЛ НИ Е.оБРИВА НЕ Е ШЕГА.Ориви от топло по корема няма,те са по гърба ,по слабини и гънки.Може да е от всичко.
Най неприятната случка в моя живот беше точно с обрив преди 7 години с Павел.Съдбата тогава го спаси/алергията беше към антибиотик тогава/На мен ми прилича на обрив от бълхи.По скоро алергиа от ухапване от бълхи.Зиртека трябва много внимателно да се дава.Той упойва

# 91
Ох....време нямам да пиша  ooooh!
Първо да кажа , че Цоци и чудесното и семейство ми бяха на гости 2 дни! Прекарахме си чудесно , и децата се наиграха, особено малките! Mr. Green имаме много снимки ама не съм ги качила още Crazy щото не намерих време да стигна до тях!
За Къци - обрива като че ли взе да се успокоява. Явно последните лекарства му повлияват Thinking
Ани не е от бълхи. Той е хапан от бълхи и сме установили как се изприщва от тях. На големи твърди пъпки. Тези са нещо много различно. Забраних му да ходи временно в парка. Не се знае там какво цъфти по това време. И като се има в предвид ,аз колко алергии имам на полени  ooooh! може просто да прави реакция от някои от тях.
Айде, като поотикам работата ще ви кача снимки Hugот срещата с Цоци
Лек и прохладен ден ви желая. Тук  Crossing Armsне се очаертава да вали

# 92
Леле,никаква активност при нас напоследък.Къде сте бе,мили мами?Разбягахте се ,а аз и още неколцина трудно подържаме огъня.

# 93
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Станислава - голямото момиченце на  на nevi!
  на радеток- всичко най- прекрасно ...
  на татко Ники на близнаци - наздраве!!!

bouquetЧестита победителка на Ани !Желая и все така яростно да преследва целите си.  bouquet

Anaise, бързо да се оправяте ...време е за почивки  Naughty болестите далеко
JuliS,

Първо да кажа , че Цоци и чудесното и семейство ми бяха на гости 2 дни! Прекарахме си чудесно , и децата се наиграха, особено малките! Mr. Green имаме много снимки ама не съм ги качила още Crazy щото не намерих време да стигна до тях!
search search search search search search search search
Stella Maria не мога да повярвам че са ви оставили с неплатени сметки цели три месеца ...те такива компромиси не правят с българите ...Иначе всичко друго си е типично по български .
Желая на всички весели почивни дни!
И дано бързо се отървеш от бактериите ..
Джо, много си сладък .....и остроумен Heart Eyes

sweatingи при нас е много горещо .....Аз реших да направя курбан за здравето на децата си на Петровден И накупих 6 тарелки с пилешки филета ....То пък курбан с пиле не можело. И сега се чудя какво да правя Трябвало курбана да е от агнешко или телешко  Thinking  Освен това реших да отпразнуваме рождения ден на София три дена предварително (заради почивката ни с тъста) И сега отук - отам ми казват че не било хубаво по- рано да се празнува.....На мен пък сърце не ми дава да и кажа че ще и отложа рожденния ден заради нашата почивка Вие празнувате ли по- рано ? И въобще обръщате ли внимание на такива поверия?
Друго при нас ново няма ....Е, щях да излъжа . Една съфорумка днес ме направи много красива  4470  bouquet
Албенче ,къде си? Ще ти пиша на ЛС...

# 94
Ей,голяма съм ... ooooh! и аз исках да честитя на Йоана на ani69.Браво на детето и само така newsm10 newsm74

# 95
  • Не съм от тук и съм за малко
Някой пита за мен?  Embarassed Тъщичке, какво се присети? Вярно, че бях обещала снимки, ама главата ми пуши от работа, не мога са се добера до компютъра за "лично" ползване, все нещо спешно има...

Честито на рождениците! Да са живи и здрави!   bouquet

Раде
  newsm51

Честито на Ани, голяма радост ви носи Йоана, все така да е борбена и много успехи и пожелавам!

Юле, дано скоро съвсем отмине тоя обрив, но беше добре да сте наясно за причините. Колко хубаво че сте се видели с Цоцоланкини  Laughing

Лека и прохладна нощ!

# 96
Добро утро ,мамчета!
И аз като Stella Maria имах подобно преживяване.Бях закъсняла само с един ден,беше през зимата,отоплява ме се с ток,Джо беше бебе и с температура към 40,батковците бяха на училище,звъни чичкото от енергото и казва че ще спират тока,аз просто бях изключила.Обясних му съвсем тихо и културно каква е ситуацията,той ме пита кога ще го платя,искаше да знае точния час,аз казах незнам,първо трябваше да заведа малкия на лекар,да се приберат децата от училище и т.н.И той най-безжалостно ми спря електичество,беше към 11,пуснаха към 5,представете си,студено,няма къде да стопля ядене ни за големи ни за малкия,нито да преваря водата,нито да стопля за миене,тичам да се разправям до енергото,там опашка от повече 20 човека като мене.Някакъв ужас,бях бясна,защото трябваше да си платя и такса включване,писах една жалба,но и до днес нищо.Даже бях и забравила.Сега не съм плащала ток трети месец вече,но знам че може.
Anaise За курбана знам че каквото ти се падне,може и петел и риба.За пилешко незнам.Курбан никога не съм правила,рожденни дни по-рано да.
За рожденници днес.
И за шампионката
Дипломата в Търново не я намериха,сега вадя дубликат,който ще стане другата седмица,не се знае кога.Понеже имат много работа .Май ще изпусна сроковете за кандидатстването.
Никой не ми каза за това,моля пояснете ми.Как ви звучи?
Цитат
Свидетелство за професионална квалификация, трета степен.
Лек и приятен ден  newsm51

# 97
Здравейте мами! Първо да ви почерпя с малко закъснение за рождения ден на нашия батко . Стана на 5 годинки и е много щастлив. Черпя ви със закъснение, защото бяхме на море. Духнахме свещичката на плажа и той беше много радостен. На моренцето беше прекрасно. Аз не бях с големи очаквания, защото предишни почивки за били силно казани "почивки". Но този път наистина се отпуснахме и се чувствахме като нармални хора. Бяхме в Гранд Хотел Варна на Константин и Елена. Препоръчвам го на всички хора с малки дечица. Много хубаво и спокойно място. Който е бил там знае за какво говоря. Но хубавите неща се изнизват неочаквано. На всички вас, които им предстои почивка им пожелавам да изкарат незабравими моменти.

# 98
Честит Рожден ден на Йоана на desi_jul

# 99
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Тъщичке,ми питай по телефона да ти кажа веднага Hug Това дето си накупила си го наготви пак както си намислила,но вземи едно шаранче,изчисти го и го изпечи цяло с главата-то ще е курбана,питка и червено вино-това се иска за да се отчете курбана,другото ядене -каквото си нагласила вече-това е,и ако няма свещеник да отчете курбана пък си остава един обикновен банкет Hug За рожденните дни  newsm78 по принцип не се празнуват,ама както я направите
На рожденниците  Heart Eyes огромна целувка и прегръдка  bouquet Весел празник и да почерпите  Flutter
На медалистката и на родителите и   bouquet поздравления и пожелания за още по-големи успехи,милото и със шина да плува...героиня
Цоци дойде да се видим но неостанаха,защото вече им се прибираше в Добрич,а искаха и да изненадат родителите си като пристигнат по-рано от обещаното ,че и зетя да им погостува по-дълго Mr. Green те разгледаха сами Царевец и дойдоха на Арбанаси,там се видяхме и от там ги изпратихме за Добрич,но пък обещаха на връщане като волни птички без деца да дойдат
http://images26.snimka.bg/006204914-big.jpg  те
http://images26.snimka.bg/006204917-big.jpg   почти всички
http://images26.snimka.bg/006204918-big.jpg   ето за кого е люлката
http://images26.snimka.bg/006204919-big.jpg   след играчка идва плачкааа
http://images26.snimka.bg/006204920-big.jpg   обаче дядо поп оправи работата

# 100
Днес почитаме Светите Апостоли Петър и Павел
Честито и на нашите именици   bouquet  bouquet  bouquet Павлина  на Пролетната фея,Петър на Галя,Павел  на irinaradeva ,Петър  на СуперТеди,Петър  на радеток,,отец Петър  на ДИДКА, newsm78 Пепи на тедивас и Павел  на ani69
 (ако някой съм пропуснала  , моля за извинение )
Дидка, благодаря ти за отговора   bouquet . Кажи сега от тук нататък как се прави курбана ? Майка ми ми каза , че вече всяка година трябва ...дето се казва - до гроб. Колежки пък ми казаха ,че сама си наричам - за една година , за три или завинаги ....
Наталчето   bouquetи на теб ти благодаря
Весел празник !

# 101
  • Попово

Честит имен ден на празнуващите  Hug

# 102
Хубав празник на всички именници  bouquet и приятна неделя на всички останали Hug
Вчера изпратих Ивчо при майка ми и в къщи веднага се усети, че сме с един по-малко Wink Но вечерта, като му видях празното креватче и ми стана някак....знаете как е Rolling Eyes Sad

# 103
Здравейте, мили мамчета.
Черпя, защото днес нашата малка Поли е именица.

Освен това от днес тя е християнче - кръстихме я. Е, не беше кой знае какво - само ние и кръстницата. Дори кръстникът не можа да дойде, че снощи им гръмнал бойлрът и трябваше да го оправя.  Sad  Но както и да е.

# 104
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 HugБлагодаря за поздравленията,двамата ми именника днес са в особено приповдигнато настроение!
Честито и на всички празнуващи днес   bouquet от здраве и добри приятели да не се отървете  Mr. Green
Пролетната Фея поздравления   bouquet и специални поздрави от отчето,че сте отишли така рано и така в камерен състав,но сте я кръстили именничката,малката феичка  Flutter
Много съм уморена вече,Павчо вече си е в къщи ваканция #Crazy какво ще се правим незная-иска игра-няма деца около нас и му е скучно ooooh!,аз имам няколко невзети изпити  ooooh! от много задачки и ангажименти неможах да се явя,ама здраве да е, все ще ги взема  Hug няма да се излагаме я  Joy Утре ще ходим рано-рано да прибереме Ваня с багажа от Троян и ще има кафе-пауза при Юлето и Галин!
Успешна нова седмица момичета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт