МНОГОДЕТНИ МАМИ 38

• 20 413
  • 325
  •   1
Отговори
# 75
 doh doh doh doh doh doh doh doh doh doh
Обърках го с Яни  Embarassed

# 76
тъща3,разсмя ме с бисероте на щерката! newsm62
Jilis,аз самата като ученичка направих обрив от краставици - вече незнаем какво ядем и с какво е натъпкано.Така,че може да не е алергия ,а просто от нещо да е провокирано.За лекарства си го разпитала?Да не е взел нещо по грешка?И най -добре - заведи го на специалист.
Кой/я е д-р Нивеа?

# 77
# 78
Тъще, няма проблем с притреперването, всичко е ок. Обаче пък лекуваме стрептококи в нослето. Днес му биха превенар, а отделно пък взех резултати от урина, и не са много хубави, сега не мога да намеря лекарката да ги разтълкува. Та си имам занимания със здравето на Коко, не е като да няма... Поне Косето ходи на градина втора седмица, което е повод за почерпка, сериозно:)))

Бисерите на щерка ти много ми харесват. В тази възраст за ужасно забавни. Моят 5-годишен изръси следното онзи ден. Оплаквам се аз нещо на татко му, че каквато съм заобленка, приличам на лелка, а той: Нашата готвачка в Детската се казва Лелка. Аз го питам: Ами ти защо така мислиш? А той: Ми всички й казват Лелке....

А като го водих на лекар в събота, докторът му казва: Сядай, чичо, да те прегледам. А Косето: Какъв чичо съм ти аз? Да ти приличам на голям?

Джули, не ми харесва този обрив. Едно съседско дете имаше подобен и се оказа някакви упорити гъбички, не бактерии. Излекуваха се, но доста мазила трябваха. Също беше на ваша възраст, в пубертета. Задължително се бори за диагноза, не пробвай просто някакви лекарства. Намери добър кожен или алерголог. Май всички във форума препоръчват Мустаков. Дръж ни в течение.

# 79
Джули, непременно идете на кожен лекар. Също може да е топлинна алергия, щом нищо друго не ти идва наум като причина. Мъжът ми е имал. Много е неприятно, не я е лекувал, защото си отмина от само себе си.

Стела Мария, много е сладък бебко. Пу, пу ...

И Джо на Наталия е пораснал.

Поздрави на всички майки и дечица  bouquet

# 80
  • Попово
да си кажат мамите дето имат по 3-4 отделни раждания, как се навиха мъжете им. да добавя че при нас грешки няма и двете деца са планирани и смятам ако имам трето и то да е така.

нашия татко винаги е искал 3 деца, /у първите две имаше ред причини за да са с тавава разлика, и честно да ви кажа много се зарадвахме когато на третото теста излезе  EFP не ми се е налагало да го "навивам" допълнително  Flutter

# 81
Досега бях на разходка с малката.То било хубаво сутрин да излизаме!Малко ние трудно ,но се справих.МНОГО МИ Е ТОПЛО У ДОМА!И ни ми се готви ,ни нищо!Но прането ме чака - едно да прибера,друго да простра.

# 82
привет момичета,

ние се дресираме в къщи. Ема непрекъснато крещи, реве, мрънка, тръшка се, абе страшна чудесия е. но след като видях в цирка че са дресирали 5 лъва и 1 тигър няма начин да се откажа  Joy понякога така се разкрещявам че направо не мога д аповярвам че съм аз. гледам все с добро да става, чакам, мълча си, пък обяснявам, пак изчаквам но не би....  ooooh! и такава си е от малка. страшно мрънкало. сега съм я оставила да се приспива сама и повече няма да отстъпвам. порева малко пък и мина, после си беше събула гащите и по гол гъз се  мята като кон на родео на спалнята ни  Shocked , сега я оставих дано вече е каталясала щото аз съм. не ще да си спи в леглото те на местих я 10 пъти къде насила къде с убеждения. ама кат нямаме още една стая и сме си долепили леглата какво да правя. и в нас е страшна жега, всички седим голи дори и бебето. добре че то е кротко а не като сестра си че да съм полудяла досега с двамата. и ние сме всяка сутрин навънка а вечер чакаме татито ни и групово пак излизаме.

# 83
Уф, жегата наистина е ужасна...В офиса сме с климатик, но в къщи е страшно Close Снощи Владко от жегата или от друго не знам - беше много нервен, скимтя цяла нощ, три пъти ходихме "на пиш" и два пъти по толкова "дай вода" Mr. Green та почти не мигнах де... Ивака утре е за последно на детска градина и след това мисля да го метна малко при мама "на село", та да намалим леко числения състав Wink
Джули, миналата година Владко направи подобен обрив, който продължи 3-4 дни и отшумя без лечение. Преди няколко месеца го водих на тестове при д-р Мустаков (големия ми син беше пациент още при Мустаков - старши), резултатите - алергия към домашен прах, мухъл и плесени, която както ми обяси доктора е възможно рязко да се провокира при различни фактори - горещини, стоене на открито или в запрашена среда и да се прояви по нов начин. Естествено това не значи, че и при вас е същото, но може би е добра идея консултацията с алерголог.
Май ще вали Wear Umbrella

# 84
Анаис,Даммм,голи сме и ние.А и ние така си чакаме татито.Той ,горкия изморен,а на мен ми се разхожда до късно, че е хладничко.
И ако вали -  да завали,да разхлади,ама и да спре ,че не ми се седи у дома.

# 85
Момичета, днес имах големи преживявания с енергото Simple Smile)) Оказа се, че не съм си плащала тока три месеца (ами да вземат да пускат бележки отново, само това ли ми е в главата) и естествено, спряха ни тока. Аз междувременно на доктор, Валя и бебето на разходка, Косьо на градина, Теди в къщи, на компютъра, дори не е разбрал (лаптопа е с батерии). Разбрал, като му свършила батерията и ми се обади. Веднага отидох и платих таксите и спешно включване, в 2 часа дойдоха момчетата, вкъщи вече адска жега, бебе реве, пералня, сушилня, всичко спряло, не можем да стоплим пюрето на бебето, абе ужас.  И така, в 2 дойдоха от енергото, ама нямат ключ за ел таблото. Ключ имали лошите, дето го спират, а добрите, дето го пускат  - нямат. И така, звъняхме на домоуправителя, на кого ли не, няма никой вкъщи. Накрая Теди намери един майстор ключар и го доведе (майсторът ужасно приличаше на професионален крадец, ама свърши работа човека) и отключихме "нелегално" вратата, за да ми пуснат тока. Изобщо, големи емоции, голямо чудо. Ама аз съм си виновна, като не си следя сметките.

Коко е добре, урината е чиста, обаче пък на мен ми откриха някакви гадни бактерии, които трябва да лекувам и май ще се наложи наесен да спирам кърменето по-рано отколкото ми се искаше. Направо ми е криво, той така хубаво си цока, исках и него да кърмя до годинка, но докторът много сериозно ми каза, че действително се налага да спра и то най-късно септември, само за да не спирам през лятото... Сега свиквам с мисълта...

# 86
Стела Мария, много е кофти това с бактериите Sad Проучи хубаво обаче какво точно може да е лечението и не може ли по някакъв начин да се съвмести с кърменето. Казвам го това, не с цел да те натъжавам още повече, ако наистина се налага да спреш, но наистина ако има НЯКАКЪВ начин да се лекуваш и да кърмиш, ще си спестиш негативните емоции около нежеланото отбиване. Стискам палци да се намери решение thumbsup

И нас ни мъчат жегите. Бебка се изпъпчи много, има някакви жълти корички по веждите и челото, а в устичката - гъбички. Освен това като че ли има разстройство и дупето й се подсече .... Леле, колко много оплаквания станаха.... но всъщност Билянка понася някак дискомфорта, само дето реве повече  smile3514 Тъй де - какво друго да прави.

Можем обаче да се похвалим с растеж - наддала е 2 (два!) килограма - изписаха ни 3 кг, сега е 5! На ръст също доста е пораснала - 6 см. Те и другите наддаваха по повече от килограм първите месеци, ама чак толкова ... Знам обаче, че това е временно - до годинката се нормализира теглото.

# 87
Добър вечер маминки!
И аз да се оплача малко.Днес Джо беше на Търново и намери начин да се разхлади .Тичаше из университета с моятя студенска книжка докато един преподовател не каза:"Дай да ти пиша една шестица",при което Джо отговори:"Не може,тя е на мама"  Mr. Green
Беше тежък горещ ден,колко пъти смених транспорт  ooooh! .Даже на връщане влака беше със смяна на Левски.Иначе от тези модерните,но като спря на Пордим заради повреда в двигатела,престояхме един час без климатик,вода течеше от всички и на вън беше още по-горещо в 2 на обяд,мислех че ще се приберем до обяд а си дойдохме в 3.И дипломата ми така и не се намери и сега не мога да кандидатствам.В София ми искат оригиналната, а в Търново със снимка.
Джулка какво стана с обрива?
Нямам сили за повече,лека и хладна вечер  Hug

# 88
да се оплача и аз. правихме изследвания на бебето, взехме кръв. тромбоцитите са 513 като налиста ги дават 130 до 360. та сега се чудя грешка ли е, нормално ли е за бебета или да го водя някъде, да не му има нещо. стелче при вас колко са тромбоцитите?
Ема пък доста започва да ме притеснява с гласа си. то е все едно мрънкане, хленчене, крещене , напъване, но вече с месеци говори все дрезгаво и й се издува врата като почне да приказва. и нея ще я водя някъде ама някой знае ли къде ? даже на 3 годишните деца им прави впечатление как приказва дрезгаво и я питат болна ли е. ето оплаках се и аз.

# 89
Добро утро момичета kaffeetrmker_2
Стела Мария - неприятна работа са тези бактерии, надявам се доктора ти да намери решение за продължаване на кърменето Praynig Това със спирането на тока, изключена кабелна ТВ и интернет - го преживявах и аз няколко пъти, докато започнах да плащам всичките си сметки през e-pay - трябва ти само дебитна карта и компютър - и край на тормоза със сметките newsm47 Получаваш съобщения на посочения от теб e-mail и редовни напомняния, ако пропуснеш да направиш превода веднага. Спестява много време и нерви Peace
Наслуки, браво на растящата бебка - жегата е особено гадна за най-малките...
Наталия Викторовна, поздрави! На Джо жегата май не му влияе особено на настроението  Wink
Анаис, има отделни показатели (граници) за бебета и деца до 4 годишна възраст, може би на листа са посочени стандартните, за възрастни newsm78. За Ема - Иван имаше, (всъщност продължава, но по-малко) да има подобен проблем - той по принцип си е нервак - ядосва се и хленчи за всяко нещо, а като ревне - майко мила, може да ми реве половин час Close Имаше и трайна промяна в тембъра на гласа. Една от причините за проблема, обаче се оказа не само сприхавия му характер и редовните крясъци Mr. Green, а третата сливица, която оперирахме преди седмица - беше доста голяма... Направи консултация все пак с лекар - уши, нос, гърло, във всички случаи ще е полезно Peace

Общи условия

Активация на акаунт