Време вече не остана, през АВГУСТ аз ще стана мама

• 21 108
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте сладурки!
Мила  Ковачева  честита ти рожба КАЛИНА , да  е жива  и здрава и бързо  да  си я  приберете  в  къщи! newsm51

Ioli,честито!Много се радвам за теб ,пиши и тук от време на време за да знаем как си!  bouquet
Стела ,мила дано всичко да мине добре , стискам палци . Hug
Относно обръщането на бебо ,аз също съм от майките, които не знаят кога се е обърнал с главата надолу и то не само сега ,с първата ми бременност положението беше същото. Усещам му крачетата горе и дупето от двете страни на пъпа и по това познавам,че се е обърнал ,но кога . newsm78
Като питах  гинеколога ми  дали  моя бебо е в правилната позиция  той ми каза да не му обръщаме много внимание на положението в което се намира  бебо, до самото раждане може да си застава както си иска.Важно е като почне раждането да си застане както трябва,така че не се притеснявайте толкова за положението на бебоците си . Peace
Засега аз съм добре.Почнаха  от време на време да ми се подуват краката и пръстите на ръцете,но изследванията ми бяха добри и затова не се притеснявам.
Лека седмица  и повече почивки !

# 181
Bobito,абе стига си го мислела какво е?И аз харесвам много синия цвят и какво ,ако е момиче и е в синьо?МНого важно.Хайде сега за глупости ще се ядосваш.

# 182
Добро утро момичета и от мен!  wavey

Малко по-рядко се включвам, но застана ли седнала малко повече и почвам да се втвърдявам сериозно. За девойките които имат проблем с контракциите седналото положение не е подходящо за почивка да знаете-само лежане му е майката.

Стели, мила стискам палци и много съжалявам, че пак се налага да го минеш престоя. Дано всичко се стабилизира, което е най-важното разбира се  Hug  Praynig. Аз в петък ще ходя на контрола и ако и моята не е добре и мен ме чака болница. Затова си налягам парцалите и дано не ми се налага. Кураж!

Iоli, аз също наскоро се бях сетила за теб Hug. Честито и също се включвам към Асето и Future Mama относно февруарчетата. Нали и аз съм едно от тях. Embarassed

Бобито, я не им обръщай внимание-щом са ти казали 100 процента мъжкар и то лекар който изражда-е това ще е.

Аз пак да попитам, че то никой не ми отговори предният път. Ако искам да посетя курс на списание 9 месеца трябвали да се запиша на телефоните упоменати в списанието предварително?

Хайде слънчев, но не горещ ден ви пожелавам! И се пазете от жегите-опасни са за нас. Целувки!

# 183
E kakvo im stava na tezi doktori? Neshto jegata li gi mori? Zashto taka sa tolkova nevnimatelni? smile3512

Последна редакция: пн, 23 юни 2008, 13:25 от graciana

# 184
 newsm51 ЧЕСТИТА КАЛИНКА НА МАМА КОВАЧЕВА  bouquet
ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА, ТОЛКОВА Е СЛАДКА И МЪНИЧКА...НАПРАВО РЕВНАХ КАТО Я ВИДЯХ  Wink

от няколко дни се опитвам да вляза да ви пиша, но съм при майка, а тук и-нета е праисторически и само забива #Cussing outнаправо откачам, едва успях да ви изчета, но до няколко дни се прибираме вкъщи и вече всичко си влиза в норми...

моя ремонт уж приключи-но цялото бачкане за мен сега започва-подреждане, чистене, пране, целия уикенд се трепахме с мъжа ми да се оттървем от този прах след цикленето на паркета..няма такъв ужас #2gunfireнаправо съжалих, че го циклиха..на цялото отгоре, майстора просто си е оставл ръцете и изобщо не е станало добре..с просто око се вижда колко зле е лакиране-направо през пръсти, но ми писна да се ядосвам...бояджиите също-омазали каквото могли-ей това майстор да си! хем изкарваш много при-хем никакво старание! гадове! #Cussing out

инче да ви кажа за бебенце не знам нищо от последната консултация, но след 2 дни съм на ЖК, а на 30ти на доктор. взех вече да се панирам, уж съм пазарувала разни неща, ама май основните ги нямам...също и съвсм не знам какво е това багаж за болницата newsm78 ще трябва да поопаковам една нощница и разни други неща скоро, че взех да се панирам.
иначе съм доста добре май  Praynig в смисъл чуствам се ок, не ми тежи кой знае колко корема, май не е огромен, хапвам си каквото ми се яде с кеф, ходя си напред назад...засега съм чук bowuu

стелка, пожелавам ти леко преминаване на болничния престой..мани ги тия доктори касапи, аз от такива се бях отчаяла по едно време и исках в къщи да си раждам  Sick абе и те са едно племе....също и дано ти се е оправило котето, аз тогава исках да то кажа, че мн добре те разбирам понеже моето кученце го опериаха и милото стоя с такава лампа на главара 20 ден аи беше такава мъка, а милото не можеше и да ходи, но сега вече е по-добре и направо ме разревава от радост, така да о обичам милия сладур Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

бобито, разбирам в какъв шок си-тия са за бой-момче-момиче, момче-ммиче #Crazy #Crazy ай сиктир! не ги слушай и си гледай кефа

айде бягам че изникна нещо  bouquet
после тичам на обекта, до скоро- на всички-стискайте  кълките малко остана  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 23 юни 2008, 11:26 от malkabubi

# 185
Аз пак да попитам, че то никой не ми отговори предният път. Ако искам да посетя курс на списание 9 месеца трябвали да се запиша на телефоните упоменати в списанието предварително?
аз посетих няколко от училищата им за бременни и казаха,ч е предпочитат да се запишеш предварително. така долу-горе знаят колко човека ще дойдат и могат да си планират материалите, които раздават. според мен е по-добре да се обадиш.  Simple Smile
като се подуя в жегата и краката ми започват да се търкат. много е неприятно! пудрата не помага, мазните кремове пооблекчават малко нещата, но ако някой има ефикасна рецепта да се обажда  Peace

п.с. резултатите от изпита в събота още не са излезли   smile3516 smile3515

# 186
  • Бургас/Пз
Казвайте нещо за разтройство. Направо ще умра. Явно е някакъв вирус, защото само диета не помага. За 24 часа съм свалила 1,5кг и вече взех да се притеснявам. Ако и днес продължи май ще трябва да хода на лекар. Знаете ли дали мога да пия от прахчетата Смекта?

# 187
Казвайте нещо за разтройство. Направо ще умра. Явно е някакъв вирус, защото само диета не помага. За 24 часа съм свалила 1,5кг и вече взех да се притеснявам. Ако и днес продължи май ще трябва да хода на лекар. Знаете ли дали мога да пия от прахчетата Смекта?
аз си вземам малко лимонтузу, но ако е вирус по-добре бягай на лекар, за да не се обезводниш.

# 188
Ани аз на Стефи в такива екстрени ситуации и давам лъжица оцет. Спича я веднага Wink

# 189
ани,много течности(компот от дренки върши чудесна работа!Смектата е слаба,опитай с Ентерол или Хидрасек.Аз преди няколко месеца вземах Хидрасек по повод такъв вирус.Все пак се обади и на лекар.

# 190
Ани, на мен за подобни симптоми ми дадоха Деган. Само че при мен беше повече повръшане. Веднага ме оправи.
Обаче докторът доста неща ме попита преди да ми го даде. Отивай не лекар (или поне се обади по телефона) и не пий НИЩО без лекарско предписание.
Най-вече гледай да не се дехидратираш.
п.п. Ентеролът ме е спасявал в ситуация, в която друго лекарство не е действало, но не бих го взела на своя глава сега.

# 191
  • Бургас/Пз
Много благодаря на всички. Ще пробвам със оцета най напред че ми се вижда най поносимо. За сега не повръщам, само разтройство е.
И за всеки случай ще си взема Хидрасек. Иначе доктора ми каза чай от шипка и Смекта или Ентерол. И да внимавам да си следя температурата, защото при вирусите може да се вдигне. И много вода с лимон вътре.

# 192
Здравейте, девойки  Hug

Аз мисля, че Гаргалчо още си е напречно като полегнал в хамак, протяга си се, удари отдясно 2-3 пъти по стената като му вдигаме шум и пак си задремуцка. Не се оплаквам, щом се чувства добе така, иначе да не вземе да открие по-рано пътя към тунела.

Акушерката идва всяка седмица за запис на тоновете и контракциите, следи ми шийката и си говорим за бебешки дела. Имам си вече и списък за клиниката  newsm44 Дори и след секцио се правел масаж за възстановяване на перинеума, не подозирах...

Аууу, нали бях сватбарка в събота, уж си бях примъкнала шезлонг в будоара, скапа ми се и кръст, и гръб, и г..з  Whistling Но поне подишах въздух и видях хора, та да ми държи до и аз не знам до кога... Качих фотоси в албумчето.

Боби, моят корем е щръкнал ниско долу като яйце и съм сигурна, че е ще е момче. Твоят какъв беше? Питам "беше", защото като се обърнат бебетата, май се прибирал и ставал по-равномерен. Има ли нещо вярно, момичета  newsm78

Стела, кураж и търпение  Hug

Ани, изцеден чист лимон с мед  Peace

# 193
аз посетих няколко от училищата им за бременни и казаха,ч е предпочитат да се запишеш предварително. така долу-горе знаят колко човека ще дойдат и могат да си планират материалите, които раздават. според мен е по-добре да се обадиш.  Simple Smile

Благодаря сърдечно за експресния отговор   bouquet !

# 194
Меган пу, пу, пу много си хубава.  Много ми приличаш на една моя приятелка, същото дяволче в очите имаш  Hug
Моя корем също е както го описа ти като яйце, а док каза че е 100% девойка и освен това се е обърнала главично вече. Та си мисля, че едва ли формата има значение за пола  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт