Щури игри, торти и балони за Юлските ни бонбони

• 14 939
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Честито на днешните рожденици! Здраве, щастие и много усмивки! newsm59

Аз, малко досадно може да прозвучи, но белтъка може да доведе до алергична реакция. Споделям горчив опит Peace С бълхите, също - почти нищо не ги мори, освен да дебнете за нещо черно и подскачащо.  Райд и Бейгон не действат. Пръскаме с Биокил / въпреки лошите отзиви които прочетох за него/, а иначе го препоръчват в аптеките, че ставал за пълзящи деца и бебета. Общо взето преди разходка пръскам с офф краката на децата / както и нашите/. Peace
Болните мъници да се оправят бързичко. Praynig Hug
  Лек ден.

# 181
Uva, права си заалергичната реакция, аз забравих да го напиша.  Не знам обаче как се разбира кой е алергичен, било същото като да си алергичен към яйца. Аз лично не съм давала още, но доста от момичетата са давали жълтък, не знам дали е същото Thinking.
Май и обливане с вода ( почва се с нормална температура и полека се понижава до два градуса по малко) помагало.
Не знам как се казва нашето пръскало, но така или иначе аз пръскам самно около входната врата, там гледам да не пускам малчо, че и без това не е особено чисто- все пак влизаме с обувки, количката седи там.
Ще купя и аз Офф и ще пръскам краката преди да излезем.

# 182
  • София
и на ЖасЧестит Рожден Ден на Anna_m на разбойниците и на на nellyani!

Въобще, към всички - Какви книги четете в момента? (освен Спок и Додсън)  Laughing

Скоро свърших една научно популярна за наркотиците - много забавно беше написана.

Да ви предупредя за грипа - с много висока Т, диария (ама страшна), повръщане. Не се предавал по въздушно - капков път, а някак контактно, ама пък е много "прилепчив". И като потенциално успожнение имал минингит... и се разболявали по 2000 (!) души на седмица...

Да не забравя, голям е сладуранко тоз Раян...

Да допиша за температура помага намазване с разбъркан белтък от яйце.

Това не е подходящо за нашите мъници... нито има как да има кажеш "не пипай", нито да се осигури небъркане в уста. А на Т от нещо си само липсва салмонела...

Последна редакция: чт, 26 юни 2008, 11:37 от katiABV

# 183
 А някога да ти е хрумвало че можеш да намажеш с белтък и да облечеш отгоре боди Mr. Green

# 184
  • София
Изобщо не се бях сетила за такъв вариант... Това е малко на режима с мазането с мед и обличането отгоре - казват, че помага, но мен лично ме е гнус да го направя на себе си. И, съответно, си представих, че се намазва, седи си така известно време и се мие...

# 185
Мда, аз пък обожавам масажът с мед, и не знам дали си внушавам, но се чувствам някакси заредена след това. Хората сме различни Grinning Спирам, че на чат го обърнах.

# 186
Ева пак има 38.3 Т ,ужас.......а това за грипа звучи страшно ,дано не се е разболяла от това  Praynig
Янче,да изписа ентерол,днес дадох едно прахче,досега ака само два пъти,май ще дам още едно прахче,ама дали не е много -педито каза по едно на ден  Thinking
Не иска да яде,не иска да пие вода,едва 50гр изпива за деня,поне мляко пие по малко ,страх ме е да не се обезводни Rolling Eyes
Извинявайте за поста,ама споделям,много ми е гадно  Cry

# 187
Честито на днешните рожденици!  bouquet
Ками,дано бързо се оправи Евичка!
Нещо взе да не ми остава време и не мога да ви прочета,а за пореден път установих че в нашия скъп град няма свястна сладкарница.
Момичета,дайте ми идея какъв подарък да купя на кръстниците?

# 188
Честита годинка на Калин и Даниел  nbirthday  party041
Честито и на Жаси  newsm18 Tada
kami27  Hug дано бързо се оправи Евичка  Praynig
dess76 ние на кръстниците подарихме една икона на Богородица   Wink
billie голяма веселба е паднала при вас  Laughing
Ина вчера я е нахапал комар по челцето докато бяхме навън  Sad Мажете ли децата с нещо против такъв тип гадини   Rolling Eyes

# 189
Честита 1-ва годинка на Калин и Даниел!
Честито на Жаси!Скоро видях,че Нелиани е качила страхотна подводна снимка на малката,на профила си.Явно си продължават с плуването сериозно.
И аз обожавам меда в сауната,намазвам се и е супер вътре да си така,после кожата е мека.Но не съм го правила от години.
За подарък не се сещам.  Thinking
Бяхме на консултация 10 100кг.,77см.За забелването каза,че ще му го дръпне изведнъж след годинката,явно няма да стане инъче. Shocked Вие как мислите и докъде сте стигнали?Питам тези,които не са забелили още?Какво мислят и какво им казват?

Последна редакция: чт, 26 юни 2008, 15:18 от Ianamama

# 190
Честит първи рожден ден на Калин и Даниел  bouquet
Ками на моите деца не им помагат тези прахчета за разстройство но от едно шише чай от кора от нари шипка и всичко е наред.
Момичета много ми е криво дедегледачката не ме слуша опитва се да си прави каквото иска и много се изнервям незнам да ли не се самонавивам оф направо не знам

# 191
взе че й повърна сега,събуди се от кашлицата и като я вдигнах повърна.Толкова безсилна се чувствам:(
Кирова,взех и шипка,напаравила съм чай ,не иска да пие нищо ,малко водичка и това е

# 192
  • Асеновград
Оф , какво да ви кажа.
Ками , ще мине.Добре , че си я вдигнала , иначе щеше да се задави , помогнала си и.
Кирова , виж още един два пъти дали ще стане така , трудна работа , ама ако не си сигурна в нея , по-добре потърси друга.Важно е какво чувстваш , интуицията ти говори.
Яна , на Тедо му е почти забелен пишока и аз малко занемарих тая работа , напоследък само мия , без да дърпам , щото се успокоих.Останало му е само 1-2 мм на половината главичка.Иначе нашето педи казваше , че ще ни изпише някакъв крем да мажем един месец и после да дърпаме , от който омеквала кожичката и по-лесно се дърпало после , дори и на веднъж да станело , не боляло толкова.Това ми го казваше преди да го види обаче , като го видя каза , че няма нужда и без мазилото ще се забели.Та питай за тоя мехлем , не знам как се казва.Не помогнах много , май.

# 193
Честито на всички пораснали бебоци!
Много са хубави и сладки Simple Smile
Като гледах снимките от РД се замислих , че на нас консултациата ни е точно на рождения ден Sad Въобще не сум съобразила като ми даваха час преди 3 месеца Sad Тогава ще сложим и ваксините за 12 месецна възраст. Ще му развалим празника на детето. Намислила съм за самия рожден ден да има специална торта за него, от която да си хапне с ръце  Mr. Green баща му обаче е против - много свинско било Simple Smile Само че след 4 инжекции дали ще има кеф за свещички и торта . Хваща ме чак яд как не съобразих, а за промяна тук е мнго трудно  - рискувам да получа среща за след повече от месец.
Мнтреалската зима наистина с студена и дълга -но за сметка на това лятото е топло и късо , сега се е раззеленило много и навсякъде. Ние също използваме и стоим максимално навън.

Това е снимка от първото сядане на трева на Марти

Започнах да правя кашата с краве мляко. За какви реакции трябва да следя?

Последна редакция: чт, 26 юни 2008, 16:50 от smutty

# 194
  • София
Мда, аз пък обожавам масажът с мед, и не знам дали си внушавам, но се чувствам някакси заредена след това. Хората сме различни Grinning Спирам, че на чат го обърнах.

Абе аз съм сигурна, че е полезно, лечебно и тонизиращо... ама и лепнещо. Не понасям да ми лепне...  Sick Което не означава, че е правилно - просто, че си ми е особеност.

h.kirova, в какъв смисъл, или по - скоро за какво не те слуша?

Последна редакция: чт, 26 юни 2008, 18:55 от katiABV

Общи условия

Активация на акаунт