В Канада лятото дойде, хайде всички на море! -27

• 20 340
  • 289
  •   1
Отговори
# 120

Благодаря за бързия отговор! Става въпрос за имиграционна виза, като само аз ще кандидатствам, т.е заминавам само аз. Въпросът ми е дали имам шанс, при положение, че ще съм с малко бебе?

# 121
  • Монреал
Не искам да те разочаровам, но при това положение едва ли ще ти издадат виза, предполага се, че с малко бебе няма да работиш, ще си на соц. помощи и т.н.  Пробвайте други варианти.

# 122
Не искам да те разочаровам, но при това положение едва ли ще ти издадат виза, предполага се, че с малко бебе няма да работиш, ще си на соц. помощи и т.н.  Пробвайте други варианти.

Не е задължително да ти откажат, просто си сметни то4ките и ако ти се полу4ава уравнението-дерзай, учи или усьвър6енствай френския, каузата не е предварително загубена!
Твърдението ми не е голословно-подадох документи бременна в 9-я месец, Деттето о6те бе6е неродена мома (от мъжки пол), бе6е на 5-6 месеца на интервюто (даже присъства), заминахме, когато бе6е на около година...социал не сме употербявали! Друг е въпроса колко бг заминават с ме4тата да докопат съответния социал,...но това е една друга тема, по-която не ми се дискутира.

# 123
И аз смятам, че имаш шанс, зависи от точките, които събираш. Познавам 2 момичета, които кандидатстваха сами, с малко дете и вече са тук.

Ние като кандидатствахме / 2005-2006 / бяхме неженени. Искаха да докажем, че живеем заедно чрез един и същ постоянен адрес по лични карти поне година назад. Нямахме такъв. Другото: кварталният да удостовери, че живеем заедно. И това нямаше как да стане. Наложи се да подпишем.

# 124
  • Vaudreuil Canada
sabotage няма пречки да вземеш виза и сама стига да събираш точките. Друг е въпроса че няма да ти е хич лесно сама и с дете тук.
Не знам какви са ви съображенията да не кандидатствате като двойка - но особено ако приятеля ти е баща на детето и го признае като такова няма да ви е проблем да докажете съжителство и да кандидатствате двамата като ти ще си основния кандидат в случай че събираш повече точки - все пак като двойка мисля че имате по-голям шанс, а и ще ви е значително по-лесно.
Детето ми е на година и половина и ми е много трудно да си представя да се оправям сама с него 100% от времето - все пак тук нямаме баби и дядовци.

# 125
както са ти отговорили момичетата проблем няма стига да събираш точките. ако обаче не включиш приятеля ти сега после ако искате да сте  заедно в Канада е по трудно и той да дойде но не е невъзможно.

по коя програма кандидатстваш? ние сме по федералната ако имаш въпроси питай.

# 126
И ние кандидатствахме за Торонто, когато бях бременна с малката, с нея в корема държах IELTS Simple Smile На интервюто беше на 3 месеца, не ни е спряло изобщо. Имахме и малко дете по това време също. Така че както всички са ти казали - сметни си точките и дерзай!

# 127
Благодаря ви много за отговорите! Аз с френския нямам проблем, така че ще си сметна точките и ще видим как стоят нещата. По принцип идеята ни беше само аз да кандидатствам, а след това да се оженим и така да заминем, но ще видим дали няма да се наложи да кандидатстваме двамата. Благодаря ви още веднъж за отзивчивостта и се надявам скоро да се присъединя към вас официално! Запазвам си правото да ви поразпитвам, ако имам въпроси и обещавам, че няма да досаждам!  Sunglasses

# 128

Милена, и  аз бях бременна в третият месец когато се явявах на IELTS и то точно периода в който много повръщах незнам как изкарах 7 при положение, че ми се повдигаше неистово и само се молех да минава по-бързо  Sick.

sabotage  ако сте решили да заминавате двамата подайте документи заедно защото после да го вземеш отделно е дълга и широка... аз сега имам едни приятели ожениха се след процедурата момичето е вече там и подава документи за мъжа си обаче чакаха доста. Леко раждане и успех!

# 129
Цитат

аз сега имам едни приятели ожениха се след процедурата момичето е вече там и подава документи за мъжа си обаче чакаха доста...

Аз бях така, пък 4 месеца след започването на спонсорирането аз бях в Канада. Както всичко - според зависи.
Едни чакат 5 години, други за година и половина са готови....

# 130
Mомичета, кажете моля ви за Costco каква карта да си взема 55 или 100, коя се изплаща по-добре?

# 131
Зависи колко пазариш. Ако си вземеш екзекютив мембер (100 долара) ти връщат  2% на закупеното и ти се изплащат 100-те долара. На тези от 50 олара не ти връщат нищо.

# 132
Зависи колко пазариш. Ако си вземеш екзекютив мембер (100 долара) ти връщат  2% на закупеното и ти се изплащат 100-те долара. На тези от 50 олара не ти връщат нищо.

Да, видях го това и се чудех наистина ли връщат 2% от всички покупки от годината? Защото, ако е така ще се изплатят само от тази отстъпка, отделно от факта, че е доста по-евтино там. Явно тази карта ще е, както си и мислех. Благодаря ти!

# 133
  • Vaudreuil Canada
Милена ние сме с 55 доларова карта но си извадихме кредитни карти американ експрес на костко и също ни връщат 2% в края на годината - всъщност пращат чек който можеш да похарчиш в магазина.

# 134
Ние за първа година взехме екзекютив  - изплаща се ако правиш основния пазар от там.  Освен това сме и с амех  - пращат чекове в края на годината. Досега проблеми с чека от амех сме нямали. Всъщност ако от тези 2% покриеш разликата в цените на двете карти е все тази , а това става при пазар от около 200 $ на месец. Ако правите повече си на +.

Общи условия

Активация на акаунт