Последни часове - възможност за близнаци, след туй започват раци! (тема юли 68)

• 14 299
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
Лелееееее, имаме си още две бебета  Shocked
Честита принцеска на Ивона!
Честит юнак на Нип!

# 61
  • Варна
Веси, ВИП стаите са единични. На мен доктора ми каза, че като извадят бебето го повиват в техни стерилни пелени. При секцио когато ти донесат бебето /в най- добрия случай на 3тия ден!/ го разповиват и ти го обличаш в твои дрешки.
На 4тия етаж също има хубави стаи, като се отделят роми от българи, но така и не разбрах дали бебето може да е при теб  newsm78.

# 62
Ей какъв ден само!
Валят бебешки новини!
А представете си колко много време има до края на деня?
ГОЛЯМО ЧЕСТИТО НА МАМА ИВОНА, МАМА НИП И НА ЛИТЪЛ ЕЙНДЖЪЛ!
ДА СА ВИ ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ ДЕЧИЦАТА И ДА СТЕ НАЙ-ГОРДИТЕ РОДИТЕЛИ!
БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ЗАВРЪЩАНЕ ВЪВ ФОРУМЧЕТО!

# 63
  • Варна
Веси, ВИП стаите са единични. На мен доктора ми каза, че като извадят бебето го повиват в техни стерилни пелени. При секцио когато ти донесат бебето /в най- добрия случай на 3тия ден!/ го разповиват и ти го обличаш в твои дрешки.
На 4тия етаж също има хубави стаи, като се отделят роми от българи, но така и не разбрах дали бебето може да е при теб  newsm78.
оо, при тях си били бебетата - даже след няколко часа ги водели, ама тя приятелката ми е раждала нормално след обяд и на другия ден сутринта бебката била при нея  Flutter Peace. Повиваш, обличаш- сам, казава ми вчера . Даже и вечерта да го измиеш трябвало  Shocked, на нея момичето дето било при нея в стая и помогнало с първото обличане, че цялата се разтреперила.. Heart Eyes Laughing
а пеленките били не за след раждането, а за легълцето на бебчето след това - като е при теб в стаята  Peace Нормално раждане 4-5 дни държали- 4 дни ако си родил преди 12 на обяд, 5 -ако си родил след 12.00 ч.

# 64
Един филм време и 2 бебета вече са на лице Heart Eyes
Честито на Нип и Ивончето много радост пожелавам и да са послушни малките съкровища  bouquet
Аз писах и накрая не си пуснах поста Crazy

# 65
ЧЕСТИТО НА ИВОНЧЕТО И НИП! МНОГО РАДОСТ ДА ИМ НОСЯТ МАЛКИТЕ БЕБЧЕТА!Ох, аз вчера за малко да потегля към болницата. Като ме хванаха едни контракции, ама болезнени...не мога да си намеря място от тях. Нагълтах се с нош-па и Магнерот и в леглото. Слава богу ме отпусна след час и половина. Аз си имам контракцийки от петия месец, но никога не са били болезнени...за разлика от вчера. Голямо шубе ме гони.

# 66
Честити ни нови бебенца, станахме форумски лелеи вече на доста.  Laughing
Живинки и здравинки!

Някой ще ми отговори ли за стъклените шишета? Марковите, освен че са по-хубави на външен вид, имат ли и други предимства?
Ако не си купувам съвсем обикновени стъклени.

# 67
  • Варна
Аз мисля, че зодия Рак започва от утре: http://horoskope.hit.bg/

Честити бебоци на Нип и Ивона, да са им живи и здрави и мноооооого да ги радват!!!!!

Нещо интересно за Рачета: http://katsarov.wordpress.com/2007/05/20/zodia-rak/

Последна редакция: сб, 21 юни 2008, 13:02 от Toni_baraboni

# 68
Честити нови бебенца! Да са живи и здрави, на мамите бързо възстановяване и да разкажат как е било.
Ходих на лекцията за кърменето в МД, но не познах никой. Само аз ли съм била? Имаше много септемврийски мами. Водих записки, смятам, че поне за мен имаше полза.  Ще пиша повече, ако проявявате интерес, но по-късно, бащата на една приятелка може би получава инсулт в момента и ще ходя да го видя, да видим какво ще правим. Чакам я всеки момент, ще пиша като се върна.

# 69
Честито на всички майки героини и щастливи бащи !   ylinfant  baloni

Да са им живи и здрави рожбите и много да ги радват   bouquet Simple Smile !

Имам въпрос към майчетата, които вече са се преборили в НОИ за идентификационен код : някой може ли да ми обясни процедурата, за да не се лутам, като отида ?

# 70
ДеЩоВиди, чух коментари относно по-евтините стъклени шишета, че не били качествено направени. В смисъл, че прокапвали. Не знам това точно за кои се отнася. Ако са по 2-3 лв. вземи си едно да пробваш. Мисля, че като материал не би трябвало да има разлика...все пак е стъкло.

# 71
gnidka, писаха мамите в предната тема, че отиваш в НОИ и на първия етаж в 106-та стая ти дават да попълниш декларация и въпросния ПИК се издава веднага. Казаха, че ставало бързо. Успех! Peace

# 72
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ КОЙТО СТАНАХА РОДИТЕЛИ baloni
ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТАТА И САМО ДА ВИ РАДВАТ   newsm35
БЪРЗО ВЪСТАНОВЯВАНЕ НА МАМЧЕТАТА
smile3525

# 73
Ехааааааааа, честити ни момченце и момиченце днес! Браво на мамите! Hug  bouquet

NBM, четох скоро за този синдром. Получавал се от задържане на течности в тъканите на китката. Пишеше, че за облекчаване може да се ползва нещо като шина

а нощем да я подпираш с възглавница.  Rolling Eyes

# 74
  • София
  Ще пиша повече, ако проявявате интерес,

ra2, на мен ще ми е интересно всякакво инфо, нека и другите да пишат ако са ходили  Peace

Оф на мен пак ми е тежко на душата  Weary, но поне днес ще ходиме да си взимаме креватчето  1crib

Общи условия

Активация на акаунт