Последни часове - възможност за близнаци, след туй започват раци! (тема юли 68)

• 14 292
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
леле, леле какво става бе момичета, започна юлския бебевалеж
Честито на мама Ивона и мама НИп,  smile3525 newsm51 stork-girl stork-boy да са ви живи и здрави отрочетата, да се възстановите бързо и да разказвате...

# 76
Хей, момичета, пак се разплаках от умиление Hug.

Честита радост на Ивончето и на Нип, както и на семействата им! Да са им живи и здрави бебчетата и да растат щастливи и безгрижни!

А бебката на Ивончето наистина прилича много на кака си, хубавица, пу-пу Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 77
Момичета, слънцето всяка година влиза в даден зодиакален знак по различно време. Вчера специално питах един човек, който се разбира от хороскопи и т.н. и даже писах тук, че нощес в 3 часа е влезнало в рака - http://www.astro.com/ ето и един сайт, има таблица в ляво и се вижда коя планета в кой знак е. Та тази година рака е от днес!

Някой ще ми отговори ли за стъклените шишета? Марковите, освен че са по-хубави на външен вид, имат ли и други предимства?
Ако не си купувам съвсем обикновени стъклени.
Имат предимство, да. Немарково(абе всички имат марка някаква) с широко гърло не съм видяла. А те нали са п/в колики, така че аз съм за марковите Crazy

Само да ви кажа за спиналната упойка - ако не сте любители на силните усещания не ви я орепоръчвам! Аз се кефих максимално, даже разпитвах анестезиолога какво ми правят в момента, а като ми показаха бебките и казах, че са още по- грознички от колкото очаквах и ми се смяха! Обаче всичко се усеща, само без болка. Иначе усещаш как ти се ровят в корема и как дърпат. За това - да знаете, ако сте със слаби ангели- недейте!  Crazy На мен ми направиха спинална, защото тъкмо бях обядвала и ми изтекоха водите. Та имаше риск да  Sick ако ме интубират и анестезиолога след дълъг размисъл реши да е спинална. Това е инфото от мен. Цунки на всички, малко остана!  Hug
Мен много ме беше страх, като раждах Пепи именно от това, че си буден на собствената си операция, струваше ми се много шантаво и настоявах за пълна. Но в София на много малко места правят цезарово сечение с пълна упойка. В смисъл, че това е стара практика.
И доктора ми категорично отказа.
В крайна сметка не усещах нищо, само като дърпаха бебето, но чувството беше странно, а не като че вадят бебе от мен.

Последна редакция: сб, 21 юни 2008, 14:26 от Дуци

# 78
олеле, как се развълнувах и аз! Честит Емил на Нип1977! Голям и умен мъж да порасне!

Красива и добра да е Ирена на Ивона!

И на двете - бързо възстановяване и спокойни нощи!

дали още някоя ражда в момента? ей това винаги ми е било интересно, докато си чаткам, дали някоя от нас ражда.
А аз на плаж, извинете. Страхотно облекчение за краката ми  е морската вода.

не, мисля, че не бива да се страхувате от спиналната упойка. Усещането как ти правят всичко, не е нещо неприятно. дърпането е малко странно, но това не са болезнени и неприятни усещания, може би чак накрая при зашиването като ти писне така да лежиш. Екипът също се опитва да те предразполага....а и след това си пушка, можеш веднага да говориш по телефона и т.н.

# 79
аууу сега разбирам че Hris28 ражда
Успех и от мен и дано след броени минути без мъки да се роди бебка и прочетем хубава новина

# 80
майко мила, каква събота Simple Smile знаех си аз, че някоя ражда в момента  Joy  Praynig

# 81
  • София
Честито на новите майчета Hug
Да са здрави и послужни малките бебчета  bouquet

Коколинка, внимавай, аз точно с Вийт се ощавих Laughing

# 82
  • София
Честити ни нови бебенца Heart Eyes Да са живи и здрави принцеската на Ивона и юначето на Нип Hug А мамите бързо да се възстановяват, да разказват и показват снимки.
Emzi пускала ли е вече снимкина Тея , дано не съм пропуснала newsm78

Ra, още няколко юлки бяхме на лексията, сега като писа си мисля, че май седях до теб. Ако не се лъжа съм те виждала на снимки от една среща, която пропуснах, но час сега се усетих Embarassed Бях на втория ред вляво, до прозореца...
Лекцията беше много интересна, но съм голям мързел и се надявам другите да разкажат по-подробно:)

# 83
А как се разбра за Хрис newsm78
Стискам палци ако е вярно наистина Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 84
А как се разбра за Хрис newsm78
Стискам палци ако е вярно наистина Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
на първа страничка пише, точно под редовете на родилите се бебчета
цитирам
" В момента СТИСКАМЕ ПАЛЦИ на Hris28 и нейната бебка, която е готова да излиза!"   

# 85
ех, това е друго. Аз реших че си й звъннала и тя ти е казала ,че  е в предродилна. Тука малко прибързваме.

# 86
Честито на мама Ивона и на мама Нип,да са ви живи и здрави бебките и много да ви радват baloni baloni baloni

# 87
  • София
Какви хубави новини...и нови бебчета да са живи  здрави Hug

# 88
ех, това е друго. Аз реших че си й звъннала и тя ти е казала ,че  е в предродилна. Тука малко прибързваме.
ами така пише и според мен най-вероятно са в родилно незнам, щом е тръгнала малката

# 89
Мами, има една бабешка приказка, че като започне жена да ражда, не бива да се казва, за да роди по-лесно! Може би е добре да съобщаваме за вече родили мами, че да не ги притесняваме!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт