Цър - пър по арабски или отчет за 74- ти път .

• 23 242
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
Тюркменския ми се струва по-близък до турския и е горе долу същия, но с лек арабски акцент. Говоря за тюркменския, който го говорят малцинствата в Ирак -тюркмени, а докато в Тюркменистан наистина повече се различава от турския. Азербейджанския също е мн близък, да. Лесно мога да водя разговор с язербейджанци.  Grinning

Пина Мезуед е тунизийски танц. http://youtube.com/watch?v=OdnR4u5zvMI&feature=related

# 226
Една песен поздрав от мен за всички мисля че певецът е от тунис хубава песен.  http://uk.youtube.com/watch?v=ajdmginFqSo

http://uk.youtube.com/watch?v=WG4MLdE_fp4

Ренка, ето ти го певеца. Но дали е тунизиец - не мога да кажа...

Дезърт, хубавичък е актьора.. и аз като Надя си падам по тъмнички и едрички мъже  Embarassed  Flutter

Когато бях по млада ходих 2 пъти при  гледачка

A аз нали се канех да заминавам за Египет пролетта...
Бях си на Плевен и отидох до кварталния магазин. Продавачката още от опашката ме започна - "Ти къде се каниш да заминаваш?" Отрекох. "Не, не, кажи къде..." Казах, че съм имала леки планове за Египет (всичко беше готово, само трябваше да внесем капарото с една колежка, но не исках да разгласявам тогава)... Тя каза: "Никъде няма да отидеш. Ще отидеш в Египет, ама по-късно. И това, заради което искаш да отидеш няма да стане, и няма да си добре... откажи се, а и да не се откажеш - няма да се получат нещата. Ама по-добре, не ти е писано..." Никога няма да забравя тези думи...защото така се случи. Нито аз заминах, нито нещата се развиха добре - може пък и за добро да е...
От тогава мама ходи в магазина, а скоро разбрах, че същата жена вече не работи там (слава Богу)

# 227
 Ето малко статистика- кой държи първенството за търсене на секс в нета   Laughing    http://sabbah.biz/mt/archives/2006/05/12/who-is-searching-for-sex/

Лили, пращай, вече мн време изгубих в подмотване

# 228
  • София
Латеа,
Писах ти на лични, но ти е изразходен лимита за входящи съобщения.Ще мога да ти го пусна едва след като си поосвободиш кутията.
Момичета, извинявайте за този пост, но нямаше друг начин да я информирам.. Blush

# 229
Привет.
Много благодаря за топлото посрещане.Щастлива сьм че попаднах на този форум в които мога да науча нещо повече за  обичаите ,нравите  на арабския свят.Мьжьт ми е от Ливан.Но като цяло незнам много за тази дьржава  и много сьжелявам че не сьм я посетила пьк и скоро може би няма да отида.
Иначе за мен в момента се занимавам само с отглеждането и вьзпитанието на дещеря ни.
Вече се сьбужда ще се включа по кьсно Grinning

# 230
Iska в момента има промоция, декодер за 1 телевизор безплатно, но тъй като ние сложихме на 2, то ще плащаме 5лв. допълнително към таксата за кабелна телевизия. Тоест 25лв.
Пина, ти какво ще правиш в Тунис нещо изпуснах Sad
Ох, Рали падам си аз по тъмни мъже ама няма кой да ме подпре Simple Smile
Рали що така слава богу за тази жена, мислиш че те е орисала за лошо ли?
Аз след малко излизам да се срешна с едно момиче англичанка с 5 деца. Казвам момиче щото е на 30 години. Купили си къща в едно село близо до Русе, а се запознахме с нея по Интернет. Та отивам на кафе с принцеска и да погледна на България от ъгъла на една нова българка Simple Smile
Мери - ам тука друго може да няма ам аливански мами бол. Ти в Софията ли си или някъде по-наблизо до Дунава Simple Smile
Нафасима днес си много тиха, да не си на репетиции. Аз не съм се отказала от срещата, трябва само да видим как ще станат нещата.

# 231
рали благодаря за видео клипа. Hug Hug

# 232
Nadia, на екскурзия ще ходя!  Peace  Аз нямам познати и роднини из арабския свят, но пък много го харесвам и когато имам възможност, ходя да го разглеждам. Само за седмица ще съм там и то след 2 дъъълги месеца чак...

# 233
Привет  Hug
Надя - Хич не съм тиха, ама от тези жеги вече съм плазмено агрегатно състояние  Tired
Иначе само утре ще имаме репетиция... макар че тогава започва и фестивалът на Древен Рим и се очертава пълна лудница в града. Ей, дами, да гледате новините в следващите няколко дни- май ще присъстваме трайно в тях  Laughing
Ливанската група скоро ще конкурира египетската  newsm78

# 234
  • София
Здравейте, майчета!
Падна ми се да превеждам пътеводител на Нашънъл Джеографик по Египет и, макар да съм изключителен фен на тази култура от дете, нямам практическите познания за някои неща. Смирено моля за упътване, ако възникнат неясноти, за да бъде книгата добра така, както я е замислил и нейният автор.
Много въпроси имам вече, но първият е за едно място в Кайро, Abdeen Palace, което просто го няма никъде в превод. Няма дворец Абдийн в българския нет, което съвсем не означава, че нетът не е виновен. Помощ, моля.
Другото е по Египетския музей в Кайро, ако някой има пресни или по-дълбоки впечатления, моля да каже, ще питам на лични, за да не занимавам народа.
Поздрави и щастие!

# 235
  • по пътеката
мери ам, добре дошла, пропуснах те! на колко е детенцето ти ? на 3 или 4 г?зна4и ливанска снаха! една то4ка  с/у египетските!
кате ш, много тихо при тебе?  Mr. Green

# 236
Здравейте, майчета!
Падна ми се да превеждам пътеводител на Нашънъл Джеографик по Египет и, макар да съм изключителен фен на тази култура от дете, нямам практическите познания за някои неща. Смирено моля за упътване, ако възникнат неясноти, за да бъде книгата добра така, както я е замислил и нейният автор.
Много въпроси имам вече, но първият е за едно място в Кайро, Abdeen Palace, което просто го няма никъде в превод. Няма дворец Абдийн в българския нет, което съвсем не означава, че нетът не е виновен. Помощ, моля.
Другото е по Египетския музей в Кайро, ако някой има пресни или по-дълбоки впечатления, моля да каже, ще питам на лични, за да не занимавам народа.
Поздрави и щастие!
Здрасти, мушвам се тук по препоръка на нашата съфорумка Pina.Може и да съм ти полезна с нещо, живяла съм в Египет близо 2 години, а и сега често се връщам там.Обичам страната хората, културата,поназнайвам малко и езика.Ако мога да съм полезна с нещо,пиши!

# 237
  • София
Благодаря! Пиша на лични, за да не ставам досадна Wink)))

# 238
MEРИ-АМ ....с риск да прозвуча досадно ,но все пак.... дъщерята ти е мноого сладка, но тази снимка от аватара с цигарата в устата ...изглежда ужасно ( не детето ,а цигарата в устата на детето!) .   Peace

# 239
Pina любовта към арабския свят понякога започва от една екскурзия или случайна среща Simple Smile Ще чакаме много интересни разкази оттам и снимки Simple Smile
Миленка тъкмо се върнах от биренфест, тази вечер в програмата имаше фолклорни състави от Румъния, Унгария и Тунис. Последните само слушах музиката щото се събра много народ отпред и нищо не се виждаше Sad Sad
И тука е жежко, днес май стигнахме 39 Sad
Old Sport   добре дошла  в арабската диуания, сядай на диванчето и разправяй за Египет Simple Smile Аз ще запаля шишите за вечеря Simple Smile
Хайде на моабет, арабелки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт